سلام دوستم.بچه ها پلیژ هلللللپپپپ مییییییی...من اومدم اینجا استرس گرفتم و یه عالمهههههه سوال برام ایجاد شده.تو رو خدا راهنماییم کنید. باور کنید هم کلی سرچ کردم و هم زنگ زدم به یونی که جواب نمیده...
1)علوم پزشکی یزد و جایی نزده که تاریخ دیگه جز 13-14...اگه جایی عنوان نکرده تاریخش همون میشه؟؟
2)من هممه مدارگو دارم به جز مدرک مربوط به طرح.چون طرح ما اجبارب نیست و موقع ثبت نام خم مدرکی ندادم..البته توفق طرح زدم که نامه ش تو بیمارستتن محل طرحمه که الان ممی تونم ببرم.چون تو شهر خودمونه و 1400 کیلومتر ازم دوره.یعنی برای رشته بدون طرح اجباری هم لازمه؟؟
3)این قضیه گواهی محضری چیهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟برای خوابگاه لازمه؟؟بابام جان من اینجا ضامنم کجا بوده آخههههه؟؟؟؟
4 )اینکه آدم گواهینامه موقت داره یعنی با دانشگاهش تسویه حساب کرده دیگه.مگه نههه؟؟؟؟
5)ریز نمراتو نداشته باشیممم بدبختتتتت میشیم؟؟؟
6)اگع مدارکمون کامل نباشه ولی سوگند یاد کنیم در اولین فرصت ممکن ببریم بدیم،میشهههه؟؟؟؟؟
بچه ها خیلی ممنونتون میشم کمکم کنید(((((
؟؟
واسه یزد اره همون تاریخ برو میدون باهنر چیزی هم کم و کاستی داشتی بعدا میاری زیاد گیر نمیدن.
طرحت اگه اجباری نیست پس لازم نیست چون معنی نداره که!
گواهی محضری واسه وام و خوابگاه هست. اگه این دو تا را میخوای باید گواهی ببری اونم من خودم بعدا بردم. ضامن هم یه بازنشته یا هر کسی دیگه میتونه باشه کسی که بتونن از حقوقش بردارن دی:
از نظر ما اره.چون اگه از صندوق رفاه تسویه نکنی گواهی که نمیدن این خودش دلیلی بر اینه که شما طرح ندارین یا نیازی نیست. چون بدون طرح گواهی نمیدن. اره ولی برای محکم کاری برگه تسوی یا قسط بندی پیشت باشه
ریزنمراتو خود دانشگاه ها می فرستن فقط شما باید پیگیری کنید مثلا واسه من تو این یزد درس لحظات اخر فارغ التحصیلیم اومد.
اره بابا یزد سخت نمیگیره حتی من خودم معافیت از تحصیلیم نداشتم بعد دو سال بردم زیاد نگران نباش.