..::زیباترین آهنگ غمگینی که شنیدید::..

شاید فراموشت شدم... شاید دلت تنگه برام... شاید بیداری مثله من... به فکر اون خاطره ها... شاید تو هم شب که می شه می ری به سمت جاده ها... بگو تو هم خسته شدی مثله من از فاصله ها... با هر قدم برداشتنت... فاصله بینمون نشست... لحظه ای که بستی درو... شنیدی قلب من شکست... یادت بیاد که من کی ام؟ همون که می میره برات... همونی که دل نداره برگی بیفته سر رات

نمی تونم دورت کنم لحظه ای از تو رؤیاهام... تو مثله خالکوبی شدی تو تک تک خاطره هام...
از کی داری تو دور می شی؟ از من که می میرم برات... از منی که دل نداره برگی بیفته سر رات...

بگو من از کی بگیرم حتی یه بار سراغتو؟ دارم حسودی می کنم به آینه اتاقتو... کاش جای اون آینه بودم... هر روز تو رو می دیدمت... اگر که بالشت بودم... هر لحظه می بوسیدمت...
نمی تونم دورت کنم لحظه ای از تو رؤیاهام... تو مثله خالکوبی شدی تو تک تک خاطره هام...
از کی داری تو دور می شی؟ از من که می میرم برات... از منی که دل نداره برگی بیفته سر رات...
...
از هنگامه

sa@@ra

New member
اینم موزیک زیبایی که بهتون پیشنهاد میکنم حتما گوش بدید خصوصا اگه اهل دل هستین! موزیک این فیلم هست:
فیلم "هزار توی پن" یا "مارپیچ فان" (Pan's Labyrinth) ، فیلمی است اسپانیایی زبان در ژانر
فانتزی، درام و ملودرام و محصول 2006 به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی گیلرمو دل تورو
"Guillermo del Toro"، کارگردان مکزیکی فیلم هایی چون تیغ 2، پسر جهنمی و ... .
داستان این فیلم، که در مورد اتفاقی است که برای دختری 12 ساله به نام افلیا می افتد و او را
در وارد دنیایی فانتزی می کند، در می و ژوئن 1944 و بعد از جنگ های داخلی اسپانیا، در زمان
سرکوب فرانکوئیست رخ می دهد. این فیلم در سال 2006 نامزد دریافت 6 اسکار بود، و البته فقط
در سه بخش موفق به دریافت جایزه اسکار شد.
مشاهده فایل‌پیوست 35

Pan's Labyrinth Lullaby (soundtracks.ir).mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Long, Long Time Ago (soundtracks.ir).mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

بالاخره موفق شدم گوش بدمم.اقا فیلمش که اصن معرکه بودد :ad54ad:

خیلی وقت بود می خواستم برم دنبال این آهنگ یادم می رفت این تاپیک باعث شد برم دنبال علاقه ام و روزی هزار بار گوش بدم، بدم، بدم... بازم کمه...:13:
تیتراژ سریال ارمغان تاریکی با صدای محمد اصفهانی
شاعر : عبدالجبار کاکائی
با کیفیتشو دانلود کنید:j58r36j3gcr4suxymup
همه چی با کیفیتش خوبه!:riz304:

آخرین ویرایش:
بالا