زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلااااااااام پرند جونم.با تمام وجودم برات ارزوی موفقیت می کنم عزیزم

و همچنین سلام عرض می کنم خدمت اقا مصفا خان
دقیقا با پرند جون موافقم اگه پروفایلتون رو ویرایش نکنین نه تنها دعا نمی کنیم که خوابگاه پیدا کنین بلکه شام برج میلاد رو هم توی این گیری ویری ازتون می گیریمااااااااا
حالا بیان و ویرایش نکنین:
اخه ای بابا بذارین ما هم با قبولی دوستامون یه پزی بدیم دیگه.......مخصوصا شما که دیگه شاهکار اینجایین:

نه اینجوری نمی شه گویا باید یه چند روز بنش کنم که بیاد پروفایلش رو ویرایش کنه :smiliess (11)::New (6):

psychology123

New member
به سلامتی آیناز جونم
ایشالا هم خودت هم همه ی دوستان , همه واحداتون رو با نمره 20 پاس کنین بره پی کارش
فقط یه لطفی بکن پستهای این چنینی رو ضمن اینکه اینجا تو جمع دوستانمون می ذاری که در موردش صحبت کنیم تو تاپیک پذیرفته شدگان هم بذار.
مرسی

آیا من وسواس دارم؟:

باید با ایلین جون یه مشورتی بکنم:21:

چون ایلین جون الان در دسترس نیستن با اجازه تشخیصم رو می گم...عهم عهم

در شما هیچ اختلال خاصی مشاهده نمی شود و نمی توان برچسبی رو بر پیشانی مباااارکتون چسباند:rolleyessmileyanim:

نتیجه:
مدیر نازنینمون بخاطر مسئولیت پذیریشون دوست دارن کارشون رو به بهترین نحو انجام بدن و همه چیز رو سر جای خودش بذارن تا از بی نظمی در تاپیک ها روانشناسی جلوگیری کنن...خدا قوت

منووووووووووون راوی جون بخاطر وقتی که می ذاری تا تاپیکمون منظم و مرتب باشه:riz303:

دوستای خوبم بیان ما هم توی منظم و مرتب کردن اینجا به راوی جون کمک کنیم:4d564ad6: تا راوی جون هم به درساش برسه

psychology123

New member
سلام 123 عزیز
مرسی . اره 2تا ارشدن یه دکترا... تا حالا که بچه های خوبی به نظر میان. دانشگاه هم خوب بوده. از نظر برخورد کارکنانش و پاسخگویی به سوالات خوب بودن. ممنون عزیزم ایشالله همه ی دوستای این سایت که واقعا واسه من عزیز و محترم هستن سال بعد به خواستشون برسن. موفق باشی

چقدر خوب ....
ممنون عزیزم:thanks:
شما هم همیشه سالم ,شاد و موفق باشی:thumbsupsmileyanim:

psychology123

New member
نه اینجوری نمی شه گویا باید یه چند روز بنش کنم که بیاد پروفایلش رو ویرایش کنه :smiliess (11)::New (6):

حالا مصفا خان جرات داری این پست راوی جون رو لایک کن ولی پروفایلت رو ویرایش نکن:smiliess (4):

دهه ما هرچی می گیم فقط لایک می کنین اما هیچ تغیری نمی بینیم :mad_majidonline:

ببین کارادا !!!!

