psychology123
New member
نه دیگه خودشون که بریزن فایده نداره باید از ریشه کنده بشن......این جوری:smiliess (2):نمیخواد موهای منو بسپرین دست یزدان خان خودشون دارن کم کم شبیه آواتار یزدان کیشوت میشن.
نه دیگه خودشون که بریزن فایده نداره باید از ریشه کنده بشن......این جوری:smiliess (2):نمیخواد موهای منو بسپرین دست یزدان خان خودشون دارن کم کم شبیه آواتار یزدان کیشوت میشن.
برای منم هم مربا بیار خوب:4d564ad6:
این حرف بزرگمهر که می گفت
“سحرخیز باش تا کامروا شوی” رو زیاد جدی نگیر
دور و بر ما، سحر خیز ها یا کله پز شدند یا نانوا !
عه بهرام خان من تصمیم داشتم اگه قبول نشدم خودم رو عادت بدم صبح زود بیدار بشم برای درس خوندن!!!!!!
یعنی کله پز یا... می شم(با احترام بسیار برای تمامی شغل ها)
اینجوریه؟؟! اره؟؟! که ایلین رو دوست داریم!!!!:25r30wi: آیلین دوست داریم, آیلین دوست داریم :thanks:
سلااااااااااام صنم جونسلام دوستان! آیه و آیناز عزیز قبولیتون رو تبریک میگم، واقعا خوشحال شدم خوندم! آیناز من هم شنیدم اهواز دانشگاه خیلی خوبی داره، خوشحالم برات! ببخشید من هنوز نرسیدم کل صفحات رو بخونم، شرمنده اگه کسی رو جا انداختم.
نه باباااااااااااااااا
آیلین علائم داره نشون می ده حالت وخیمه
افکار سوء ظن داری عزیزم :14:
بهتره من همون فردا شب شما رو چک کنم, که خلقت تثبیت شده
:25r30wi: ایلین ,راوی می خواد چکت کنه :25r30wi:نه باباااااااااااااااا
آیلین علائم داره نشون می ده حالت وخیمه
افکار سوء ظن داری عزیزم :14:
بهتره من همون فردا شب شما رو چک کنم, که خلقت تثبیت شده
خوب اگه گفتین حالا وقت چیه؟
وقت تینه که پذیرفته شدگان عزیز بهمون شیرینی بددددددددددددددددددددددن![]()
اینجوریه؟؟! اره؟؟! که ایلین رو دوست داریم!!!!
کی می خواد برق و.......برای فردا شب.......هان
راوی اگه یه درصد فکر کنی که می تونی بهم از مربای های قاصدکی ندی سخت در اشتباه و توهمیعههه؟؟؟
نخیر می ریزی رو بالشات کثیف می شن
سلام آیلین جوووونم خوبی؟ چیکار میکنی روز آخری؟سلام صنم جووووون:ad54ad:
اره دیگه اگر خدا بخواد باید برم جنوب. از شمال به جنوب... :rolleyessmileyanim:مرسی ایناز جوونم .. توکل به خدا .... عزیزم پس دیگه باید چمدون سفر وببندی ؟
آره بابا من یه هفته ست دارم علایم نشون میدم ولی کسی نیست به دادمون برسه:25r30wi:
سلام دوستان! آیه و آیناز عزیز قبولیتون رو تبریک میگم، واقعا خوشحال شدم خوندم! آیناز من هم شنیدم اهواز دانشگاه خیلی خوبی داره، خوشحالم برات! ببخشید من هنوز نرسیدم کل صفحات رو بخونم، شرمنده اگه کسی رو جا انداختم.
بابا چند تا چند تا صفحاتو می برین جلو ... دیگه لازم شد موتور ایلین جونم و قرض بگیرم :j58r36j3gcr4suxymup
راوی اگه یه درصد فکر کنی که می تونی بهم از مربای های قاصدکی ندی سخت در اشتباه و توهمی
ایلین جون دوست داریمخوب اگه گفتین حالا وقت چیه؟
وقت تینه که پذیرفته شدگان عزیز بهمون شیرینی بددددددددددددددددددددددن![]()