مرسي دوست عزيز
ولي من هنوز يه مشكل دارم اونم اينكه آب معدني اينطور كه من برداشت كردم داراي املاح بيشتري نسبت به آب لوله كشي هستش اين ازدياد املاح منجر به بيماري هاي كليه مثل سنگ كليه نميشه ؟
مرسي دوست عزيز
ولي من هنوز يه مشكل دارم اونم اينكه آب معدني اينطور كه من برداشت كردم داراي املاح بيشتري نسبت به آب لوله كشي هستش اين ازدياد املاح منجر به بيماري هاي كليه مثل سنگ كليه نميشه ؟
اینطور که یادمه کلسیم در آب های معدنی و پی اچی که داره، خودشون مانع از سنگ کلیه می شن و برای بیماران سنگ کلیه اصلا آب معدنی توصیه میشه. البته مانع از سنگ های کلیه ای می شه که اکثر سنگ ها رو تشکیل می دن ( که سنگ اگزالاتی کلسیمی هستن.)
دوستان صنایع غذایی ببخشید از دخالتی که کردم.:smiliess (3):
چرا پنیر خاکستر اسیدی داره ولی شیر خنثی؟؟؟
در طی پنیر سازی، ph شیر «7/6-6/6» از طریق استفاده از اسید لاکتیک تولید شده ی باکتری پایین می آید.
که با تولید اسید لاکتیک و ph پایین حدود 3/5، شیر تخمیر می شود.
چرا لاکتوز ماست کمتر از شیره؟؟؟
در طی پروسه ی تولید ماست ، قند لاکتوز (موجود در شیر) به اسید لاکتیک تبدیل می شود.
که اسید لاکتیک موجود در ماست به جذب بهتر کلسیم کمک می کند
و محیط مناسب بیولوژیکی را برای بهبود جذب کلسیم و ویتامین ها فراهم می آورد.
آيا به شيرهاي پاستوريزه و استريليزه مواد نگهدارنده اضافه ميشود ؟
خير، افزودن هر گونه مواد نگهدارنده به شير پاستوريزه و استريليزه مجاز نيست!!! بخدا مجاز نیست ! :rolleyessmileyanim: ولی نمی تونم قسم بخورم که همه ی شرکتها چیزی بهش اضافه نمی کنن!!!:smiliess (6):
چرا پنیر خاکستر اسیدی داره ولی شیر خنثی؟؟؟
در طی پنیر سازی، ph شیر «7/6-6/6» از طریق استفاده از اسید لاکتیک تولید شده ی باکتری پایین می آید.
که با تولید اسید لاکتیک و ph پایین حدود 3/5، شیر تخمیر می شود.
چرا لاکتوز ماست کمتر از شیره؟؟؟
در طی پروسه ی تولید ماست ، قند لاکتوز (موجود در شیر) به اسید لاکتیک تبدیل می شود.
که اسید لاکتیک موجود در ماست به جذب بهتر کلسیم کمک می کند
و محیط مناسب بیولوژیکی را برای بهبود جذب کلسیم و ویتامین ها فراهم می آورد.