mosaffa7

New member

سلاااااااااام اقای مصفا. خوبید؟؟؟
نگرااااااان نباشید مطمئنا بهتون خوابگاه میدن. فقط باید صبر داشته باشید و اینکه هر موقع فرصت داشتید یه سر به اداره خوابگاه ها بزنید. که شمارو یادشون نره!
محتاجم به دعا...
دعا که حتما. امیدوارم خدا هر چه زودتر به حرفم گوش کنه...
مررررررررسی از اینکه بهم روحیه می دید...
:thanks:
ولی حس میکنم باید بیشتر بخوونم چون چیزی تا کنکور نمونده...و سرعت خوندن منم لاک پشتیه. فیش نویسی هم که میکنم خیلـــــــــــی طول میکشه.
امیدوارم دفعه دیگه میااااااام سایت مشکل خوابگاهتون حل شده باشه...:rose:
رااااستی پروفایلتون رو ویرایش کنید همین کارارو می کنید بهتون خوابگاه نمیدن...
اگه همون اول مقطع تحصیلی رو ویرایش می کردید و ارشد میزدید. تا الان بهتون خوابگاه داده بودن...
می بینن انقد فروتنید میگن اخر سر بهش یه اتاق میدیم...
:tonguesmiley:

سلام پرند عزیز
ممنون خوبم
ایشالا با دعای خیر شما و بقیه دوستان و صبر و استمرار مشکل ما هم حل میشه
پرندجان...اشکال نداره...خودت رو ملامت نکن...اگه احساس بدی داشته باشی از پیشرفتت جلوگیری میکنه...از اونچه که خوندی راضی باش...این باعث میشه ذوق و شوق پیدا کنی به درس خوندن و خودبخود ساعات مطالعه ات بره بالا... به قول تبلیغ مزخرف تلویزیونی بالا بالا ، بالاااا:دی
برنامه ریزی و تفریح رو فراموش نکن
درضمن اشکال نداره ، شما با خیلی از مطالب آشنا هستید و میتونید تا کنکور همه رو جمع و جور کنید
پرندجان فقط حواست باشه که فیش نویسی که میکنی وسواس به خرج ندی...فیش نویسی یه شمشیر دو لبه هست...اگه مطالب کلیدی و اصلی نوشته بشه خوبه و اگه حالت افراطی و وسواس گونه به خودش بگیره میتونه نه تنها وقت فرد رو از بین بیره و رمقش رو بگیره که بعد هم برای مرور کار سختی به نظر بیاد...
در مورد پروفایلم که قبلا خدممتون عرض کردم که.............
:smiliess (3):

mosaffa7

New member
سلااااااااام پرند جونم.با تمام وجودم برات ارزوی موفقیت می کنم عزیزم

و همچنین سلام عرض می کنم خدمت اقا مصفا خان
دقیقا با پرند جون موافقم اگه پروفایلتون رو ویرایش نکنین نه تنها دعا نمی کنیم که خوابگاه پیدا کنین بلکه شام برج میلاد رو هم توی این گیری ویری ازتون می گیریمااااااااا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 :tonguesmiley:
حالا بیان و ویرایش نکنین:smiliess (7):
اخه ای بابا بذارین ما هم با قبولی دوستامون یه پزی بدیم دیگه.......مخصوصا شما که دیگه شاهکار اینجایین:4d564ad6:

به به ...123 عزیز...شما کجا اینجا کجا؟
منم خدمتتون سلام دارم...
لااقل بزارید من یه هفته برم سر بعد...باور کنید هنوز دانشجو نیستم...
ولی به خاطر گل روی شما و پرند عزیز و دکتر راوی بروی چشم...

parand

Well-known member
سلام پرند عزیز
ممنون خوبم
ایشالا با دعای خیر شما و بقیه دوستان و صبر و استمرار مشکل ما هم حل میشه
پرندجان...اشکال نداره...خودت رو ملامت نکن...اگه احساس بدی داشته باشی از پیشرفتت جلوگیری میکنه...از اونچه که خوندی راضی باش...این باعث میشه ذوق و شوق پیدا کنی به درس خوندن و خودبخود ساعات مطالعه ات بره بالا... به قول تبلیغ مزخرف تلویزیونی بالا بالا ، بالاااا:دی
برنامه ریزی و تفریح رو فراموش نکن
درضمن اشکال نداره ، شما با خیلی از مطالب آشنا هستید و میتونید تا کنکور همه رو جمع و جور کنید
پرندجان فقط حواست باشه که فیش نویسی که میکنی وسواس به خرج ندی...فیش نویسی یه شمشیر دو لبه هست...اگه مطالب کلیدی و اصلی نوشته بشه خوبه و اگه حالت افراطی و وسواس گونه به خودش بگیره میتونه نه تنها وقت فرد رو از بین بیره و رمقش رو بگیره که بعد هم برای مرور کار سختی به نظر بیاد...
در مورد پروفایلم که قبلا خدممتون عرض کردم که.............

به به اقای مصفا....می بینم ویرایش کردید و ارشدی شدید...
حالا این شد پروفایل نه او قبلیه..
دیگه در اسرع وقت بهتون خوابگاه میدن...
ممنونم بابت راهنمایی هایی مفیدتون...
من نهایت سعیمو می کنم که وسواس به خرج ندم. و چون دوم سالی هست که دارم واسه کنکور می خونم تقریبا جاهای مهمو میدونم کجاست. البته فکر کنم...:smiliess (11):
از این به بعد هم به لطف راهنمایی شما بیشتر دقت میکنم...
تفریح که سر جاش هست... البته یه مقدار کمترش کردم...
ولی خب همش درس بخونمم با روحیم سازگار نیست....
سعی میکنم از این بعد به خودم احترام بزارم. چون نهایت تلاشمو به کار گرفتم برای خوندن...
و سرزنش و حس بدو بزارم کنار....
:78:
رااااستی منم زبان ترکیم زیاد خوب نیست ولی پیام بازرگانیه میگه: بالا بالا بالام....:tonguesmiley:
ایلین و ایناز باید نظرشونو در این مورد بگن....

ainazhz

New member
به سلامتی آیناز جونم
ایشالا هم خودت هم همه ی دوستان , همه واحداتون رو با نمره 20 پاس کنین بره پی کارش :thumbsupsmileyanim:
فقط یه لطفی بکن پستهای این چنینی رو ضمن اینکه اینجا تو جمع دوستانمون می ذاری که در موردش صحبت کنیم تو تاپیک پذیرفته شدگان هم بذار.
مرسی

آیا من وسواس دارم؟ :21:

مرسی عزیزم. حتما ...

parand

Well-known member
پرند جان از تجربه فیش نویسیت بگو, چطوری می نویسی؟ راضی هستی از این روش؟

راستی بی زحمت اون نظرسنجی خاطره انگیز رو بردار
مرسی
سلااااام خانوم مدیر گل...خوبی؟؟
عزیزم اول اینو بگم که برگه ی جی برگ نویسی پیدا نکردم . چند تا لوازم تحریری رفتم نداشتن دیگه منصرف شدم...
خودم با برگه A4 درست کردم...
به صورت سوالو جواب می نویسم. البته بعضی قسمتا نمیشه به صورت سوالو جواب بنویسم. یا حداقل من نمی تونم. اون موقع به صورت یه نکته یعنی در حدی که فهمیدم مینویسم...
پایین هر فیش اسم کتاب فصل و صفحه رو هم می نویسم...
فعلا با جعبه لایتنر نمی خونمشون. زمانای بیکاریم مرورشون میکنم.تا الان که تو درکشون مشکلی نداشتم به خاطر همین احساس می کنم طرز نوشتنم اشتباه نیست.
البته قراره طبق لایتنر بخوونم...
یه جعبه لایتنر دارم که باهاش زبان میخوونم. ولی دوست دارم جعبه ی زبانم جدا باشه. به خاطر همین یکی دیگه میگیرم که قاطی نشن...

یعنی رفتم بگیرم پسرخالم گفت جعبه لایتنرشو احتیاج نداره بهم میده...هنوز که برام نیاورده...:65d6a5d6s:
اگه وقت کردم برم بیرون یکی میگیرم....چون احساس میکنم طبق لایتنر بخوونم منظم تر میشه و بهتر یادم می مونه...

psychology123

New member
به به ...123 عزیز...شما کجا اینجا کجا؟
منم خدمتتون سلام دارم...
لااقل بزارید من یه هفته برم سر بعد...باور کنید هنوز دانشجو نیستم...
ولی به خاطر گل روی شما و پرند عزیز و دکتر راوی بروی چشم...

