زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلام فااااااااااااانوسی جووووووووووونم
همسنگرررررررررررررررررررر خودم خوبی؟؟؟
این حرفا چیه زدی؟ دیگه نبینماااااااااااااااا
خسته ی راه و درس و کار و ... نباشی عزیزم
من ندیده بودم که شماها اومدین, آخیییییییی دلم تنگ شده بود
برات دعا می کنم و مطمئنم که موفق می شی مثل همیشه
فانووووووسی پنج شنبه 9 صبح تو جلسه کنکوریم, برامون دعاااااااااااااااااااااااا کننننننننننننننن
وااااااااااااااااااااای اسم فیلمو آوردی دلم ضععععععف رفت یعنی از پنج شنبه خودکشی می کنم با فیلم هرچند که کلی کار دیگه هم دارم
فانوسی بیای ها از این به بعد, آقای مصفا می گفتن تابستون ندارن
شماها چی بچه ها ؟ دارید؟ آیناز؟ قاصدک؟ فانوسی؟
خلاصه من حالیم نیستا بیاید, مثل پارسال :heart::rose:

سلام عزیزززززززززم... ممنونم خداروشکر شما خوبی راوی جونم؟
والا تو مرحله انکار همه چیز هستم...آخه یه هفته فورجه با این همه کتاب و این حجم عظیم؟؟؟...اصلا میرم فرار مغزها میشم...اصلا میرم آمریکا...:(50):
سعی میکنم ته مونده ی انرژیمو بذارم و امتحانارو بدم... وای خیلی دعام کن راوی
پنج شنبه اس؟؟؟؟ انشالله موفق باشی هم شما هم بقیه دوستانی که زحمت کشیدن... من مطمئنم امسال کنکور بهداشتو میترکونی... پس به خودت ایمان داشته باش راوی
سعی میکنم بیام...من تابستون ندارم ولی کلی کار عملی دارم... ولی حتما میام
موفق باشی عزیزم
مراقب خودت باش

rawy

New member
سلام عزیزززززززززم... ممنونم خداروشکر شما خوبی راوی جونم؟
والا تو مرحله انکار همه چیز هستم...آخه یه هفته فورجه با این همه کتاب و این حجم عظیم؟؟؟...اصلا میرم فرار مغزها میشم...اصلا میرم آمریکا...:(50):
سعی میکنم ته مونده ی انرژیمو بذارم و امتحانارو بدم... وای خیلی دعام کن راوی
پنج شنبه اس؟؟؟؟ انشالله موفق باشی هم شما هم بقیه دوستانی که زحمت کشیدن... من مطمئنم امسال کنکور بهداشتو میترکونی... پس به خودت ایمان داشته باش راوی
سعی میکنم بیام...من تابستون ندارم ولی کلی کار عملی دارم... ولی حتما میام
موفق باشی عزیزم
مراقب خودت باش

مهم اینه دوست من همه رو بلده, اصلا نخونده 20 می شه, باز شما یه مرحله جلوتری خوشبختانه, ما چی بگیم که تو تست کنکور وزارت بهداشت غلط هست!!! هفته پیش یه آزمون آزمایشی شرکت کردم یعنی به معنای واقعی تموم شدم, تموم تموم, هیییییچ انرژی ای دیگه برام باقی نموند همه امیدم و از دست دادم, بعدش به زور قرص و دارو خودمو جمع و جور کردم الان دوباره یه ذره به وضع سابقم برگشتم, ولی خدا ازشون نگذره که این برنامه ها رو سرما پیاده می کنن رو دیگه ادامه بدم بحث به جاهای باریک می کشه بی خیال
حتماااااااااا برات دعا می کنم اما شک ندارم به موفقیتت
آره امسال افتاده پنج شنبه :sadsmiley: اصلا ادا در نیارن روزشون شب نمی شه, خدا کنه حوزه رو عوض نکنن فقط من به اونجا عادت کردم, انگار خونه دوممه :25r30wi:
ممنونم از محبتت, خدایی جمله ات یه دنبا بهم انرژی و دلگرمی داد, ایشالا که بتونم از پسش بربیام و همینطور همه ی دوستای گلم امسال بهداشت رو غرق کنیم
ببین ما چقدر بی بخاریمااااااااااااااااا هنوز که هنوزه همدیگه رو ندیدیم, کاش می شد دسته جمعی یه قرار بذاریم باهمه بچه ها یه روز یه جایی که مناسبت روانشناسی هم داشته باشه, آخ چقدر خوب می شه, مثلا همه باهم بریم سینما روانکاوی خلاصه بیاید یه حرکتی بزنیم همو ببینیم :motat:

