شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

hosseintorabi

New member
میخام بدونم تمام دوره اموزش یک اتاق هستیم یعنی ثبت نام کردیم تا اخرش همون مکانیم / میشه خودمون انتخاب کنیم مثلا با یه دوستی یه جا قبول شدیم بشیم هم اتاق

من خوابگاه بودم.. کلِ چهار سال هم توو یه اتاق بودم.. بستگی داره کدوم دانشگاه و کدوم خوابگاه از اون دانشگاه باشی.. و اینکه واسه ارشد کلا شرایط فرق داره اکثر دانشگاهها مخصوصا ترم اول خوابگاه نمیدن و خود گردان میدن معمولا.. البته بعضیا هم میدن...

prinses

New member

بابا بچه زرنگی ها من تو سایت های دانشگاه ها گم میشم اصلا چیز بدرد بخورم ندیدم تاحالا

khorsand

New member
من خوابگاه بودم.. کلِ چهار سال هم توو یه اتاق بودم.. بستگی داره کدوم دانشگاه و کدوم خوابگاه از اون دانشگاه باشی.. و اینکه واسه ارشد کلا شرایط فرق داره اکثر دانشگاهها مخصوصا ترم اول خوابگاه نمیدن و خود گردان میدن معمولا.. البته بعضیا هم میدن...

اکثر دانشگاهها اتفاقا خوابگاههای بهتر رو میدن به بچه های ارشد و دکترا!!

prinses

New member
ااون دوستمون که گفت بگید کجا قبول میشی
من ایرانو دوست دارم الهی بیارم درصدش بالاست

RBC!

New member
من هر کدوم از دانشگاه های روزانه تهران شد قبول دارم :25r30wi:

DAVID_H

New member
معمولا دانشگاههای وزارت علوم کمتر مشکل خوابگاه دارن منسجم تر هم هستن پسرا هم خیلی راحتترن برای خوابگاه توی هر دانشگاهی!دخترا چون تعدادشون زیادتره یکم گزینه هاشونم محدودتره

دانشگاه خواجه نصیر از یک ماه پیش اطلاعیه زده,به هیچ وجه به ورودی های جدید لیسانس خوابگاه نمیده.به ارشد و دکتری هم فقط به روزانه ها خوابگاه میده
بقیه دانشگاه های علوم هم به شبانه ها و بین الملل و پردیس خودگردان به هیچ وجه خوابگاه نمیدن.فقط روزانه
اوضاع خوابگاه ها خیلی خرابه چون دولت بودجه نداره.

hosseintorabi

New member
اکثر دانشگاهها اتفاقا خوابگاههای بهتر رو میدن به بچه های ارشد و دکترا!!

تا سه چهار سال پیش اینجوری بود.. ولی کم کم رویه عوض شده.. مثلا بچه های دانشگاه ما (بهشتی) واسه دو سال پیش یادمه تجمع کردن یه ماه دم دانشگاه تا خوابگاه جابه جاشون کردن اونم با چه وضعب!... و به دانشجوهای دکترا دیگه به هیچ عنوان خوابگاه نمیدن... ولی ارشدارو با شرایط خاص و اونم نه بهترین خوابگاه که ما بودیم..

khorsand

New member
دانشگاه خواجه نصیر از یک ماه پیش اطلاعیه زده,به هیچ وجه به ورودی های جدید لیسانس خوابگاه نمیده.به ارشد و دکتری هم فقط به روزانه ها خوابگاه میده
بقیه دانشگاه های علوم هم به شبانه ها و بین الملل و پردیس خودگردان به هیچ وجه خوابگاه نمیدن.فقط روزانه

آره خداییش منم منظورم روزانه ها بود!دانشگاهها دارن میترکن بازم ظرفیت افزایش میدن!!سالی که من کنکور دادم سر جمع 5000 تا پزشکی و دندون و دارو میگرفت دانشگاهها مشکل خوابگاه داشتن الان امسال پسر داییم کنکوریه میگه نزدیکه 9000 تا پزشکی دندون دارو میگیرن!!!

love virology

New member

شما خواجه نصیر بودین گروه شیمی چطوره/ بین تهران و شریف و خواجه نصیر کردوم شیمی کاربردی بهتره

hosseintorabi

New member
ااون دوستمون که گفت بگید کجا قبول میشی
من ایرانو دوست دارم الهی بیارم درصدش بالاست

بهشتی خوبه هااا.. حیفه از دس ندین :shocked: .. با دو تا از اساتید گروه امار زیستی یه 10 ، 12 واحد درس داشتم:)) .. البته ساختمون دانشکده تون خیلی خوفه..:))

shita

New member
آره خداییش منم منظورم روزانه ها بود!دانشگاهها دارن میترکن بازم ظرفیت افزایش میدن!!سالی که من کنکور دادم سر جمع 5000 تا پزشکی و دندون و دارو میگرفت دانشگاهها مشکل خوابگاه داشتن الان امسال پسر داییم کنکوریه میگه نزدیکه 9000 تا پزشکی دندون دارو میگیرن!!!
نمیدونم اینا قراره کجا کار کنن

DAVID_H

New member

آره واقعا.من نمیدونم این همه افزایش ظرفیت دادن بدون تغییر امکانات رفاهی و آموزشی چه مبنای علمی و عقلی ای داره؟
چند روز پیش خبری رو از ایسنا خوندم که داروساز ها از وزارت بهداشت خواستن تا ظرفیت رشته دارو سازی رو کم کنن
اینم لینک خبرش
ایسنا - درخواست داروسازان برای کاهش ظرفیت رشته داروسازی

love virology

New member
برای پزشکا کار هست هر دفعه تبصره اینها براشون میزارن دیگه کارشون پیش بره/ دانشگاه ازاد و پردیس هم هست اینها هم حساب کنید

بالا