زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
1345708046.gif

بارلی

New member
ایلین عزیزم عجب دی جی راه انداختیا ....:riz481:
خیلی کارت ها خوشگلند ... :riz304:

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member
پس معلومه آقاتون غذارو درست میکنه چون اگه خودتون درست میکردید که مجبور نبودید سلیایقتونو کنار بذارید:smiliess (3):
اینم یکی از معایب کمک کردن آقایون تو کار خونس.من برا اینکه به همسرم آزادی عمل بدم میذارم همه کاارارو خودش به سلیقه ی خودش انجام بده.(البته ظاهرآ ایشونم بشدت بنظر من احترام میذارن)
مثلآ میگه یزدان تو غذا چی دوس داری؟میگم فلان چیزفمیگه پس خوشمزه درستش کن که منم بتونم بخورم:5:

ایشون اگر بخواد غذا درست کنه مثلا ناگت سرخ می کنه که از نیمرو و املت هم راحت تره البته تو پیچیدن پیراشکی هم کمک می کنه فقط پیچیدنش...
منظورم از اجبار به این خاطره که اینقدر خونه کار داره باید همه چیز بخوری تا انرژِی داشته باشی مثلا من خیلی رابطه ام با گوشت و آب گوشت و.... خوب نبود ولی حالا باید بخورم که بتونم به کارهام برسم.

ghasedak69

New member
من دیشب یهو برام مهمون اومد و مجبور شدم شام نگهشون دارم به تولد پرند عزیزم نرسیدم....

ghasedak69

New member
مهربانم!
یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد
بوی گل، نذر قشنگی نگاهت باشد
و خداوند شب و روز و تمام لحظات
با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد
تولدت مبارک!

گل برای پرند عزیزم : http://pic.photo-aks.com/photo/nature/flowers/rose/large/Roses-Flower-Bouquet.jpg

کیک تولد : http://www.bride.ca/wedding-ideas/images/Blog/Cakes/VanIsland/Wedding-Cake-for-Melanie.jpg

و هدیه : http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxkwsHthHuQF_8aTYSRBBLTRHHZGi4UiTByodGjvFHF6d5onmS

آخرین ویرایش:

eliii

New member
واااااااااااااای واااااااااااااااای ببین اینجا چه خبره؟؟؟؟ عزززززیززززززززم پرند خوشگل من تولد مبارک . هرچند که بنده خیلی ساده گفتم در مقابل دوستان که اصلا حرکاتی ارایه دادن که من کلللللی هیجان زده شدم اما واقعا امیدوارم سال دیگه روزه تولد این روزه یاد کنی . پارسال یک روز مونده بود به اعلام نتایج همه استرس تازه برام جشنم گرفتن اخییییییی چه زود گذشت . خداروشکر که همه یجا قبول شدن و مشغول درسان  

- - - Updated - - -

این تخیل یا توهم نمیدونم انشااااااا.... که به واقعیت تبدیل میشه . حتما همین طوره

eliii

New member
جهت افزایش روحیه دوستان میگم ، من تمام کارای اداری لازمم رو هم انجام دادم که کاری تهران نداشته باشم و تقریبا چمدونا بسته . هرچند که الان ترجیح میدم خیلی امیدوار باشم ولی به خانوادم گفتم احتمال قبولی تهران خیلی خیلی کمه که تو ذوقشون نخوره . اگر خدای نکرده قبول نشم یقین دارم که به صلاحم بوده . هر وقت به خواهرم میگم انشاا... که قبول بشم میگی بگو انشاا... هرچی به صلاحته همون بشه . من الان فقط منتظرم ببینم صلاح من در چی ، شروع دوباره تا شروعی جدید .

حالا این موضوع خوش شانسی یا بدشانسی جوابا یه روز میاد و دلم میخواد همون مقدار که برادرم پدر و مادرمو خوشحال میکنه منم خوشحالشون کنم . الان فقط از همین موضوع میترسم همین . خیلی روز قشنگی نمیشه که شادی برادرم با ناراحتی من یکی بشه . انشاا... که همه چی فرداااا خوب پیش بره .

من حتما میام و درکنارتون هستم . کجا برم بهتر از اینجا پیش شماها . خدایا از تو خواهش میکنم فردا من و دوستام همه خوشحال باشیم . امین

- - - Updated - - -

جهت افزایش روحیه دوستان میگم ، من تمام کارای اداری لازمم رو هم انجام دادم که کاری تهران نداشته باشم و تقریبا چمدونا بسته . هرچند که الان ترجیح میدم خیلی امیدوار باشم ولی به خانوادم گفتم احتمال قبولی تهران خیلی خیلی کمه که تو ذوقشون نخوره . اگر خدای نکرده قبول نشم یقین دارم که به صلاحم بوده . هر وقت به خواهرم میگم انشاا... که قبول بشم میگی بگو انشاا... هرچی به صلاحته همون بشه . من الان فقط منتظرم ببینم صلاح من در چی ، شروع دوباره تا شروعی جدید .

حالا این موضوع خوش شانسی یا بدشانسی جوابا یه روز میاد و دلم میخواد همون مقدار که برادرم پدر و مادرمو خوشحال میکنه منم خوشحالشون کنم . الان فقط از همین موضوع میترسم همین . خیلی روز قشنگی نمیشه که شادی برادرم با ناراحتی من یکی بشه . انشاا... که همه چی فرداااا خوب پیش بره .

من حتما میام و درکنارتون هستم . کجا برم بهتر از اینجا پیش شماها . خدایا از تو خواهش میکنم فردا من و دوستام همه خوشحال باشیم . امین

parand

Well-known member
مث اینکه من دیر به جشن تولد رسیدممممممممممممممممم ....
خب پس خودم تنهایی تولد پرند جونمو می گیرم
تولددددددددددددددددددد تولددددددددددددددددددددددد تولدت مبارررررررررررررررررررررررک :thanks:
مباررررررررررررررررررررررررررک مبارککککککککککککککککککک تولدددددددددددددددددددددددددت مبارررررررررررررررررررررک:thanks:
پرند عزیززززززززززززززززم در سالروزت بهترین هدیه سلامتی و ارامش را در کناردوستدارانت برایت ارزو میکنم ....
بارلی جوونم ســــــــــلام
مرسی عزیزم......
:thanks:..

انشاا... شما هم سلامت و موفق باشی. و فردا هم خبر قبولیتو بهمون بدی.............
:rose:

parand

Well-known member
واااااااااااااای واااااااااااااااای ببین اینجا چه خبره؟؟؟؟ عزززززیززززززززم پرند خوشگل من تولد مبارک . هرچند که بنده خیلی ساده گفتم در مقابل دوستان که اصلا حرکاتی ارایه دادن که من کلللللی هیجان زده شدم اما واقعا امیدوارم سال دیگه روزه تولد این روزه یاد کنی . پارسال یک روز مونده بود به اعلام نتایج همه استرس تازه برام جشنم گرفتن اخییییییی چه زود گذشت . خداروشکر که همه یجا قبول شدن و مشغول درسان

- - - Updated - - -

این تخیل یا توهم نمیدونم انشااااااا.... که به واقعیت تبدیل میشه . حتما همین طوره
الـــــــــــــی جونم سلام........:ad54ad:..
خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی خانومی...........

:rose:

امیدوارم شما هم به همه ی اروزهات برسی. و شاد و سلامت باشی........ :thanks:

............

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا