تقویمش کجاست؟؟؟من رفتم ولی ندیدم چیزی برای جدیدالورودا
مهندس الان داری به چن سال دیگه فک میکنی...قزوینم ک خوبه ..مبارکت باشه:sarma:مهندسی بهداشت محیط رتبه 130 دانشگاه قزوین..
............
دوستان کسی اهل قزوینه اینجا؟.. من خیلی ناراحتم از نتیجه :14: یه کم روحیه بدین بهم داغونم :dadad4:
- - - Updated - - -
نه قزوین قبول شدم:dadad4:
قزوین خوبه بهتون تبریک میگم ولی...مهندسی بهداشت محیط رتبه 130 دانشگاه قزوین..
............
دوستان کسی اهل قزوینه اینجا؟.. من خیلی ناراحتم از نتیجه :14: یه کم روحیه بدین بهم داغونم :dadad4:
- - - Updated - - -
نه قزوین قبول شدم:dadad4:
تبریک میگم هم رشته ای هستیم شما رتبتون چند بود؟مشاهده فایلپیوست 8341نتیجه ارشد اعلام شد
تبریک به همه کسانی که بعد یه مدت طولانی نتیجشونو گرفتن و امیدوارم خستگیشون در رفته باشه
اونایی هم که نتیجه دلخواهشونو نگرفتن با انرژی و اعتماد به نفس به سمته هدفشون برن.چون هدف مهمه و یک سال اینور اونور مهم نیست
من بیوشیمی بالینی همدان قبول شدم
تبریک به همه کسانی که بعد یه مدت طولانی نتیجشونو گرفتن و امیدوارم خستگیشون در رفته باشه
اونایی هم که نتیجه دلخواهشونو نگرفتن با انرژی و اعتماد به نفس به سمته هدفشون برن.چون هدف مهمه و یک سال اینور اونور مهم نیست
من بیوشیمی بالینی همدان قبول شدم
سلام نه عزیزم من رتبه ام 21بود فقط میخواستم حتما شیراز بیارم .که خداراشکر شدشما همونی بودی که لوازمتم جمع کرده بودی؟
منم همدان بودم،واقعا سختگیرن ولی خیلی دوسش داشتمتبریک میگم من کارشناسی همدان بودم دانشگاه سختگیریه.
- - - Updated - - -
تبریک میگم من کارشناسی همدان بودم دانشگاه سختگیریه.
منم همدان بودم،واقعا سختگیرن ولی خیلی دوسش داشتمتبریک میگم من کارشناسی همدان بودم دانشگاه سختگیریه.
- - - Updated - - -
تبریک میگم من کارشناسی همدان بودم دانشگاه سختگیریه.
ممنون 70 شما کجا؟تبریک میگم هم رشته ای هستیم شما رتبتون چند بود؟
من رتبه ام 21 بود شیراز قبول شدم .ممنون 70 شما کجا؟
من کارمندم آباده ام یزد عالیه برتممن رتبه ام 21 بود شیراز قبول شدم .
مهندس ترابی قزوین بافت شهری بسیار خوبی داره شاید مرتبه علمی دانشگاهش پایین باشه اما امکانات و تسهیلات زیادی در اختیار میذاره
من رتبه ام 21 بود شیراز قبول شدم .
مهندس الان داری به چن سال دیگه فک میکنی...قزوینم ک خوبه ..مبارکت باشه:sarma:
قزوین خوبه بهتون تبریک میگم ولی...
قزوین قزوینه دیگه مهندسمرسی مهندس.. خیلی خیلی تبریک میگم.:dadad4:
- - - Updated - - -
ممنون.. چه ها نهفته در اون ولی.:smiliess (15):
نه اتفاقا چند تا از اساتید بهداشت توی کانادا اسکاتلند انگلیس...دکترا گرفتن ولی خب جز دانشگاه های گرید2 هست.شهر خیلی خوبیه آب و هوای خوبی داره مردمشم خوبنیعنی سطح دانشگاهش خیلی بده؟.. من فقط واسه اینکه مسافتش به تهران نزدیکه زدم انتخاب سومم بین شهرستانا..
یعنی سطحش در حدیه که باید قید دکترا و جمع کردن سی وی و اینارو زد؟..:sadsmiley: