سلام من زنگ زدم دانشگاه بهشتی و گفتن این دوتا سند محضری واسه امور آموزشی هست و خوابگاه اینا واسه امور دانشجویی هست که بعد از ثبت نام اونا معلوم میشه دیگه نمیدونم جواب درستی داده باشن به من یا نه.مرسی
در مورد خوابگاهش اطلاعی نگرفتید؟ چیزی نمیدونید شما؟
سلام من زنگ زدم دانشگاه بهشتی و گفتن این دوتا سند محضری واسه امور آموزشی هست و خوابگاه اینا واسه امور دانشجویی هست که بعد از ثبت نام اونا معلوم میشه دیگه نمیدونم جواب درستی داده باشن به من یا نه.
کجا قبولیدی باسیلوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسایی که با صندوق رفاه مشکل دارن به آموزش دانشکده شون زنگ بزنن.
شيراز.........
بنده آموزش هم رفتم ولی آموزش هم میگه به ما ربطی نداره!!!
اصلا این گواهی صندوق رفاه یه مورد کاملا غیرضروری و بیخود و من درآوردی هست
چون اگر کسی به صندوق رفاه بدهی داشته باشه و تسویه نکرده باشه که نمیتونه فارغ التحصیل بشه که...کسی که دانشنامه یا گواهی فراغت از تحصیل داره حتما با صندوق رفاه هم تسویه کرده...!!!
بنده آموزش هم رفتم ولی آموزش هم میگه به ما ربطی نداره!!!
اصلا این گواهی صندوق رفاه یه مورد کاملا غیرضروری و بیخود و من درآوردی هست
چون اگر کسی به صندوق رفاه بدهی داشته باشه و تسویه نکرده باشه که نمیتونه فارغ التحصیل بشه که...کسی که دانشنامه یا گواهی فراغت از تحصیل داره حتما با صندوق رفاه هم تسویه کرده...!!!
سلام
کسی اینجا هست که بین الملل انتخاب کرده باشه؟ توی تبصره 12 نوشته بود که هر دانشگاهی خودش میگه که کیا قبول شدن، ولی هنوز خبری نیست، من هم فردا و پس فردا زمان ثبت نام علومم هست. از طرفی دیروز با دانشگاه علوم بهزیستی دو بار تماس گرفتم و هر بار یک جوابی گرفتم. یه بار گفتن وزارت بهداشت هنوز لیست اسامی رو براشون نفرستاده، و دفعه دوم گفتن که وزارت گفته که خودش اسامی رو اعلام کرده و اگه تو سایت بهداشت نوشته قبول نشدم یعنی بین الملل رو هم قبول نشدم. میخواستم ببینم کسی هست که بین الملل رو براش زده باشن قبول؟[/QUOTE
اسامی رو وزارتخونه قراره به دانشگاه اعلام کنه
واسه بین الملل حدود رتبه چقده؟
منم کرمانشاهم... اگه اطلاعی گیر آوردین بذارین لطفا... منم همینطور:28:
فرم معدلتون رو باید آموزش دانشکاه امضا کنه یا دانشکده هم امضا کنن فرقی نداره؟؟؟!!
بچه ها شما هم ثبت نامتون دو مرحله اي هست يعني هم اينترنتي هم حضوري؟؟؟؟