وااااااااای ممنوووووون چقدر ذوق کردم دیدم که ویرایش کردین:4d564ad6:
البته که شما دانشجو نیستین!!!شما استاد مایین:thumbsupsmileyanim:
اقا مصفا چشم بهم بزنین دکتراتون گرفتین انشالله
و داستان خوابگاه پیدا کردن در سال های اینده می شه یه خاطره و می گین یادش بخیرررر و از این حرفا..می گین نه حالا ببینین...
می دونم الان استرس زاست اما حل می شه. شما کار بزرگه رو انجام دادین:a2d3: این که دیگه عددی نیست

psychology123

New member
راستی استاد مصفا یه سوال
به نظر شما ساعات مطالعه چقدر باشه خوبه؟!!!یعنی حدودا توی هر ماه با نزدیک شدن به ازمون چند ساعت خوندن به نظرتون مناسب هست؟

mosaffa7

New member

به به اقای مصفا....می بینم ویرایش کردید و ارشدی شدید...
حالا این شد پروفایل نه او قبلیه..
دیگه در اسرع وقت بهتون خوابگاه میدن...
ممنونم بابت راهنمایی هایی مفیدتون...
من نهایت سعیمو می کنم که وسواس به خرج ندم. و چون دوم سالی هست که دارم واسه کنکور می خونم تقریبا جاهای مهمو میدونم کجاست. البته فکر کنم...
از این به بعد هم به لطف راهنمایی شما بیشتر دقت میکنم...
تفریح که سر جاش هست... البته یه مقدار کمترش کردم...
ولی خب همش درس بخونمم با روحیم سازگار نیست....
سعی میکنم از این بعد به خودم احترام بزارم. چون نهایت تلاشمو به کار گرفتم برای خوندن...
و سرزنش و حس بدو بزارم کنار....
:78:
رااااستی منم زبان ترکیم زیاد خوب نیست ولی پیام بازرگانیه میگه: بالا بالا بالام....:tonguesmiley:
ایلین و ایناز باید نظرشونو در این مورد بگن....

ارشد کجا بوده؟ عبد حقیری بیش نیستیم...
خیلی عالیه...افرین بر شما...امیدوارم که همیشه شاد و موفق باشید
جدی؟؟؟:25r30wi:....نمیدونستم...فکر میکردم میگه بالا....عجب...حالا بالام یعنی چی؟ همون بالام جان هست؟

mosaffa7

New member
وااااااااای ممنوووووون چقدر ذوق کردم دیدم که ویرایش کردین:4d564ad6:
البته که شما دانشجو نیستین!!!شما استاد مایین:thumbsupsmileyanim:
اقا مصفا چشم بهم بزنین دکتراتون گرفتین انشالله
و داستان خوابگاه پیدا کردن در سال های اینده می شه یه خاطره و می گین یادش بخیرررر و از این حرفا..می گین نه حالا ببینین...
می دونم الان استرس زاست اما حل می شه. شما کار بزرگه رو انجام دادین:a2d3: این که دیگه عددی نیست

بعله...گذشتن که میگذره

به قول صائب: هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد / وای از این عمر که با "میگذرد" ، میگذرد
ولی در این گذر؛ خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

استاد چیه 123 جان؟
ما حالا حالا باید شاگردی کنیم...
در ضمن: ملا شدن چه آسون / آدم شدن چه مشکل...
دعا کنید که آدم بشیم...

mosaffa7

New member
راستی استاد مصفا یه سوال
به نظر شما ساعات مطالعه چقدر باشه خوبه؟!!!یعنی حدودا توی هر ماه با نزدیک شدن به ازمون چند ساعت خوندن به نظرتون مناسب هست؟