fanoosi

New member
مهم اینه دوست من همه رو بلده, اصلا نخونده 20 می شه, باز شما یه مرحله جلوتری خوشبختانه, ما چی بگیم که تو تست کنکور وزارت بهداشت غلط هست!!! هفته پیش یه آزمون آزمایشی شرکت کردم یعنی به معنای واقعی تموم شدم, تموم تموم, هیییییچ انرژی ای دیگه برام باقی نموند همه امیدم و از دست دادم, بعدش به زور قرص و دارو خودمو جمع و جور کردم الان دوباره یه ذره به وضع سابقم برگشتم, ولی خدا ازشون نگذره که این برنامه ها رو سرما پیاده می کنن رو دیگه ادامه بدم بحث به جاهای باریک می کشه بی خیال
حتماااااااااا برات دعا می کنم اما شک ندارم به موفقیتت
آره امسال افتاده پنج شنبه :sadsmiley: اصلا ادا در نیارن روزشون شب نمی شه, خدا کنه حوزه رو عوض نکنن فقط من به اونجا عادت کردم, انگار خونه دوممه :25r30wi:
ممنونم از محبتت, خدایی جمله ات یه دنبا بهم انرژی و دلگرمی داد, ایشالا که بتونم از پسش بربیام و همینطور همه ی دوستای گلم امسال بهداشت رو غرق کنیم
ببین ما چقدر بی بخاریمااااااااااااااااا هنوز که هنوزه همدیگه رو ندیدیم, کاش می شد دسته جمعی یه قرار بذاریم باهمه بچه ها یه روز یه جایی که مناسبت روانشناسی هم داشته باشه, آخ چقدر خوب می شه, مثلا همه باهم بریم سینما روانکاوی خلاصه بیاید یه حرکتی بزنیم همو ببینیم :motat:

ممنون راوی جونم با حرفهات دلگرم شدم...راستش گرفتاری زندگی اونقدر زیاده که اون یه ذره تمرکز رو هم از آدم میگیره ولی باید ادامه بدیم...
بذار هر ادایی بلدن دربیارند ما دیگه عادت کردیم...انگار اگه یه جای کار نلنگه تعجب میکنیم و احساس ناامنی بهمون دس میده...رشد و تحول مرضی به این میگن دیگه!!
حسابی مراقب خودت باش که پنج شنبه بری کمر کنکور بهداشتو بشکنی...دعات میکنم عزیزم
منم خیلی دوس دارم همدیگرو ببینیم...پایه ام البته بعد این امتحانای کذایی!!!!هماهنگ کنی میام...اگه بعد امتحانا زنده موندم!!
مراقب خودت باش
دلم برا همه بچه ها تنگ شده
راستی از آیلین خبر داری؟ نگرانشم...دوبار پیام خصوصی دادم بهش ج نداده...احوالش خوبه؟

rawy

New member
ممنون راوی جونم با حرفهات دلگرم شدم...راستش گرفتاری زندگی اونقدر زیاده که اون یه ذره تمرکز رو هم از آدم میگیره ولی باید ادامه بدیم...
بذار هر ادایی بلدن دربیارند ما دیگه عادت کردیم...انگار اگه یه جای کار نلنگه تعجب میکنیم و احساس ناامنی بهمون دس میده...رشد و تحول مرضی به این میگن دیگه!!
حسابی مراقب خودت باش که پنج شنبه بری کمر کنکور بهداشتو بشکنی...دعات میکنم عزیزم
منم خیلی دوس دارم همدیگرو ببینیم...پایه ام البته بعد این امتحانای کذایی!!!!هماهنگ کنی میام...اگه بعد امتحانا زنده موندم!!
مراقب خودت باش
دلم برا همه بچه ها تنگ شده
راستی از آیلین خبر داری؟ نگرانشم...دوبار پیام خصوصی دادم بهش ج نداده...احوالش خوبه؟

امتحانات از کی تا کی هست؟
آیلین؟ از پرند هم دورادور خبر دارم
واقعا انتظار نداشتم رفاقت بچه های این تاپیک این شکلی بشه, من مردم از نگرانی ولی هیچ خبری ندادن
دیگه چاره چیه فقط براشون از خدا سلامتی می خوام , امیدوارم تابستون بیان

fanoosi

New member
امتحانات از کی تا کی هست؟
آیلین؟ از پرند هم دورادور خبر دارم
واقعا انتظار نداشتم رفاقت بچه های این تاپیک این شکلی بشه, من مردم از نگرانی ولی هیچ خبری ندادن
دیگه چاره چیه فقط براشون از خدا سلامتی می خوام , امیدوارم تابستون بیان

از دوشنبه 19 خرداد تا شنبه 7 تیر...
آره نگران آیلینم...میدونم همه درگیر کار و زندگی اند ولی نمیتونم دلتنگ و دلنگرانشون نشم...کاش یه خبری بدن...کاش همه بچه ها اعلام حضور کنند تا مطمئن بشیم حالشون خوبه...در همین حد هم کفایت میکنه حالا...بعد تابستون جبران میکنیم
راوی جونم تو هم مراقب خودت باش عزیزم
برا امتحان پنجشنبه خدا به همرات

rawy

New member
از دوشنبه 19 خرداد تا شنبه 7 تیر...
آره نگران آیلینم...میدونم همه درگیر کار و زندگی اند ولی نمیتونم دلتنگ و دلنگرانشون نشم...کاش یه خبری بدن...کاش همه بچه ها اعلام حضور کنند تا مطمئن بشیم حالشون خوبه...در همین حد هم کفایت میکنه حالا...بعد تابستون جبران میکنیم
راوی جونم تو هم مراقب خودت باش عزیزم
برا امتحان پنجشنبه خدا به همرات

ایشالا به سلامتی, همش رو عالی می گذرونی
مرسی گلم :thanks:
فانوسی دعا کن داغ انستیتو به دل از دنیا نرم
428920_cray.gif

fanoosi

New member
ایشالا به سلامتی, همش رو عالی می گذرونی
مرسی گلم :thanks:
فانوسی دعا کن داغ انستیتو به دل از دنیا نرم
428920_cray.gif

سلامت باشی عزیزم...ممنون...انشالله همه دوستانم تو امتحاناشون موفق باشند
دور از جون این چه فرمایشه راوی؟!!... امسال باید بترکونی من حالیم نیس این حرفها!!!
انشالله موفق میشی عزیزدلم...

fanoosi

New member
مدت زمان زیادیه که این جمله تو ذهنم تکرار میشه...بدست آوردن هر چیزی بهای خودشو داره...

hamidehjoon

New member
ﺳﻮار ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮدﻣ ، ـ ﮔﻔﺘﻤ ـ آﻗ ﺎـ ﻓﻼن ﺟﺎ ، ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﻤﺎ از آن ﻣﺴﯿﺮ ﻣﯽ روﻣ
ﻣﺎدرﻣ ـ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﻓﻼن ﮐﺎر را اﻧﺠﺎﻣ ـ ﻣﯽ دﻫﯽ ؟ ﮔﻔﺘﻤ ـ: ﻣﺎدرﻣ ـ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ
ﭘﺪرﻣ ـ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﻓﻼن ﺟﺎ ﻣﯽ روی ؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﻠﻪ ﺑﺎﺑﺎ ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ
ﻫﻤﺴﺮﻣ ـ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﮐﻤﮏ ﺣﺎﻟﻤ ـ ﻫﺴﺘﯽ ؟ ﮔﻔﺘﻤ ـ: ﺑﻠﻪ ، ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ
ﺑﻪ ﻓﺮزﻧﺪﻣ ـ ﻫﻤ ـ.
ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﮔﻔﺘﻤ ـ: ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ ؛ ﺟﺰ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ
ﺷﺪه ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﻪ ﺧﺪا ﻫﻤ ـ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ : ﺧﺪای ﻣﻦ ، ﻋﺰﯾﺰ دﻟﻤ ، ـ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎﯾﺶ را ﺗﻨﻬ ﺎـ ﺑﻪ ـﺧ ﺎﻃﺮ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺟﺎن ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮﻣ ـ
ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻮ ﺧﺪای ﻏﺮﯾﺒﻤ ــ

fanoosi

New member
سلام دوستان
خوبید؟
نمیدونم چقدر با روانپویشی کوتاه مدت دوانلو آشنایی دارید... روش درمانی ISTDP یا درمان روانپویشی متمرکز و کوتاه مدت که دکتر حبیب دوانلو تدوینش کرده و این روزها به شدت بحثش داغه...البته خیلی هم جدید نیست و خیلی کارها روش انجام داده شده...
روانشناسی بنام دیوید مالن می گوید :
" فروید ناخودآگاه را کشف کرد ،ولی حبیب دوانلو دریافت که آن را چگونه برای درمان بکار گیرد ."
22 و 23 جولای 2014 (مصادف با 31 تیر و 1 مرداد) تو دبی قراره یه کنفرانس راجع به ISTDP توسط دکتر جان فردریکسون صورت بگیره با محورهای زیر:
یک روز تمرکز بر روی شکنندگی (Fragility)
روز دوم تمرکز بر سرکوب و مقاومت شدید (working with high resistance and repression)
ایشون و دکتر آلن عباس (در کانادا) از معدود افراد خبره و سرشناس تو این زمینه هستند و فیلمهاشون تو یوتیوب هم موجوده...
هزینه برای دانشجوها (با ارائه کارت و مدرک دانشجو بودن) 200 دلار و برای بقیه 400 دلار هست که میتونید تو دبی و روز کنفرانس هم بپردازید
محل کنفرانس هتل روتانا (Al Murooj Rotana) هستش و گواهی حضور هم داده میشه
برنامه دقیق این کنفرانس برام تو یه فایل ورد فرستاده شده که از لینک زیر قابل دانلود هست:
http://persiandrive.com/896593
اگه سوالی بود تا جایی که بدونم در خدمتم..

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام دوستان
خوبید؟
نمیدونم چقدر با روانپویشی کوتاه مدت دوانلو آشنایی دارید... روش درمانی ISTDP یا درمان روانپویشی متمرکز و کوتاه مدت که دکتر حبیب دوانلو تدوینش کرده و این روزها به شدت بحثش داغه...البته خیلی هم جدید نیست و خیلی کارها روش انجام داده شده...
روانشناسی بنام دیوید مالن می گوید :
" فروید ناخودآگاه را کشف کرد ،ولی حبیب دوانلو دریافت که آن را چگونه برای درمان بکار گیرد ."
22 و 23 جولای 2014 (مصادف با 31 تیر و 1 مرداد) تو دبی قراره یه کنفرانس راجع به ISTDP توسط دکتر جان فردریکسون صورت بگیره با محورهای زیر:
یک روز تمرکز بر روی شکنندگی (Fragility)
روز دوم تمرکز بر سرکوب و مقاومت شدید (working with high resistance and repression)
ایشون و دکتر آلن عباس (در کانادا) از معدود افراد خبره و سرشناس تو این زمینه هستند و فیلمهاشون تو یوتیوب هم موجوده...
هزینه برای دانشجوها (با ارائه کارت و مدرک دانشجو بودن) 200 دلار و برای بقیه 400 دلار هست که میتونید تو دبی و روز کنفرانس هم بپردازید
محل کنفرانس هتل روتانا (Al Murooj Rotana) هستش و گواهی حضور هم داده میشه
برنامه دقیق این کنفرانس برام تو یه فایل ورد فرستاده شده که از لینک زیر قابل دانلود هست:
Persian Drive :: First Persian Free File Hosting Service Provider :: اولين سرويس دهنده رايگان فارسي ميزباني فايل ::
اگه سوالی بود تا جایی که بدونم در خدمتم..

