زنگ تفریح

8521413

New member
من می خوام یه چیزی به این باسیلوس بگم...
باسیلوس... تو این همه جک و مطالب سر کاری رو از کجا میاری... از خودته همش؟ من دیشب از حدود 10 صفحه قبل شروع کردم به خوندن مطالب باسیلوس... همش آخرش اینجوری تموم می شد که «سر کار رفتم» مثلا یه متنم دو صفحه ای رو میخوندم، آخرش می گفت سر کاری... دیگه اینقدر اعصابم خورد شده بود... هر متنی از باسیلوس میدیدم، اول میرفتم آخرش رو نگاه می کردم ببینم سرکاری نباشه... بعد می خوندمش.

Rana

New member
سلام هرکسی دوست داره تو سایت من مدیر یاناظر بشه بیاد تو سایت بعد چت روم www.madakto2.comتومنو چتروم سرچ کنه آدرس فروشگاهwww.shopmadakto.irشرط مدیر شدن روزی حداقل 2ساعت فعال بودن در چت روم ساعت حضور مدیر در سایت ساعت 11شب و ظهر 2الی 3:riz304:

Rana

New member
سلام هرکسی دوست داره تو سایت من مدیر یاناظر بشه بیاد تو سایت بعد چت روم www.madakto2.comتومنو چتروم سرچ کنه آدرس فروشگاهwww.shopmadakto.irشرط مدیر شدن روزی حداقل 2ساعت فعال بودن در چت روم ساعت حضور مدیر در سایت ساعت 11شب و ظهر 2الی 3:riz304:

eng.food

New member
بیچاره بچه های ما!
میگی چرا؟چون نه میتونن تو كامپیوتر فایل مخفی كنن. نه میتونن یواشكی اس ام اس بدن . خلاصه از هر جهت حساب كنید پوستشون كنده س چون خودمون اخرشیم!

eng.food

New member
دیدن یه سوسک توی اتاق خواب درواقع مسئله خاصی نیست
مسئله خاص از اونجا شروع میشه که : سوسکه ناپدید میشه… !!

eng.food

New member
فقط یه ایرانی میتونه بعد از شنیدن صدای پیغامگیرِ تلفن بگه “عِـه رفت رو پیغامگیرشون” و سریعاً تلفن رو قطع کنه

eng.food

New member
هیچی مثل این مساله رو اعصاب من نمیره که : با یه نفرخداحافظی کنم، بعد هم مسیر بشیم... بعد کنار هم هی راه بریم... بعد من سرعتم رو کم و زیاد کنم که بیشتر از این ضایع نشیم!!!!

eng.food

New member
چند سال بعد :پسرم شما یادتون نمیاد ما یه زمانی آبگوشت رو با نون میخوردیم !

eng.food

New member
کمپوت باز کردیم بخوریم، به مامانم میگم: فکرکنم مزش عوض شده ...میگه : آره میگم : بریزمش دور ؟ میگه : نه بزار تو یخچال بابات میاد میخور

dilak

New member
هیچی مثل این مساله رو اعصاب من نمیره که : با یه نفرخداحافظی کنم، بعد هم مسیر بشیم... بعد کنار هم هی راه بریم... بعد من سرعتم رو کم و زیاد کنم که بیشتر از این ضایع نشیم!!!!
من چن بار تجربه کردم این مسئله واقعا آدم ضایع می شه هی به طرف نگا می کنه لبخند می زنه

amiir hosein

New member
وقتی میگن از هر 100نفر 80نفر از اسهال رنج میبرند، یعنی اون 20نفر با اسهال حال میکنن؟!:(50):

eng.food

New member
اون روزی که مادر پدرا بفهمن دیگه لازم نیست وقتی با خارج حرف میزنن پای تلفن داد بزنن، اون روز روز عید جوانه های بهاریه

eng.food

New member
همیشه فکر میکنم یه چیزی تو یخچال هست و من ازش بی خبرم!!!
ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم....
شماچطور؟

amiir hosein

New member
شناگر ایران بین هشت نفر شیشم شده !!
بعد مربی شنای ایران میگه فراتر از حد انتظار ما ظاهر شده !!
لامصب انتظار داشته یارو غرق شه ؟!!

eng.food

New member
دو ساعت پشت تلفن معطلی که گوشی رو برداره، تا میایی خمیازه بکشی یارو میگه الو!

eng.food

New member
یه قانونی هست که میگه :
همیشه یه آهنگ توی پِلی لیستت هست که همیشه ازش رد میشی
اما هیچ وقت پاکش نمی کنی

eng.food

New member
تا حالا دقت کردین
وقتی یه نفر شمارو دعوت به دیدن یه فیلمی که قبلا خودش دیده میکنه
تو مدت فیلم یه جوری نگاتون میکنه که انگار خودش فیلمو ساخته؟!!

eng.food

New member
یکی از کارهایی که به آدم اعتماد به نفس میده اینه که پسوورد رو بســـــیار سریع وارد کنیو….. و درست باشـــه

eng.food

New member
به سلامتی مگسی که یادمون داد زیاد دور کسی بگردی اخرش میزنه تو سرت

بالا