زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون ارشد پزشکی وزارت بهداشت 92

سایت علوم پزشکی(92/6/7): به گزارش خبرنگار سایت علوم پزشکی دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس مرکز سنجش وزارت بهداشت اعلام کرد: پس از ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی(وزارت بهداشت) و همچنین متقاضيان استعداد درخشان در تاریخ 13 و 14 شهریور، در صورت خالی ماندن ظرفیت برخی دانشگاه ها اسامی افراد جایگزین در تاریخ هشتم مهر92 اعلام خواهد شد

بارلی

New member

سایت علوم پزشکی(92/6/7): به گزارش خبرنگار سایت علوم پزشکی دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس مرکز سنجش وزارت بهداشت اعلام کرد: پس از ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی(وزارت بهداشت) و همچنین متقاضيان استعداد درخشان در تاریخ 13 و 14 شهریور، در صورت خالی ماندن ظرفیت برخی دانشگاه ها اسامی افراد جایگزین در تاریخ هشتم مهر92 اعلام خواهد شد
خدایا به من صبر بده
این اعلامیه ها حالمو بدتر می کنه:14:

sanam_b

New member
سلام دوستان خوبین؟
معذرت میخوام این چند روز نبودم. همه پستها رو خوندم و واقعا برای اونایی که قبول شدن خوشحالم و برای بقیه ناراحت.
مصفا جان و فانوسی عزیزم خیلی تبریک میگم بهتون، امیدوارم واقعا دو سال خیلی خوبی رو بگذرونین.
من هم حالم یه کم گرفته هست، ولی از روز اول که دیدم خیلی بهترم. به قول فانوسی همه اش میگفتم کاش لااقل اسمم رو مینوشتن و بعد میگفتن قبول نشدی. اون مدلی که با رنگ قرمز... آدم یاد این زندانیا میفته که ازش فقط یه شماره میدونن!
بیشتر از همه از خونواده و اطرافیانم خجالت میکشم که یک سال منو با اون وضع تحمل کردن. بیچاره ها همه برام هدیه قبولی هم گرفته بودن، نمیدونستن چیکار کنن. خانم برادرم اول کلی سر به سرم گذاشت که تو ما رو مسخره کردی قبول نشدی هدیه تم میگیری، بعد خودشون هم بهم هدیه دادن! کمدی درام بود به خدا :14: اون شب خیلی خجالت کشیدم، ولی دیروز خیلی جدی کادوهایی که داده بودن رو پوشیدم رفتم تولد برادرم! کلا یه وضعیم این روزا:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

yazdan

New member
خوبید جناب یزدان؟

من این خبر رو شنیدم حالم بده......

سلام
ممنون
ببخشید داشتم صفحات قبل رو میخوندم
بله منم خیلی ناراحت شدم.قطعآ برا شما بدتره چون ایشان رو از نزدیک دیدید.بازم به جامعه روانشناسی و خانواده ایشان تسلیت عرض میکنم.امیدوارم خدا بهشون صبر بده
از طرفی جاداره ما که هنوز نفس میکشیم بدونیم چه موقعیتی داریم و خیلیا با وجود استعداد زیاد تقدیر مجالشون نداد که در این مسیر بیشتر پیش برن.پس باید دینمون رو به اونها هم ادا کنیم.

safoora

New member
سلام
ممنون
ببخشید داشتم صفحات قبل رو میخوندم
بله منم خیلی ناراحت شدم.قطعآ برا شما بدتره چون ایشان رو از نزدیک دیدید.بازم به جامعه روانشناسی و خانواده ایشان تسلیت عرض میکنم.امیدوارم خدا بهشون صبر بده
از طرفی جاداره ما که هنوز نفس میکشیم بدونیم چه موقعیتی داریم و خیلیا با وجود استعداد زیاد تقدیر مجالشون نداد که در این مسیر بیشتر پیش برن.پس باید دینمون رو به اونها هم ادا کنیم.

