Maryaam
New member
چی میشد این حرفاتونو قبل انتخاب رشته کسی بم میگفت؟؟؟با سلام
اگر میخواین توی این آزمون شرکت کنین...همونطور که خودتون هم گفتین یکی از شرایطش معدل دیپلم 18 و به بالاست...برای اینکه بتونین این شرط رو به قولی از روش بپرین، توی صفحات این تاپیک اومده(توی شرایطش که لینکش هست...توی تبصره هاش اومده)برین و مطالعه کنین.
یه پیشنهاد یا توصیه:
اگر تصمیمت اینه که پزشکی بخونی، اگر رتبه ی امسال کنکور سراسری ت نرسید؛ پشت کنکور بمون و برا سال بعد محکم و خوب بخون. نه اینکه حالا اگر کارشناسی قبول شی و بری 4 سال بخونیش، بعدش بری لیسانس به پزشکی! من قویاً بهت توصیه میکنم که اینکار رو نکنی و از طریق کنکور سراسری دنبال پزشکی و... باشی. سراسری نسبت به لیسانس به پزشکی دروس امتحانیش هم ساده تر هست و هم الان توی ذهنت هست.اگر میخوای در کمترین زمان ممکن و البته تضمین شده تر، موفق بشی این راهش هست.لیسانس به پزشکی فوقش 10، 20 نفر برمیدارن ولی سراسری برا پزشکی حدود سه هزار و پونصد نفر بر میدارن غیر بین الملل...حالا نمیدونم انتخاب رشته ت رو چیکار کردی.
اگر روزانه قبول شی برا کارشناسیت و فرض کن خوندی این 4 سال و ...رو......بعدش اگر کنکور سراسری بدی برا پزشکی و ... باید شهریه بدی... اینم هست.
من اگر اون موقع از قوانین و... خبر داشتم البته زمان من این قوانین صریح نیومده بودش؛ بجای رشته ام میرفتم دنبال پزشکی و... بعدش اگر دوست داشتم رشته ی الان خودمو اگر فرصتشو داشتم خودم برا خودم میخوندم یا میرفتم دانشگاه های دیگه و... . پس از الان تصمیم درست رو در نظر بگیر....کنکور سراسری فعلاً که داره برگزار میشه ولی از طرف دیگه میخوان کنکور رو طی 3، 4 سال آینده حذف کنن و فقط بر اساس سوابق تحصیلی گزینش دانشجو انجام بدن...از یک طرف هم آزمون لیسانس به پزشکی هم ریسکش برا قبولی بالاتره و از طرفی تضمینی بر برگزاری هر ساله اش نیست...نزدیک یکی دو ماه مونده به امتحانش اطلاعیه میدن که مثلاً هست....دیگه نمیدونم عدم برگزاریش رو هم خبر میدن یا نه! با چشم باز آینده و سرنوشتت رو انتخاب کن. اگر خیلی پزشکی و ... رو میخوای پس دقت کن در انتخاب...از طرفی من نمیگم رشته های غیر پزشکی بد هستن نه بستگی به علاقه ها و اولویت های خودت داره...خلاصه دقت کن.
موفق باشید
با تشکر
تورو خدا شانسو میبینید
مرسی از لطفتون.
دعا کنید امسال قبول نشم.