پس معلومه آقاتون غذارو درست میکنه چون اگه خودتون درست میکردید که مجبور نبودید سلیایقتونو کنار بذارید:smiliess (3):
اینم یکی از معایب کمک کردن آقایون تو کار خونس.من برا اینکه به همسرم آزادی عمل بدم میذارم همه کاارارو خودش به سلیقه ی خودش انجام بده.(البته ظاهرآ ایشونم بشدت بنظر من احترام میذارن)
مثلآ میگه یزدان تو غذا چی دوس داری؟میگم فلان چیزفمیگه پس خوشمزه درستش کن که منم بتونم بخورم:5:
بارلی جوونم ســــــــــلاممث اینکه من دیر به جشن تولد رسیدممممممممممممممممم ....
خب پس خودم تنهایی تولد پرند جونمو می گیرم
تولددددددددددددددددددد تولددددددددددددددددددددددد تولدت مبارررررررررررررررررررررررک :thanks:
مباررررررررررررررررررررررررررک مبارککککککککککککککککککک تولدددددددددددددددددددددددددت مبارررررررررررررررررررررک:thanks:
پرند عزیززززززززززززززززم در سالروزت بهترین هدیه سلامتی و ارامش را در کناردوستدارانت برایت ارزو میکنم ....
الـــــــــــــی جونم سلام........:ad54ad:..واااااااااااااای واااااااااااااااای ببین اینجا چه خبره؟؟؟؟ عزززززیززززززززم پرند خوشگل من تولد مبارک . هرچند که بنده خیلی ساده گفتم در مقابل دوستان که اصلا حرکاتی ارایه دادن که من کلللللی هیجان زده شدم اما واقعا امیدوارم سال دیگه روزه تولد این روزه یاد کنی . پارسال یک روز مونده بود به اعلام نتایج همه استرس تازه برام جشنم گرفتن اخییییییی چه زود گذشت . خداروشکر که همه یجا قبول شدن و مشغول درسان
- - - Updated - - -
این تخیل یا توهم نمیدونم انشااااااا.... که به واقعیت تبدیل میشه . حتما همین طوره
:4d564ad6: