اصلا هم حقشون نیست چون با این کارشون با آینده مردم بازی می کننمنظورتون از این سوال چیه؟؟
خوب حقشونه به نظرم واسمون زحمت کشیدن جدا به خاطر وطن پرستی شون باید ازشون تشکر کرد
ديلك زماني شهداي ما در جنگ درحال جنگيدن بودن پدرهاي ديگه در خارج ايران به حال كردن مشغول بودن يا جرات نداشتن از خونه بيان بيرون اما اينان داشتن ميجنگيدن.اگه اينا هم مث ديگران تو كار خودشون بودن بدون شك ميتونستن موفقتر باشن حالا نبايد ازشون سپاسگزاري شه؟اصلا هم حقشون نیست چون با این کارشون با آینده مردم بازی می کنن
طرف پدر و مادرش همزمان تو جنگ کشته شدن (شهید نشدن چون تو بمباران کشته شدن) چرا باید با رتبه 14000 دندون پزشکی بخونه؟ اخرشم نتونه علوم پایه اشو و رد کنه. این چی چی حقشونه؟سلام
در آزمون سراسری بسیج سهمیه نداره. خانواده شهدا سهمیه دارن که اونم حقشون
انگار فقط تو ایران ما شهید و رزمنده و جانباز داریم. بابا کجای دنیا چنین پاداشی میدن. طرف چپ و راست خودشو بلد نیست داره دندون پزشکی میخونه. دو فردا دیگه این میاد دندون های خودتو پر میکنه بعد میگی اه اینم کشوره ما داریم با این دکتراش. اصلا واقعا غیر قابل توجیه ایه همچین سهمیه ای. اون بسیجی های مخلص هم که دیگه وا ویلا. میان تو خیابون به دختر پسر گیر میدن بعد آمارشون از خونه خالی در میاد. من نمی دونم اونایی که میگن حقشونه و باید پاداش بگیرن خداییش رو چه برهانی دارن این حرف رو میزنن؟ آقا اصلا بیان ماهی 30 میلیون تومن بهشون حقوق بدن. بر پدر کسی که اعتراض کنه لعنت. ولی چرا من شب و روز درس بخونم یه کس دیگه بره جام بشینه؟ديلك زماني شهداي ما در جنگ درحال جنگيدن بودن پدرهاي ديگه در خارج ايران به حال كردن مشغول بودن يا جرات نداشتن از خونه بيان بيرون اما اينان داشتن ميجنگيدن.اگه اينا هم مث ديگران تو كار خودشون بودن بدون شك ميتونستن موفقتر باشن حالا نبايد ازشون سپاسگزاري شه؟
ديلك زماني شهداي ما در جنگ درحال جنگيدن بودن پدرهاي ديگه در خارج ايران به حال كردن مشغول بودن يا جرات نداشتن از خونه بيان بيرون اما اينان داشتن ميجنگيدن.اگه اينا هم مث ديگران تو كار خودشون بودن بدون شك ميتونستن موفقتر باشن حالا نبايد ازشون سپاسگزاري شه؟
البته سهمیه که منظور میشه از لحاظ قبولی حق کسی ضایع نمیشه چون یه ظرفیت خاصی برای خانواده شهدا یا جانبازان اعمال میشه....بحث سر اینه که کسایی که توانایی رشته های بسیار خوب و ندارن یا در حد بچه های دیگه تلاش نمیکنن دارن یه رشته بسیار عالی تو یه دانشگاه بسیار عالی درس میخونن.. و این اصلا درست نیست...چون وقتي سهميه اعمال ميشه حق يك نفر ديگه كه زحمت بيشتري كشيده ضايع ميشه،قبولي در دانشگاه بايد براساس سنجش علمي باشه،نه براساس سهميه.
shomaha too zendegiye una nistin va moshkelate unaro nemidunin vaghean hagheshune nushe juneshun
البته سهمیه که منظور میشه از لحاظ قبولی حق کسی ضایع نمیشه چون یه ظرفیت خاصی برای خانواده شهدا یا جانبازان اعمال میشه....بحث سر اینه که کسایی که توانایی رشته های بسیار خوب و ندارن یا در حد بچه های دیگه تلاش نمیکنن دارن یه رشته بسیار عالی تو یه دانشگاه بسیار عالی درس میخونن.. و این اصلا درست نیست...
من خودم قبول نشدم با وجور درصدای خوب فک کنک یکی اومده با سهمیه به جای من. ولی من کساییو می شناسم که با سهمیه جانیازی کنکور سراسری قبول شدم و جزئ شاگرد اولای کلاس هستن. همشونم این طوری نیستن. ولی میگم درسته نیس این همه استرس بگیرم یکی راحت بره ارشدحقشون اینه که امکانات اضافی داشته باشن، و چون سرپرستو از دست دادن از نظر مالی تامین بشن و هزینه تحصیلاتشون پرداخت بشه از طرف دولت و حکومتو ...
هرچقد هم بهشون پول بدن حقشونه.من میگم هرچی امکانات و استاد و جزوه برای کنکور میخوان در اختیارشون بذارن،اما اجازه بدن بچه ها با علم خودشون بیان بالا.بحث اینجاس که در رشته ای تحصیل کنن که متناسب با استعداد و هوششون باشه. بخدا خودشونم سر آزمونا اذیت میشن و آبروشون میره.
خیلی منطقی دوستا ن جواب ادن...ببینید فقط مقطع لیسانس نیست که..تمام مقاطع اینا سهمیه دارن..
سلام
نه فقط یک مقطع میتونن از سهمیه استفاده کنن یک نفر کارشناسی استفاده نمیکنه اما ارشد یا دکترا از این امتیاز استفاده میکنه
نه اینطوری نیست.دوست من خواهر شهید بود ولی سهمیه داشت.برادر بزرگش شهید شده بود .آره ،من هم عقیده دارم که بیشتر از لحاظ آموزش به این بچه ها برسن بخصوص فرزندان شهید،
اما در مورد پذیرش دانشگاه یه تجدید نظر هایی لازمه ،البته سهیمه خانواده شهدا فقط مال فرزندان شهدا و جانبازان بالای50درصد هستش ،( یه رفیق دارم دو تا از داداشاش شهید شده اما تو کنکور و استخدامی سهمیه نداره ،البته خودشم زرنگه تازگی ها ارشد مهندسی صنعتی قبول شده، من قبلا فک میکردم کل خانواده شهدا سهمیه دارن)به نظرم فرزندان شهید رو باید رسیدگی کرد(البته طوری که مانع حق دیگران نشه ) چون واقعا شرایط سختی رو تحمل کردن ...........
نه اینطوری نیست.دوست من خواهر شهید بود ولی سهمیه داشت.برادر بزرگش شهید شده بود .
در ضمن درسته که در هر مرحله ای سهمیه شهدا هست ولی هر نفر فقط 1 بار میتونه از این سهمیه استفاده کنه، یا برای کارشناسی،یا برای ارشد و یا برای دکترا.گه در کارشناسی استفاده کرده باشه دیگه برای ارشد نمیتونه استفاده کنه.اینو همون دوستم گفت که خواهر شهیده.