rawy
New member
عمرررررررررررا
این کلاه رو هم اینجوری نچرخون
اکی ولی فکرشم نکن بالش ندادی مربا بدم
عمرررررررررررا
این کلاه رو هم اینجوری نچرخون
افرررررررررررین راوی کارت رو خیلی خوب بلدی یاپررررررند حالش خوب نیست
برو از خونه هرچی بالش دارین بردار بیار
تو چجور دوستی هستی آخه؟؟؟؟
بدووووووووووو
سوء ظنم داره تازه
با راوی موافقم خیلی باحالییییییییییییییییییی :25r30wi::25r30wi: یهو میاین یه چی میگین و میرین همرو میبرین تو فکر
اون که بماند, ایشون خودشون عامل ایجاد استرس بودن یه زمانی :25r30wi:
چشم بهرام خان اما استرس دادن الان وقتشه خوب........بعد از اون که هر کاری هم بکنی عین خیالشون نیستاز تمامی دوستان خواهش میشود که به هیچ عنوان کلمه یا جمله استرس زایی تا اعلام نتایج بیان نکنند
چون واقعا افرادی هستند که بسیار ناراحت میشن
با تشکر
این دیگه خوبه :25r30wi:![]()
افرررررررررررین راوی کارت رو خیلی خوب بلدی یا
باید بیام شاگردی
بیخود نیست شدی خانم مدیر:thumbsupsmileyanim:
:25r30wi::25r30wi::25r30wi: حالم بده . احوالم بده. فیستو کارتونی دیدم . اخ صورتتو نایلونی دیدم . حالم بده:25r30wi:
دوستان حال آیلین اورژآنسی نیست همه با بالش بدویید, بیمار حاد آوردن
ایناز داشتم سکته می کردم فکر کردم باز دوباره اعلام نتایجو بهداشت انداخته چند روز بعد:14:دقیقا 4 روز مونده
200 ساعت مونده :25r30wi:
:25r30wi::25r30wi:
دوستان حال آیلین اورژآنسی نیست همه با بالش بدویید, بیمار حاد آوردن
راوی و نگاه او وسط .:25r30wi: فقط من میتونم تشخیصش بدم
![]()
اکی ولی فکرشم نکن بالش ندادی مربا بدم![]()
اخییییییییییییی نه عزیزم این و ااقا بهرام میگفتن . بعد الان میگن حرف از استرسو ناراحتی نزنین.ایناز داشتم سکته می کردم فکر کردم باز دوباره اعلام نتایجو بهداشت انداخته چند روز بعد:14:
:25r30wi::25r30wi: نه همون خانوم خوشگله چشم درشته:25r30wi: کدومه همون که مثه پسراست؟
![]()
ما آیلین و دوس داریم
به خاطر خودش می گیم :rolleyessmileyanim:
ایلین اخه پس هندونه هام چی میشن :13:... اخه با وانت کسی مریض بد حال می بره.:14:..اگه اینا گذاشتن یه لقمه نون حلال دربیاریم...اورژانس نیومد من الان با ماشین خودم میام![]()
اورژانس نیومد من الان با ماشین خودم میام![]()
بالش نمی دم اما مربا هم می گیرمimg]http://freesmile.ir/smiles/770221_LaieA_003.gif[/img]