ممنون
امیدوارم که این خبررو اشتباه شنیده باشم........چون هیچ خبری از طرف بچه ها برام نیومده بود

ولی بهرحال خیلی سخته.....خصوصا برای خانواده اش

گاهی که این خبرها رو میشنوم میگم چقدر بیخودی حرص و جوش میخوریم برای چیزهایی که نداریم و باعث میشیم اونایی رو هم که داریم از دست بدیم............یکی از دوستای من توی یک رشته دیگه بعد از دکتری و کلی دوندگی و بچه داری تازه وقتی که میخواست ارامش داشته باشه و از زحمت هاش استفاده کنه فهمید ام اس گرفته...............
واقعا ارزشش رو نداره اگر قرار باشه سلامتی رو به جاش از دست بدیم

yazdan

New member
بچه ها ی مجموعه سخنرانی از دکتر فرهنگ هولاکویی دیدم برا دانلود رایگان گذاشتن.من هنوز یکیشو که مربوط به موفقیت هست رو دارم گوش میدم.خیلی مفید واقع شده و انگیزه مضاعفی گرفتم.توصیه میکنم دانلود کنید و حتمآ گوش بدید.بعضی از قسمتاش جملاتی میگه که میتونه سرلوحه زندگی آدم باشه.(امضای خودمم از سخنرانی ایشان شنیدم).خیلی صریح صحبت میکنن وآدمو جذ ب میکنه

اگر کسی علاوه بر اون مطالب چیز دیگری از دکتر هلاکویی برا دانلود سراغ داره بگه که منم برم بگیرمشون.ممنون

اینم آدرس وبلاگهایی که سخنرانیارو برا دانلود گذاشتن

نیک اندیش

http://iraniansword.blogfa.com/post/886

آخرین ویرایش:

safoora

New member
وای صفورا جان معذرت میخوااااااااااام
امیدوارم اونی نباشه که دوست شما بوده گفتم دوستم گفت اهل قزوین نبوده

منم امیدوارم چون هیچ خبری از بچه ها نشنیدم یکم امیدوار شدم

ولی هرچی باشه برای اون دوستتون و خانواده اش خیلی سخته

rawy

New member
سلام دوستان ، خیلیییییی ممنون که به یادم بودید از همگی تشکر میکنم، تبریک میگم به کسانی که قبول شدن و امیدوارم ۲سال ارشد براشون خیلی مفید باشه و یه روانشناس واقعی فارغ التحصیل بشید . دوستانی که قبول نشدن .... من چی بگم دیگه همه خدارو شکر این موضوع رو برای خودشون حل کردن فقط ارزوی موفقیت دارم . من حالم خوبه ولی یه غمی تو دلم یه بغضی تو گلومه که با وجود تلاش خودم و اطرافیانم برطرف نمیشه احساس میکنم فقط با قبولی این ناراحتی از بین میره . میدونم که حتما صلاحی توش بوده و هست . نه فقط برای من که برای همه حتی کسانی که دقیقا انتخاب دلخواهشون قبول شدن . برای جبران شروع میکنم دوباره اینبار با تجربه بیشتر تمرکز بیشتر و بی استرس در ارامش .
خیلی خیلی ناراحتم که مامان و بابامو خوشحال نکردم . اینو روم نمیشه بهشون بگم. فقط سعی میکنم در عمل بهشون نشون بدم
خداروشکر که شماها هستین دوستون دارم و ارزو میکنم موفق و سلامت باشید

سلااااااااااااام الی جوووووووووون :ad54ad:
بچه ها الی بالاخره از غار تنهاییش اومد بیرون :4d564ad6:
گلم رقابت تو رشته ما خیلی سنگینه, خودتو با کسی مقایسه نکن
قبولی کنکور مثل مسابقه اتومبیل رانی شده, که لحظه ها مهم هستن و واقعا نیاز به توجه همه جانبه داره و باید حواسمون به خیلی چیزا باشه
شاید اگه امسال قبول می شدی شهرستان بود, من و تو هم که عشق انستیتو کشتتمون, پس پیش به انستیتو :smiliess (3):
حتما به این تاپیک سر بزن که ماریا جونی که تو رو رقیب سرسخت خودش می دونسته تجربیات خیلی عالی ای در اختیارمون گذاشته , فکر می کنم اگه اینا رو رعایت می کردی صد در صد الان انستیتو بودی, ولی جلوی ضرر رو از هرجا که بگیری منفعته

rawy

New member

از صمیم قلب آرزو می کنم که جزو اون لیست باشی, همینطور دوستاییی که لب مرزی هستن (ولی هرکی قبول بشه خیلی شوک بدی وارد کردن بهش)

Aye

New member
سلام به همگیییییییییییی
بچه ها ماریا کجا قبول شده؟ درصداشو گرفتید؟؟؟
مجبورم دیر دیر بیام خیلی درگیرم واسه همین بی خبرم کمککککک کنید خبردار شم
مواظبت کنید از خودتونننن:ad54ad:

ainazhz

New member
بچه ها ی مجموعه سخنرانی از دکتر فرهنگ هولاکویی دیدم برا دانلود رایگان گذاشتن.من هنوز یکیشو که مربوط به موفقیت هست رو دارم گوش میدم.خیلی مفید واقع شده و انگیزه مضاعفی گرفتم.توصیه میکنم دانلود کنید و حتمآ گوش بدید.بعضی از قسمتاش جملاتی میگه که میتونه سرلوحه زندگی آدم باشه.(امضای خودمم از سخنرانی ایشان شنیدم).خیلی صریح صحبت میکنن وآدمو جذ ب میکنه

