سلاااااااااام اقای مصفا. خوبید؟؟؟
نگرااااااان نباشید مطمئنا بهتون خوابگاه میدن. فقط باید صبر داشته باشید و اینکه هر موقع فرصت داشتید یه سر به اداره خوابگاه ها بزنید. که شمارو یادشون نره!
محتاجم به دعا...
دعا که حتما. امیدوارم خدا هر چه زودتر به حرفم گوش کنه...
مررررررررسی از اینکه بهم روحیه می دید...:thanks:
ولی حس میکنم باید بیشتر بخوونم چون چیزی تا کنکور نمونده...و سرعت خوندن منم لاک پشتیه. فیش نویسی هم که میکنم خیلـــــــــــی طول میکشه.
امیدوارم دفعه دیگه میااااااام سایت مشکل خوابگاهتون حل شده باشه...:rose:
رااااستی پروفایلتون رو ویرایش کنید همین کارارو می کنید بهتون خوابگاه نمیدن...
اگه همون اول مقطع تحصیلی رو ویرایش می کردید و ارشد میزدید. تا الان بهتون خوابگاه داده بودن...
می بینن انقد فروتنید میگن اخر سر بهش یه اتاق میدیم... :tonguesmiley:
سلام پرند عزیز
ممنون خوبم
ایشالا با دعای خیر شما و بقیه دوستان و صبر و استمرار مشکل ما هم حل میشه
پرندجان...اشکال نداره...خودت رو ملامت نکن...اگه احساس بدی داشته باشی از پیشرفتت جلوگیری میکنه...از اونچه که خوندی راضی باش...این باعث میشه ذوق و شوق پیدا کنی به درس خوندن و خودبخود ساعات مطالعه ات بره بالا... به قول تبلیغ مزخرف تلویزیونی بالا بالا ، بالاااا:دی
برنامه ریزی و تفریح رو فراموش نکن
درضمن اشکال نداره ، شما با خیلی از مطالب آشنا هستید و میتونید تا کنکور همه رو جمع و جور کنید
پرندجان فقط حواست باشه که فیش نویسی که میکنی وسواس به خرج ندی...فیش نویسی یه شمشیر دو لبه هست...اگه مطالب کلیدی و اصلی نوشته بشه خوبه و اگه حالت افراطی و وسواس گونه به خودش بگیره میتونه نه تنها وقت فرد رو از بین بیره و رمقش رو بگیره که بعد هم برای مرور کار سختی به نظر بیاد...
در مورد پروفایلم که قبلا خدممتون عرض کردم که.............
:smiliess (3):