مراقب بچه ها باشید تا گلها رو نچیینند! شهردار نیستم فقط نگران خودم هستم ...!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #941 مراقب بچه ها باشید تا گلها رو نچیینند! شهردار نیستم فقط نگران خودم هستم ...!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #942 وقتی پیر میشی ممکن موهاتو از دست بدی یا دندونات بریزه ولی زیبایی هاتو هیچ وقت از دست نمی ره . . . چون آدم چیزهایی را که نداشته هیچ وقت از دست نمی ده!
وقتی پیر میشی ممکن موهاتو از دست بدی یا دندونات بریزه ولی زیبایی هاتو هیچ وقت از دست نمی ره . . . چون آدم چیزهایی را که نداشته هیچ وقت از دست نمی ده!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #943 با کسي رفاقت کن و دوست باش که وقتي باهاش دعوات شد ، زورت بهش برسه و بتوني بزنيش!!! :sdasdasd:
bacillus.bs New member 2012-08-09 #944 عزيزم همه دنيا يه طرف ... . . . ذوق زده نشو .... تو هم همون طرف !!!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #945 اگر تو با من باشی ، چراغ خونه ام باشی . . . . اونقدر روشن خاموشت می کنم تا بسوزی!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #946 انگشتتو مشت کن..... مشته؟ مشته مشته؟ حالا محکم بزن تو چشمت تا کور بشی دوریمو نبینی......!!!
bacillus.bs New member 2012-08-09 #947 تو هديه الهی از خداوندی برای سينه پر دردمن:عطر وجودت را برای شفا می بويم..........! ای شلغم
bacillus.bs New member 2012-08-09 #948 یک گونی عشق تقدیم تو باد... عشقش مال خودت، ولی یادت نره گونی شو پس بدی
bacillus.bs New member 2012-08-09 #949 لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس های تند و عرقی که روی پیشونیت نشسته همه گویای یه چیز هستن : تیروئیدت پرکاره
لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس های تند و عرقی که روی پیشونیت نشسته همه گویای یه چیز هستن : تیروئیدت پرکاره
bacillus.bs New member 2012-08-09 #950 ببينم، اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون كه دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟
ببينم، اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون كه دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟
bacillus.bs New member 2012-08-09 #951 دوستت دارم، تو چي؟ خيلي مي خوامت، تو چي؟ دوريت اذيتم مي کنه، تو چي؟ بي تو مي ميرم، تو چي؟ ...... من الکي گفتم، تو چي؟
دوستت دارم، تو چي؟ خيلي مي خوامت، تو چي؟ دوريت اذيتم مي کنه، تو چي؟ بي تو مي ميرم، تو چي؟ ...... من الکي گفتم، تو چي؟
bacillus.bs New member 2012-08-09 #952 ميدوني من دوست دارم من عاشقتم ميميرم برات ميبوسمت . . . چند تا ميم داره ؟
bacillus.bs New member 2012-08-09 #953 من تو رو 30% دوستت دارم ، 25% بدون تو نميتونم زندگي کنم ، 70% روزمو بهت فکر ميکنم ، 45% عاشقتم ، 29% آرزوي مني ، 100% سرکاري
من تو رو 30% دوستت دارم ، 25% بدون تو نميتونم زندگي کنم ، 70% روزمو بهت فکر ميکنم ، 45% عاشقتم ، 29% آرزوي مني ، 100% سرکاري
bacillus.bs New member 2012-08-09 #954 از غضنفر می پرسن خواهرت دختر زائیده یا پسر؟ میگه به من اطلاع ندادن، هنوز نمی دونم دایی شدم یا خاله؟!
patris New member 2012-08-19 #955 بچه ها توی کلاس داشتند سر و صدا می کردند که ناظم میاد تو با عصبانیت می گه : اینجا طویله است؟ یکی از بچه ها می گه : نه آقا اشتباهی اومدید!
بچه ها توی کلاس داشتند سر و صدا می کردند که ناظم میاد تو با عصبانیت می گه : اینجا طویله است؟ یکی از بچه ها می گه : نه آقا اشتباهی اومدید!
TUMS Well-known member 2012-08-20 #956 دو خصوصیت فقط و فقط تو رانندگی بانوان دیده میشه ۱ – راه نمیرن ۲ – راه نمیدن
TUMS Well-known member 2012-08-20 #957 پسر : من اندازه ساسان مایه دار نیستم مثل اون بنز ندارم اما عاشقتم دختر: من هم عاشقتم داشتی می گفتی ساسان دیگه چی ها داره!؟
پسر : من اندازه ساسان مایه دار نیستم مثل اون بنز ندارم اما عاشقتم دختر: من هم عاشقتم داشتی می گفتی ساسان دیگه چی ها داره!؟
TUMS Well-known member 2012-08-20 #958 غضنفر تو آسفالت تور پهن میکنه تا ماهی بگیره بهش میگن آخه تو چقد خری میگه من خر ، من نفهم من گاو این حیف نون چی !؟ ۲ ساعته وایساده از من ماهی بخره
غضنفر تو آسفالت تور پهن میکنه تا ماهی بگیره بهش میگن آخه تو چقد خری میگه من خر ، من نفهم من گاو این حیف نون چی !؟ ۲ ساعته وایساده از من ماهی بخره
TUMS Well-known member 2012-08-20 #959 مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم
مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم