'Reza'
New member
...................................................................
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟ صریح بودن و صداقتشون / متواضع
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟ بوده اما اینجا نمیگم/ بعضی مسائل خصوصی نباید در جمع مطرح بشن /زود رنج و بد خشم////یادم نیومد ولی خصوصی پیغام ندادین بگین منتظظرم
4- یه امضا براش انتخاب کن؟دزود قضاوت نکنیم
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟ همه عالی بودنتشکر
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟ تاپیک ایجاد کرده بودن در مورد نماز
7- فعالیتش توی سایت ؟ بیشتر باکس و بخش مذهبی
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟ بله باکس بودن اما اسمشون امانوف بود
9- بارز ترین خصوصیتش ؟ باهوش و با ذکاوت / فوق العاده حساس / مغرور و مهربونی زیرپوستی( کاملا نامحسوس)/ آرام / اهل عمل /مصمم
10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟ ایکیوسان/چون خیلی باهوش هستن
نه والا اینقدرا هم ک میگین باهوش نستم![]()
11- به یاد موندنی ترین چیزی که هر موقع اسمش بیاد یادش میفتی ؟ این علامت/ خودمم خیلی استفاده میکنم
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بله بله / کمک درسی کردن / خخ همه چیز رو نمیشه اینجا گفت ای بابا
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟ خخ ضایع نبود فقط برام جالبه وقتی پسوردشون رو فراموششون شدوالا سیستم یاد اوری پسورد سایت هم کم مشکل نداره حالا اون که سیستمه ما هم بشر که ممکن الخطا هستیم
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟ اقارضا رو دیدم
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن. شبیه پسر خاله م هستند /جالبتر از این هم اسم هستن
16- یه انتقاد: همیشه یاد گرفتم هیچ کسی رو در جمع نقد نکنم هیچ وقت / اگه دوست داشته باشن خصوصی میگم
17- یه پیشنهاد : مواظب خوبی هاتون باشید /قدر خودتون رو بدونید اقارضا شما لطف دارین ما ک از خودمون چیزی ندیدیم تعریفاتون زیاد بود تشکر ولی این خوبیا ب ما نمیچسبه
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ صلاح خویش رو خسروان دانن / مطمئنم دارن کار درست رو انجام میدن
19- یه آرزو براش : ارزوی سلامتی دارم برای تمام اعضای خانواده اشون بخصوص مامان بزرگوارشون
ارزو میکنم انشالله سال 93 خدای مهربون یک همسر خوب و با وقار و از همه مهمتر کدبانو بهشون هدیه بده
وانشالله یه کار خوب پیدا کنند و زندگی مشترک مملو از سعادت داشته باشن / خسیس نباشیم همه محبت کنیم بگیم آمین همچنین برای شما
تشکر بابت وقتی که گذاشتین برای نوشتن مطالب پر محبت
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.
اقا رضا اخلاق خیلی زیبایی دارن وقتی از چیزی خوششون نمیاد قشنگ میگن/ نقدی دارن راحت نقد میکنن/ فکر کنم همیشه
بر این باورن که رابطه دوستانه همیشه خوش و خرم نیست و گاهی اختلاف هم پیش میاد/ وای به روزی که برنجنh34r-smiley:
تقدیم اقارضا
![]()
تشکر بابت وقتی که گذاشتین برای نوشتن مطالب پر محبت