شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

shita

New member
با من بودی؟
واقعا؟
مگه وقت عملیات فارغ التحصیلی کارتو نگرفتن ازت؟ متا بدون دادن کارت فارغ التحصیلمون نکردن ، و برای کسایی که تمام واحد ها رو گذروندن وقت اعلام کردن که بیان حتما عملیات اینترنتی و حضوریه فارغ التحصیلی رو طی بکشن!! خخخخ ترسیدن من مدرکمونو لازم داشته باشیم یه وقت خدایی نکرده
شما لیسانست چی بوده ؟

love virology

New member
من الان تماس گرفتم با مسئول آموزش دانشکدمون ٬ قبلا کارمند سازمان سنجش بوده !
گفت برای ثبت نام ارشد عموما یه ریز نمرات هم داشته باشی قبوله و موقع ثبت نام‌گیر نمیدن عموما...
در ضمن گفت که برای تاریخ ثبت نام‌جدیدالورود ها سازمان سنجش یه بازه ای مشخص میکنه که خوده دانشگاه مختارن تا این مدت ثبت نام کنن که بین یک هفته تا ۱۰ روز بعد از اعلام نتایج هست.....
ولی حتی اگر هیچ زمانی هم نبود برید دانشگاهی که قبول شدین ثبت نام کنید و بگید مهلت ندادن ٬ اونام تا قبل از تاریخ شروع رسمی ها یعنی۲۱ شهریور بهتون فرصت میدن مدارکتونو تکمیل کنید
:riz277:

اقا محمد رضا شما اصفهان هستین حس میکنم قیافه شما خیلی اشنا / منم ساکن اصفهانم

love virology

New member
میخام بدونم تمام دوره اموزش یک اتاق هستیم یعنی ثبت نام کردیم تا اخرش همون مکانیم / میشه خودمون انتخاب کنیم مثلا با یه دوستی یه جا قبول شدیم بشیم هم اتاق

mmdreza.psy

New member
حالا هواشو میشه تحمل کرد . ماسک بزنید که با وجود این ریزگردا حداقل فرصت ثبت نام پیدا کنید:tsimuzpzwoap1t9y3o7

مرسی.خداروشکر فقط میرم مدرکم رو میگیرم میام....اصلا تو لیست انتخاب محل اهوازو نزدم....
هرکی امسال قبول بشه اهواز از صمیم قلب براش آرزوی صبر میکنم

khorsand

New member
میخام بدونم تمام دوره اموزش یک اتاق هستیم یعنی ثبت نام کردیم تا اخرش همون مکانیم / میشه خودمون انتخاب کنیم مثلا با یه دوستی یه جا قبول شدیم بشیم هم اتاق

نه فقط ترم اول خودشون انتخاب میکنن اونم تازه در صورتی که دلیل موجه داشته باشین میتونین درخواست بدین جابجا کنین

DAVID_H

New member
به ما بینامو قابل انتقال هبه غیر میدن ریز نمرات رو مگه دانشگاه مقصد بخواد که امضا و تاریخ و دلیل ریز نمرات پاش باشه وگرنه فکر نکنم مبدا بتونه گیر بده ...

ممنون که جواب دادی
خوب دانشگاه خودمون ریز نمره رو بهم داده ولی مهر زده که فقط برای اطلاع دانشجو ست و ارزش دیگری ندارد.همینو میتونم ببرم دانشگاهی که قبول شدم؟یا باید اسم دانشگاه قبولیم رو بزنه؟

mmdreza.psy

New member

موقع رفتن توی خوابگاه دیگه با خودته بری توی کودوم اتاق...هرچی زودتر بری اداره سکونت خوابگاه ها انتخابت بهتره چون خیلی اتاقا اشغال نشده....
حتما سعی کن قبلش چند نفری برین که یه اتاق کامل بگیرین...ولی اگه نشد اوایل ترم میشه اتاقتو عوض کرد....

khorsand

New member
مرسی.خداروشکر فقط میرم مدرکم رو میگیرم میام....اصلا تو لیست انتخاب محل اهوازو نزدم....
هرکی امسال قبول بشه اهواز از صمیم قلب براش آرزوی صبر میکنم

اول چک کنین شاید اینترنتی بتونین بگیرین

DAVID_H

New member
بچه ها همتون بیاین بگین دوشنبه که نتیجه بیاد کجا رو میارین بنظرتون
با انرژی مثبت فراوان!!!

دوشنبه که نتیجه علوم بیاد من یکی از این دانشگاه هام

خواجه نصیر ,علم و صنعت , شهید بهشتی یا تربیت مدرس
مهندسی برق( کنترل) یا مهندسی پزشکی (بیوالکنریک)
البته بگم شبانه یا روزانه اش رو دیگه خدا میدونه چون رتبه هام لب مرزِ.ولی دانشگا ها قطعیه

RBC!

New member
فکر کنم اگه ریز نمرات رو بگیرم هم کافیه
اونو راحت میدن؟؟کار زیادی که نداره ن؟؟؟

اطلاعی ندارم. من تا حالا ریز نمرات نگرفتم. ولی اگه همه مسئولا باشن باید سریع انجام بشه.

گواهی موقت من یه روزه آماده شد. صبح درخواست دادم، تا ظهر آماده شد.
سر گواهی طرح اذیتم کردن. دو روز طول کشید. همه کاراشو خودم کردم.

prinses

New member

برید ساست اسکان خوابگاه ...،
اکثر دانشگاها همچین سایتی دارن سرچ کن، اطلاعیه و ... زده

نه هر ترم فرق میکنه جات
ترم اول انتخابی نیست خودشون میفرستن
از ترمای بعد میری تو سامانه اسکان و فرم پر میکنی و یه تعداد خوابگاه رو تو فرمت مینویسی و...
همه جی بستگی به دانشگاهت داره

shita

New member
هراتاقی باشیتا هروقت که بخای میتونی تو همون اتاق بمونی .
برا انتخاب اتاق ترم اول هر اتاقی که خودشون بخان باید بری بعد از ترمای بعد میتونی خودت انتخاب کنی

mmdreza.psy

New member
نه فقط ترم اول خودشون انتخاب میکنن اونم تازه در صورتی که دلیل موجه داشته باشین میتونین درخواست بدین جابجا کنین

ولی دانشگاهه ما کاری نداشت....من ترم اول توی اداره سکونت دوتا از هم شهریامو بخاطر لهجشون پیدا کردم و فهمیدم همشهریم...سه تایی رفتیم باهم اتاق گرفتیم....خیلی هم آسون

khorsand

New member
ولی دانشگاهه ما کاری نداشت....من ترم اول توی اداره سکونت دوتا از هم شهریامو بخاطر لهجشون پیدا کردم و فهمیدم همشهریم...سه تایی رفتیم باهم اتاق گرفتیم....خیلی هم آسون

معمولا دانشگاههای وزارت علوم کمتر مشکل خوابگاه دارن منسجم تر هم هستن پسرا هم خیلی راحتترن برای خوابگاه توی هر دانشگاهی!دخترا چون تعدادشون زیادتره یکم گزینه هاشونم محدودتره

بالا