اگر کسی علاوه بر اون مطالب چیز دیگری از دکتر هلاکویی برا دانلود سراغ داره بگه که منم برم بگیرمشون.ممنون

اینم آدرس وبلاگهایی که سخنرانیارو برا دانلود گذاشتن

نیک اندیش

لــبخنــدیــ و دیگــر هیــچـ... - دانلود سخنرانی دکتر هلاکویی

مرسی جناب یزدان خیلی مفید بود

rawy

New member
سلام دوستان خوبین؟
معذرت میخوام این چند روز نبودم. همه پستها رو خوندم و واقعا برای اونایی که قبول شدن خوشحالم و برای بقیه ناراحت.
مصفا جان و فانوسی عزیزم خیلی تبریک میگم بهتون، امیدوارم واقعا دو سال خیلی خوبی رو بگذرونین.
من هم حالم یه کم گرفته هست، ولی از روز اول که دیدم خیلی بهترم. به قول فانوسی همه اش میگفتم کاش لااقل اسمم رو مینوشتن و بعد میگفتن قبول نشدی. اون مدلی که با رنگ قرمز... آدم یاد این زندانیا میفته که ازش فقط یه شماره میدونن!
بیشتر از همه از خونواده و اطرافیانم خجالت میکشم که یک سال منو با اون وضع تحمل کردن. بیچاره ها همه برام هدیه قبولی هم گرفته بودن، نمیدونستن چیکار کنن. خانم برادرم اول کلی سر به سرم گذاشت که تو ما رو مسخره کردی قبول نشدی هدیه تم میگیری، بعد خودشون هم بهم هدیه دادن! کمدی درام بود به خدا :14: اون شب خیلی خجالت کشیدم، ولی دیروز خیلی جدی کادوهایی که داده بودن رو پوشیدم رفتم تولد برادرم! کلا یه وضعیم این روزا:65d6a5d6s:

ای جوووووونم صنم جان :tsimuzpzwoap1t9y3o7
اشکالی نداره عزیزم, چیزی رو از دست ندادی, در کنار زبان فوق العاده عالیت, امسال یه کوچولوی دیگه آتیش کنی و کاپلان و فیست و کوری رو 100 بزنی ترکوووووووندی :a2d3:
ببینم چه می کنی, چشم به هم بزنی دوباره امتحان رسیده
به امید خبر موفقیتت هستم

rawy

New member
دوستای ارشدی , پروفایلتون رو از کارشناسی به کارشناسی ارشد تغییر بدید ما ذوووووووووووق کنیم :4d564ad6::thumbsupsmileyanim:

psychology123

New member
سلااااااااام دوستای خوبم
خوبین؟
ببخشید اینقدر صفحه نخونده دارم که قید همشو زدم
دیگه باد بریم پای درس و مشقاااااااا:smilies-azardl (181

راستی الی جونم نبینم ناراحت باشی ها!!!!!!!!
خودت گفتی هروقت از جلوی انشتیتو رد می شدی یه اه می کشیدی.یادته؟!
خوب این یه فرصت خوبیه که ببینی شدینیه هست:smiliess (3):

psychology123

New member
دوستای ارشدی , پروفایلتون رو از کارشناسی به کارشناسی ارشد تغییر بدید ما ذوووووووووووق کنیم :4d564ad6::thumbsupsmileyanim:
سلام راوی جون
شما هم باید کم کم از فعالیت های اضافی کم کنی
می خوای سال دیگه سر تو انسیتو به خدمت ایلین برسیمااااااا باشه؟؟!
اما خودت باید بالشت رو جور کنی من بهت نمی دم که نمی دم:smiliess (4):

psychology123

New member
بچه ها من که امروز خستگی راهم تموم بشه از فردا شروع می کنم
فعلا می خوام زبان بخونم و مرضی کودک
و بعد بهش امار رو هم اضافه کنم
می خوام از کتابایی که وقت نشد بخونم شروع کنم
زود اعلام کنین ببینم کیا شنبه رو می خوان فردا شون یه اغاز جدید و دوست داشتنی بکنن؟؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا