من انتخاب دومم تربیت مدرس بوده ک قبول شدم خیلی تحقیق کردم از کسایی ک الان دانشجویه اونجان واسه انتخابم بستگی بهرشته ی دوسستون داره الانم کاملا راضیم با اینکه ایران و شهید بهشتیم میاوردم
شما کارشناسی کجا بودین چه رشته ای؟.. من دوستم بهداشت محیطه.. کارشناسی هم بهشتی بودیم.. منتها میگه واسه این میترسه که میگن توو تربیت مدرس کلا از جو علوم پزشکی جدا میشن و رشته های علوم پزشکی اونجا جایگاهی ندارن .. نمیدونم خودم... شما به چه اطلاعاتی رسیدین؟.. یعنی چیا باعث شد که تربیتو بالاتر از بهشتی و ایران بزنین؟
من رادیولوژی علوم پزشکی مشهد خوندم یکی از ترم بالاییامون با رتبه من شهید بهشتی میخوند میگفت 3سال تا 3/5 طول میکشه واسه گرفتن ارشد الان ایشون انتقالی گرفتن به مشهد جو یونیه تربیت میگن خشکه اونم واسه سطح علمیشه و فوق العادم اساتید سخت گیری داره من خودم آناتومی شرکت کردم واسه رشته ای ک دکترا میخوام بخونم تربیت مدرس اساتید قوی ای داره اگه دوسستون به دکترا فکر میکنه بهترین انتخابشو کرده
آخرین اطلاعیه ی سنجش پی رو بخون قبل نتایج.. اونجا واسه هر دانشگاه زمان و نوع ثبت نامو گذاشته.. واسه سوال آخرت هم بسنگی به دانشگاه کاشان داره.. اگه خدمت نرفتی که گواهی موقت بهت نمیدن کلا.. ولی یه برگه ی فراغت از تحصیل میدن.. اونو بگیری هم حله..
تو اون اطلاعيه اى ک ديروز زدن مشخصه اگه هم تو جدول ننوشته احتمالا همون 16م باشه چون واسه همه 16مه واسه اطمينان از سايت دانشگاه شماره تماسو بردار با اموزش تماس بگير و بپرس
اها...خوندم....اطلاعاتمو بدست اوردم...ممنون
واسه برگه فراغت از تحصیل که لازم نیست تسویه کرده باشم؟
من ۳۱خرداد اخرین امتحانم رو دادم..
مهندسی بهداشت محیط رتبه 130 دانشگاه قزوین..
............
دوستان کسی اهل قزوینه اینجا؟.. من خیلی ناراحتم از نتیجه :14: یه کم روحیه بدین بهم داغونم :dadad4:
- - - Updated - - -
نه قزوین قبول شدم:dadad4:
آقا :auizz3ffy9vla57584x
تمام ایران سرای منست حالا که خدا خواسته دیگه این حرفا چیه
یکی از مزایا آن دیدن و سیاحت این شهر تاریخی و دانش پرواست
الموت را یادتون نرود دل قوی دارید و شاکر
دوستان تو سایت سنجشدنوشته ثبت نام دانشگاه تبریز 16 و 17 ام ولی تو سایت دانشگاه نوشته 17 تا 19ام ... من برای 17 ام عصر بلیط برگشت گرفتم بنظرتون یک روزه کار ثبت نام تموم میشه؟
بچه ها منم پرستاری سالمندی بهشتی قبول شدم
تبریک میگم.. ساکن تهران بودین؟
همشهری من بودید چون من متعلق به ایرانم :auizz3ffy9vla57584xممنون.. همشهری شما شدم؟؟