*** ستاد تشدید گرسنگی در ماه مبارک رمضان ***

baran71

New member
5q010xzbiat93w13tbg7.jpg


تُرش شامی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasti69

baran71

New member
(طرز تهیه شامی ترش)

مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم​
پیاز متوسط رنده شده: یک عدد​
تخم‌مرغ: یک عدد​
جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری​
سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز​
روغن مایع: به میزان لازم​
آبغوره: یک چهارم پیمانه​
نمک و فلفل: به میزان لازم​
روش تهیه
1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.​
2 از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.​
3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.​
 
بالا