اخی ناززززززی...
ادم دوست داره لپاشو بکشه...40):
اینقدر این جمعه بهم سخت گذشت همش می گفتم کاش زودتر تموم بشه.... از صبح که از خواب بیدار شدم تا همین حالا دل درد شدید دارم.... از صبح تو بیمارستان ها چرخیدم
قاصدک جون حالا بهتری؟؟؟
البته یه چیزی بگماااا فکر نکنم هیچکدومتون به اندازه من وضعیت جسمیتون بد باشه و یه بیماری جدی داشته باشه ولی من 6 ساله حتی به مامانمم نگفتم که مریضم.
قاصدک جون حالا بهتری؟؟؟
البته یه چیزی بگماااا فکر نکنم هیچکدومتون به اندازه من وضعیت جسمیتون بد باشه و یه بیماری جدی داشته باشه ولی من 6 ساله حتی به مامانمم نگفتم که مریضم.
سلام حمیده جون
مامانم خیلی احساساتیه اگه بهش میگفتم تو این مدت بدتر از من مریض شده بود
بعضی وقتا میرم دکتر ولی در کل زیاد بهش اهمیتی نمیدم.
سلام پرند جونم
خوبی ؟
والا منم نمیدونم چرا همه مریضن جز من!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اااااااااااااااااااااااااه به جای مامانت دعوات کنم
تجربه من ثابت کرده هیچ علایمی رو نباید شوخی گرفت
سلااااام حمیده جونسلام پرندجون
می بینم که تاپیک نمونه های بالینی نمیای
چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:
قاصدک جون حالا بهتری؟؟؟
من این مشکلو ندارم ولی یه پیااام به ادمین بده که برطرفش کنه...بچه ها شمام از ادرس انجمن براتون زیاد ایمیل میاد با عنوان جواب دادن به پست ............
یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟؟
من هرروز دارم 60 تا ایمیل اینجوری پاک میکنم
چکارش کنم؟
سلااااام حمیده جونخوبی؟![]()
سرماخوردگیت خوب شد؟؟؟؟؟
اخه اولا چیزی برای گفتن ندارم و دوم اینکه هر موقع نظرمو بگم می بینم دوستان نظر منو گفتن دیگه منصرف میشم...
تو تاپیک نمونه های بالینی بحث های خیلی جالبی شروع شده من تو بحثا شرکت نکنم هم میام و میخونم.
من این مشکلو ندارم ولی یه پیااام به ادمین بده که برطرفش کنه...
چون اکثر بچه ها این مشکلو داشتن واسه بقیه درست شده ولی نمیدونم چرا واسه شما هنوز مشکل داره.......
تو تاپیک نمونه های بالینی بحث های خیلی جالبی شروع شده من تو بحثا شرکت نکنم هم میام و میخونم.