آقای نامدار واقعا خوردن این شیرهای پاستوریزه توی بازار اون ارزش تغذیه ای واقعی رو داره ؟؟؟
شیرهایی که روی خودشون نوشته برای تهیه اش از شیر خشک استفاده میشه!
شیری که اول مثل اینکه کلی پنیر و خامه و سایر چیزها رو ازش تهیه میکنن بعد میشه شیر پاکتی!
اینو قبول درام که متاسفانه سرانه مصرف شیر در کشور پایینه درصورتی که ما این پول رو صرف خرید خوراکی هایی با ارزش غذایی کمتر میدیم
حق با شماست. با گرفتن چربی شیر قسمتی از ارزش غذایی اون گرفته میشه. اسید های چربی مثل کونژوگه لینولییک اسید که خواصی مثل انتی دیابتیک آنتی کارسیوژنیک و کم کننده وزن رو داره در چربی شیر هست که گرفتن اون میتونه کاهنده اثرات مفید شیر باشه. سیستماتیک رویو که اخیرا در الایزویر در سال 2015 هم چاپ شده برای کاهش وزن مصرف لبنیات با چربی بیشتر رو نسبت به لبنیات کم چرب رو مفیدتر ذکر کرده.
اما باید به این نکته هم توجه بشه که تمام ارزش غذایی شیر به چربی اون نیست. تریس المنت ها و میکرونوترینت های زیادی در شیر هست که سوای چربی گرفته شده از شیر پاستوریزه می تونه برای بدن مفید باشه.بنابراین علارغم اینکه چربی شیر گرفته میشه باز هم نمیشه از اثرات مفید مصرف شیر قافل شد و توصیه میشه حتما در طی روز 2 تا 4 واحد لبنیات مصرف کنیم.
توصیه به مصرف شیری که بهش شیرخشک اضافه شده رو درست نمی دونم. بهتره شیر هایی استفاده بشه که مواد افزودنی کمتری داشته باشه.