فانوسی یعنی بریم دوبی؟؟؟
من یکی که اندرخم همین چهارتا کتاب خودمون موندم, این کارا واسه شما ارشدهاست فرزندم
البته ممنون که گفتی شاید بد نبود یه تاپیک براش می زدی که اطلاع رسانی بشه (البته نمی دونم به جنبه تبلیغیش گیر بدن یا نه)
من کتاب دکتر دوانلو رو یه جلدش رو داشتم اون یکیش هم تو نمایشگاه خریدم, ایشالا خدا توقیق بده تو تابستون می خونمش
اما راستش رو بخوای با اینکه تا زنده ایم فروید برامون سردمدار و یکه تازه اما خیلی به درمان روان پویشی معتقد نیستم, هنوز سلیقه اصلیم رو پیدا نکردم اما اگه اشتباه نکنم این گشتالت از همون اول منو گرفت و فکر کنم تا آخر هم خیال نداره بی خیالم بشه :tonguesmiley:
هرچند که دیدگاه درست در حال حاضر التقاطی هست و باید از همه چی اطلاعات داشته باشیم
به هر حال ممنون

moslem noori

New member
یه پیشنهاد برای تابستان :
سریال هانیبال هیجانی و و جذاب برای روانشناسان
تا دیر نشده بجبید
فصل اول کامل امده
فصل دوم هم چند قسمتی اومده

fanoosi

New member
فانوسی یعنی بریم دوبی؟؟؟
من یکی که اندرخم همین چهارتا کتاب خودمون موندم, این کارا واسه شما ارشدهاست فرزندم
البته ممنون که گفتی شاید بد نبود یه تاپیک براش می زدی که اطلاع رسانی بشه (البته نمی دونم به جنبه تبلیغیش گیر بدن یا نه)
من کتاب دکتر دوانلو رو یه جلدش رو داشتم اون یکیش هم تو نمایشگاه خریدم, ایشالا خدا توقیق بده تو تابستون می خونمش
اما راستش رو بخوای با اینکه تا زنده ایم فروید برامون سردمدار و یکه تازه اما خیلی به درمان روان پویشی معتقد نیستم, هنوز سلیقه اصلیم رو پیدا نکردم اما اگه اشتباه نکنم این گشتالت از همون اول منو گرفت و فکر کنم تا آخر هم خیال نداره بی خیالم بشه :tonguesmiley:
هرچند که دیدگاه درست در حال حاضر التقاطی هست و باید از همه چی اطلاعات داشته باشیم
به هر حال ممنون

راستش من اگه پولشو داشتم می رفتم
دکتر جان فردریکسون تو واشنگتن آمریکا هستند و خیلی کم پیش میاد که نزدیک ایران کنفرانس داشته باشند...فرصت خوبیه برای علاقه مندان به istdp ای که مثل من بدبخت و بیچاره نیستند!!!
راوی پیشنهاد میکنم بری تو بحرش... درمان محشریه... فوق العاده اس... باورنکردنیه... اصلا نمیدونم چطور توصیفش کنم
بعدا که فرصت شد میام بیشتر راجع بهش میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا