سلام بر مسعود
داداش خب، شما بیا یه آدرس سایتی، جایی رو بگو تا ما بدونیم این 4 تا اختراعی که ثبت کردی چیا هستند؛ من و یحتمل بقیه ی دوستان هم کنجکاو هستند... به عبارت دیگر گواه حرفات رو میخوام بیاری داداش.
پیشاپیش ممنون.
داداش جوابت رو پ.خ میدم دیگه اینجا خیلی اسپم بازار شده نه؟دوست ندارم در موردش به همه توضیح بدم هر کسی طالب باشه بهم پیغام میده و من اونو مجاب میکنم . دوس ندارم هویتم برای همه اشکار بشه البته تو از رو فقط قیافه منو میشناسی و به نظرت ادم موجهی نیستم .من خودمم در این مورد باهات موافقم چون فکر میکنم کاملا متفاوت با ادم های دیگه ام و ارزش هام هم کمی متفاوت با کلی ایراد و اشکال وارد از طرف دیگران:smiliess (12):
درود برتو دوست عزیز . دلیلی واسه نشدنش نمیبینم اگه بقیه شرایط شرکت تو ازمونو داشته باشی مثل سن و ... . اما راستش شانست برای قبولی کمه چون رشته های گروه علوم پزشکی کم و بیش هرکدومشون حداقل 10 واحدی دروس پزشکی داشتن . اینو نگفتم که ناامیدت کنم فقط خواستم بدونی که چند چنده :1dco2x0p1lilzhfpg1t برای مثال من خودم رشته دبیرستانم ریاضی بود و حتی پیش ریاضی رو هم گرفتم و کنکور تجربی دادم . راستش اوایل که اسم سلول رو میشنیدم زندون تو ذهنم تداعی میشد نه یک واحد زنده بدن موجودات50): ببین تو میخوای خلاف جریان اب شنا کنی و این کار اسونی نیست اگه فکر میکنی که واقعا تواناییشو داری بسم الله ولی اکه نه . بیخیال شو . در هر صورت من در خدمتم فکراتو بکن بعد به ترتیب اولویت میزارمت تو لیست انتظار و کمکت میکنم :thanks:
بچه ها بالاخره فهمیدم شرط عمومی تحصیل رایگان یعنی چی؟ (منبعش هم موثقه، هم از آقای موسوی پرسیدم هم محمودی):a2d3:
یعنی وقتی قبول شدی از شرایط تحصیل رایگان برخوردار میشی و هیچ ربطی به اینکه کارشناسیتو آزاد خوندی یا سراسری نداره.....
فقط یه نکته اینکه: هنوزم نفهمیدم چرا این بندو جزو شرایط داوطلبین اوردن!!!!!!خخخخخخ!!!:25r30wi:
قابلی نداشت دوست من.ممنون گل یخ جان.
فقط یه سوال این که این آزمون در سال های آینده هم برگزار میشه که آدم روش سرمایه گذاری کنه؟؟؟
سلام واجدشرایط عمومی تحصیل رایگان یعنی دوره کارشناسی شو روزانه گذرونده باشه من اینجوری شنیدم.
یعنی دانشگاه ازاد باشی لیسانستو حق شرکت نداری؟
با سلامبچه ها تراخدا هرکس ایمیل مسعود13 را داره واسم بفرسته من پیامام نمیرن واسش:sadsmiley:
با لیسانس آزاد هم میشه شرکت کرد.
masoud jun man moadele diplomam paeene ama moadele karshenasim bala 17 as.chekar konam?rasti moaf ham nistam !!!vali asheghe pezeshkiam dar hade parastesh dusesh daram!
سلامسلام بچه ها خدا قوت
یه سوال دارم که جوابشو فوری میخوام بیزحمت
دوستم میخواد آزمون کارشناسی به پزشکی شرکت کنه میخواد ببینه سال 92 هم برگزار میشه یا نه؟
رشتش هم زیست شناسی دریاست میتونه شرکت کنه؟
مررررسی