diseases
Well-known member
بله یک بار !!! اونم ترم قبل ...اره جدیدا شده اگه میتونستم دریغ نمی کردم والا
شده خواب بمونی به امتحانت نرسی؟
شده تا حالا برگه تقلبتو سر جلسه ازت بگیرن ؟!!!
بله یک بار !!! اونم ترم قبل ...اره جدیدا شده اگه میتونستم دریغ نمی کردم والا
شده خواب بمونی به امتحانت نرسی؟
نه ...نبابا من جیگرشو ندارم
شده تاحالا شدید از خودت بدت بیاد
بله دقيقا خيلی وقتا اين اتفاق برام می افته ...
شده تا حالا ظهر که همه خوابن دلت بخواد گيتار بزنی؟
))
واقعا شده. حتی نصف شبم این کارو کردم. ذکر صلوات بود که از بقیه اتاقا نثار من میشد...))
شده تا حالا حال نداشته باشی بری دستشویی
آره شده...اووووووووه:دی
خب. شده تا حالا یکی عاشقت بشه که فک میکنی نباس عاشقت میشده؟:|
نه. اصولا معتقدم چنین چیزی وجود نداره...آره شده...
شده تا حالا فکرکني حتما بايد يه اتفاق مهم تو زندگيت بيفته تا از اين بي هدفي و زندگي تکراري دربياي؟
نه. اصولا معتقدم چنین چیزی وجود نداره...
شده تا حالا یه کادوی گرون بگیری ولی اصلا بدردت نخوره و بیشتر ضدحال باشه؟؟
آره. ولی یه کل غیر درسی. و هنوزم ادامه داره....آره یه بار دوستم یه کتاب شعر حکاکی شده و زیبا بهم کادو داد ولی از شاعرش اصن خوشم نمیومد
شده تا حالا با استاد کل بندازی بعد پشیمون بشی استاده ام ول کن نباشه؟
آره. اصلا من از نصف فامیلامون خوشم نمیاد. اگه بشه که معمولا هم نمیشه تو اتاق میمونمنمیدونم ی دنده نیستم زیاد
شده تاحالا مهمون بیاد اما تو باز کماکان رو تختت خوابیده باشی
آره. وقتی چندین ضربه پشت سر هم بخوری زیاد نمیفهمی چی میشه.بله . ولی اون لحظه دقیقن لحظه سقوط توئه
شده تا حالا باعث زخمی شدن دستت(یا هرجایی) بشی ولی اونقد تمرکزت رو چیز دیگه ایه که دردشو حس نکنی؟
حیوون منو نکشه من نمیکشمش. اما سر آزمایشگاه جانوشناسی 2 که حیوونارو تشریح میکردیم. استاد از قبل اونارو بیهوش میکرد. ما فقط تیکه پارشون میکردیم. بعضیاشون وسط کار یه حرکتایی میکردن آدم حس میکرد دارن درد میکش ماهم هرچی به این استاده میگفتیم میگفت چیزی نیست ریفلکشنه و دردی در کار نیست. جلسه آخر کبوترو تشریح میکردیم. خب میدونید که خیلی راحت بیهوش میشه. نکته این جاست که این کبوتره از اول تا آخر کار یه حرکت به قول استاد ریفلکشن هم نزد. گاهی فک میکنم نکنه حیوونای بیچاره داشتن درد میکشیدن...
تا حالا قله ای چیزی فتح کردی؟
لباس ضایع که نه. یه بانک دیوار به دیوار خونمون هست. یه بار با دمپایی رفتم اونجا...
تا حالا شده یه فیلم دانلود کنی بعد ببینی ازین دوبله آماتوریا روش گذاشتن:13: