ین نوع ته دیگ که به تازگی باب شده است از خمیر نان باگت تهیه میشود ، ته قابلمه روغن بریزید سپس خمیر نان باگت را که کمی مرطوب کرده اید به اشکال مختلف ته قابلمه بچینید و برنج را به آرامی روی آم بریزید و دم کنید ( میتوانید از مقداری کنجد یا تخمه هم در بعضی قسمت ها استفاده کنید ).
داشتم عکس غذا سرچ میکردم یه سایتیو خواستم باز کنم....... فیلتر بود
اخه غذا دیگه چراااااااااااااااااااااااااااا
7977cujr38iyymsu8:پ.ن.....نیما خوش بین باش مال اینه که ماه رمضونه:65d6a5d6s:
همکارای محترم نترسید نترسید ما همه با هم هستیم خخخخ
تازشم خدا مارو وسیله امتحان بنده های روزه دارش قرار داده
میخواد ببینه تا حد به وسوسه ها توجه نمیکنن :thanks::rose: