14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اقارضا رو دیدم
آغا جاتون خالی دیشب بعد استلخ یععک پیتزای نابی خوردیم.. می تونم بگم اولین پیتزای نابی بود که امسال به خورد ما دادن![]()
![]()
![]()
![]()
Reza
اول از همه به دوستایی که احیانا نمیدونن بگم که من و رضا 2 سال هم اتاقی بودیم. که پارسال به دعوت من لبیک گفت و به لشکر دلیر انجمن پیوست .خخخ
1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
خنده رو بودن و آروم بودن. خیلی آرومه
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟
منعطف بودن از نظر اخلاقی و سازش پذیر بودن با همه
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
دلخور که نه. ولی یه خاطره
اینکه ظهرا تو اتاق نمیخابید. به من میگفت نوتر من نیمخابم تو بخاب(الحق هم کوچکترین صدایی ازش در نمیومد وقتی من میخوابیدم.رعایت میکرد من بخابم). بعد که من میخابیدم نیم ساعت بعد که چشمو باز میکردم ببینم ساعت چند دیر نشده پاشم به کارم برسم، میدیم رضا یجور خوابیده قشنگ هفت پادشاه رو تو خواب میبینه . هههههه خو مرد حسابی همون موقع میومدی میخابیدی دیگهخوب تو اتاق ساکت کتاب تو بغل خواب میبره ادم رو دیگه
4- یه امضا براش انتخاب کن؟
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
آواتارش انصافا ههمش خوبن تشکر
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
7- فعالیتش توی سایت ؟
یه دل میگه برم برم. یه دل میگه نرم نرم خخخ ههه اره بیشتر هم شده
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
تو صف ثبت نام ارشد بودیم. خخخ رضا یه نفر از من جلوتر بود. بعد نمیدونم چی شد سر صحبت باش باز شد از مدارک گفتیم. بعد دیدم اونم مال آ-شرقی هست تصمیم گرفتیم با هم هم اتاق بشیم و این شد که رضا شد هم اتاقی نوتر :28: البته بماند آخر سر من یه نفر از رضا جلو افتادم و من زودتر ثبت نام کردم :riz481:فک کردی زرنگی خوئم چیزی نگفتم
9- بارز ترین خصوصیتش ؟
همون سوال 2
10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
داریوش .
وای خدا یه بار رضا این سوال رو تو اتاق از من پرسید . من بش گفتم تابلو قیافت به داریوش ها میخوره. خخخخ. از قضا اون روز از یه نفر دیگه هم پرسیده بود اونم بش گفته بود داریوش. هاهاهاها. برگشت با تعجب پرسید یعنی چی نوتر چرا همه به من میگن داریوش؟؟؟ خخخ گفتم جون داداش با داریوش ها مو نمیزنی ههههه:25r30wi:[/COLORتحریف کردی]
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟
اولان نه هف هف هفی:25r30wi:
هف هف هف نوع خندیدن رضا هست که من اداشو درمیاوردم ههههه. بعد رضا به من میگفت پسر یعنی چی هف هف هف هف. منظورش این بود که اونجوری نمیخنده و بهتر از اون میخنده خخخخ (اولان نه هف هف هفی)هههه والا
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
دیگه هم اتاق بودیم و قطعا خیلی کمک ها در همه زمینه ها به همدیگه کردیم.
اره خیلی اذیت میشد مخصوصا وقتی بهش میگفتم فیکیر فیکیر رو بزن
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
ندیدم
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
ببینمش؟؟؟ 2 سال شبا انگشت شست پاش کم مونده بود بره تو چششمم
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
16- یه انتقاد
17- یه پیشنهاد
خیلی به حرف این و اون گوش نده
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟
قطعا برا دکترا میخوندم خیلی جدی(باز قضیه ی لالایی بلدی مطرحه اینجا هم)دادا خودت میدونی ک چجوریاس
19- یه آرزو براش
آرزوم اینه ان شالله در آینده ای نزدیک یه شغل خوب پیدا کنه در خور رشتش و شخصیتش و سوادش. و البته آرزو دارم به اونی که بخاد برسهتشکر همچنین
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.
دو سال با هم بودیم هیچ مشکلی با هم نداشتیم خداییش، هیچ مشکلی . رضا پسریه که من ندیدم صداشو بلند کنه هیچ وقت.رضا جان امیدوارم تو زندگیت موفق و موید باشی.منم بهت میگم اینقد تنبل نباشیم
موفق باشیم
یه خاطره دیگه با اجازه از داش مکس که اضافه تر نوشتم:
یادمه یکی از آلبوم های مرحوم پاشایی تازه اومده بود بیرون. همون آلبوم که ترانه های "دیدی بی من داری میری" و "نبض احساس" رو هم داشت(البته دقیق نمیدونم تو یه آلبوم هستند یا نه) من کلا زیاد گوش میکردم خخ رضا میگفت نوتر بسه دیگهههههه خسته شدم .عوض کن ترانه رو. خخخ بعد من آف میکردم رضا اهنگ یاس رو باز میکرد شونصد بار گوش میکرد.ههه. منم میگفتم بسه دیگه رضاااا خستههههه شدم. بعد دوباره این چرخه تکرار میشد. البته باعث آزار هم نمیشدیمااااا