درس پس میدیم ما خانم دکتر...
123 جان...بنظر بنده کیفیت و همچنین حفظ روحیه و نشاط در طی مسیر و کنترل هیجانات خیلی مهم تر از کمیت هستش...بنظرم 9 الی 10 ساعت با کیفیت خیلی عالی هستش در اواخر کار...از الان با 5 الی 6 ساعت با کیفیت شروع کنید و برید جلو(اگر نمیتونید با کمتر شروع کنید...ولی به مرور افزایشش بدید...مهم اینه که هرچی میخونید با کیفیت باشه!!!)
تو پای به راه در نه و هیچ مپرس / خود راه بگویدت که چون باید رفت...

mosaffa7

New member
سلام به همه دوستان

جناب مصفا شما هنوز نرفتید سرکلاس؟

سلاااام خدمت صفورا خانم
احوال شریف؟ خوبید؟
نه والا تازه گفتن سه شنبه ساعت 10 جلسه ی توجیهی هست
از هفته ی آینده احتمالا میگن بیایم
در ضمن گویا بین الملل ها رو هم میخوان کلاسشون رو با ما بندازن...توی انتخاب واحد که ظرفیت درس ها 30 نفر بود...برای شما هم اینجوری بود؟
شما چه خبر؟ دفاع رو به کجا رسوندید؟

safoora

New member
سلاااام خدمت صفورا خانم
احوال شریف؟ خوبید؟
نه والا تازه گفتن سه شنبه ساعت 10 جلسه ی توجیهی هست
از هفته ی آینده احتمالا میگن بیایم
در ضمن گویا بین الملل ها رو هم میخوان کلاسشون رو با ما بندازن...توی انتخاب واحد که ظرفیت درس ها 30 نفر بود...برای شما هم اینجوری بود؟
شما چه خبر؟ دفاع رو به کجا رسوندید؟
پس ژورنال ها افتاد سه شنبه
چرا میخوان با شما یکی کنن؟ این دیگه آخر ظلمه که
یادم نیست انتخاب واحد چطور بود
دفاع نکردم هنوز
یعنی به طرز باور نکردنی کارم عقب افتاد!!!

mosaffa7

New member
پس ژورنال ها افتاد سه شنبه
چرا میخوان با شما یکی کنن؟ این دیگه آخر ظلمه که
یادم نیست انتخاب واحد چطور بود
دفاع نکردم هنوز
یعنی به طرز باور نکردنی کارم عقب افتاد!!!

بعله افتاده سه شنبه
ها هم یکشنبه و دوشنبه
نمیدونم والا...ما خودمون که ده نفریم...از بچه های بین الملل خبردار شدم که اونا هم 15 نفر هستند و گفتن کلاساشون با ما هست(خودم مطمدن نیستم، فقط شنیدم)...اینجوری که استاد اصلا فرصت نمیکنه برای دانشجوش وقت و انرژی بزاره که...نمیدونم والا چرا اینکارو میخوان بکنن
ایشالا که کار شما هم در اسرع وقت حل میشه و ما هم افتخار حضور در جلسه ی دفاعتون رو خواهیم داشت...

safoora

New member
بعله افتاده سه شنبه
ها هم یکشنبه و دوشنبه
نمیدونم والا...ما خودمون که ده نفریم...از بچه های بین الملل خبردار شدم که اونا هم 15 نفر هستند و گفتن کلاساشون با ما هست(خودم مطمدن نیستم، فقط شنیدم)...اینجوری که استاد اصلا فرصت نمیکنه برای دانشجوش وقت و انرژی بزاره که...نمیدونم والا چرا اینکارو میخوان بکنن
ایشالا که کار شما هم در اسرع وقت حل میشه و ما هم افتخار حضور در جلسه ی دفاعتون رو خواهیم داشت...
شما خیلی نگران استاد نباشید
ولی واقعا امیدوارم یه جا نباشید 25 تا خیلی زیاده
انشالا که حل بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا