زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
آره آیلین جون...همین که دوس داری کمکم کنی بهم انرژی داد....ممنووووووووووووووون
خیلی ذوق دارم ولی استرس هم دارم....آخه میخوام وسایل رو درست جمع کنم تا چیزی کم و کسر نباشه....
دعا کن کارهام زودتر تموم بشه
انشالله فردا صبح عازمیم

فانوسی جون امیدوارم همه چیز مرتب باشه و بهتون حساااااااااااااااااااااااااااااااااابی خوش بگذره
راستی کاراتو زود انجام بده که برای استراحت کردن فرصت داشته باشی
انشاالله به سلامتی میرید و برمیگردید.:riz304:

fanoosi

New member
فانوسی جون امیدوارم همه چیز مرتب باشه و بهتون حساااااااااااااااااااااااااااااااااابی خوش بگذره
راستی کاراتو زود انجام بده که برای استراحت کردن فرصت داشته باشی
انشاالله به سلامتی میرید و برمیگردید.:riz304:

سلام آیلین جونم
ممنون....از الان دلم براتون تنگ شده!!

ghasedak69

New member
وااااااااااااااااااااااای قاصدکی....سلااااااااااااااااااااااااام
خوبی؟
دلم برات یه ذره شده بود دختر
چرا نمیای آخه؟؟؟؟؟؟؟
می دونم سرت شلوغ بوده....خستگی سفر از تنت دراومد؟

سلام عزیززززززززم
آخه دو روز بعد از سفر هم مهمون داشتیم یعنی همون همسفرهامون بودن که دو روزی نگهشون داشتیم و باید می بردیم تهران رو هم نشونشون می دادیم و باز وقت و انرژی زیادی گرفت ... از دیروز هم اومدم پیش مامانم الانم از همونجا در خدمت تون هستم.

ghasedak69

New member

چشششششششششششششششششم!
اگه بتونم حتما میام پیشتون....اگه نتونستم هم زنگ میزنم آمار بچه هارو ازت می گیرم...
فقط اگه هیچ جا قبول نشدم با چه رویی بهت زنگ بزنم؟:ph34r-smiley:
اصن زنگ میزنم حالت رو میپرسم...اگه نگفتم قبول شدم تو هم هیچی نپرسم که زیاد خجالت نکشم!!
باشه؟؟؟؟؟
بعد هم خبر قبولی خودت و بقیه ی دوستای عزیزم رو بهم بده...
قاصدکی....وظیفه ی خطیری دارم بهم میسپرم ها....دلداریم بده اگه قبول نشدم!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

تو قبول نشی بعد من قبول شده باشم؟؟؟
خیلی دعا کن هرچی به صلاح همه مون هست برامون رقم بخوره من که برای همه این دعا رو کردم...
چون حداقل برای خودم واقعا نمی دونم باید دعا کنم قبول بشم یا نه و در چه صورت شرایط بهتری خواهم داشت . سپردیم دست خدا که به حال بندگانش آگاه و بینا ست

rawy

New member
راستی بچه ها کتاب خیره به خورشید نوشته یالوم رو خوندین؟ در مورد غلبه بر هراس از مرگه. من که خیلی دوستش داشتم... خوبیش اینه که از دیدگاه اگزیستانسیال به مرگ می پردازه و دیگه بحث خدا و آخرت و غیره نیست که ممکنه بسته به اعتقاد هرکسی وجود داشته باشه یا نداشته باشه... فرض رو بر این میذاره که با مرگ وجود ما تموم میشه، و بعد میگه که حالا با این فرض، چطور با مرگ کنار بیایم. اگر هم اعتقاد داشته باشین باز هم میشه از حرفاش خیلی استفاده ها کرد، مثل خیلی از معنی درمانگرها. کلا کارهای یالوم رو دوست دارم، و این هم به نظرم ارزش خوندن داره.

ممنون صنم جان برای معرفی این کتاب خوب :thanks:

rawy

New member

بدترین بیسواد، بیسواد سیاسی است
وی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.
او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و میگوید که…: “از سیاست بیزار است”.
چنین آدم سبک‌ مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید…

برتولت برشت

پ . ن : با تقدیم احترام خدمت تمامی دوستان؛ چون بنظرم میرسید بیزاری از سیاست و عدم مسئولیت پذیری اجتماعی و سیاسی ، یکی از دلایل عقب ماندگی کشورمان هست این مطلب رو نقل کردم و روی سخن جناب برشت هم با شخص بنده میباشد.

باز بالتازار اومد بهمون فحش داد رفت :(50): هیچکی هم نیست بنش کنه :New (6):
با گفتت موافقم که این بازی مسخره به همه چی ربط پیدا می کنه اما همچنان به جهالتم افتخار می کنم و از سیاست بیزارم
شاید به دلیل اینکه فکر می کنم این سیاست نیست که شعور مردم رو می سازه بلکه این شعور مردم هست که سیاستشون رو تعیین می کنه
شاید هم اینها مثل قضیه ی مرغ و تخم و مرغ یه دور باطل باشه و نشه فهمید که کدوم علت هست کدوم معلول اما از پیگیری سیاست نتیجه ای جز تباهی ندیدم ولی از پیگیری فرهنگ چرا.
(در ضمن لحنت خیلی زننده بود :New (6)::25r30wi:)

rawy

New member
سلاااااااااام قاصدک جون, رسیدن بخیر
کجایی بابااااااااا دلمون یه عالمه تنگید برات
آواتارت بانمکه

fanoosi

New member
سلام راوی جونم
سلام قاصدکی
خوبید؟
بچه ها امروز که دارم میرم و دلم براتون تنگ شده اینجا پرنده هم پر نمیزد از صبح:sad:
یعنی اگه آیلین نیومده بود من دق میکردم!!
اخه همش تند تند کارهامو انجام میدم و وقتی خسته میشم و میشینم میام اینجا...

rawy

New member
بچه هااااااااا توجه توجه
کسی کتاب "کوکولوژی" رو خونده؟؟؟
من یکش رو داشتم اخیرا شنیدم دوئش هم اومده, همین الان دستمه
توش بازی های خودشناسی جالبی داره که یه موقعیتی رو توضیح می ده و گزینه می ده که شما کدومو انتخاب می کنید؟ یا تو فلان شرایط چه کاری انجام می دید, بعدم کلیدش رو گفته
خلاصه اگه مایل هستید و اگه نخوندیدش و از قبل زمینه ندارید که جواب رو بدونید هر از گاهی یه داستانش رو بذارم, ولی به یه شرط, به شرطی که همه جواب بدناااااااااااا, خودمم جوابمو می گم و بعد از اینکه همه گفتن کلیدش رو هم می ذارم.
این هم یک نمونه از بازیش

fanoosi

New member
تو قبول نشی بعد من قبول شده باشم؟؟؟
خیلی دعا کن هرچی به صلاح همه مون هست برامون رقم بخوره من که برای همه این دعا رو کردم...
چون حداقل برای خودم واقعا نمی دونم باید دعا کنم قبول بشم یا نه و در چه صورت شرایط بهتری خواهم داشت . سپردیم دست خدا که به حال بندگانش آگاه و بینا ست

حتما همین رو برای هممون از خدا میخوام...

fanoosi

New member
فانوسی جووووونم خسته نباااااااااشی عزیزم
ولی می خوای لباسا رو اول بشوری بعد اتو کنی؟

سلام عزیزم
سلامت باشی
اینا لباسهایی اند که دیروز شستم و الان اتو میکنم...
شب یه دور دیگه اتوکشی دارم!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rawy

New member
سلام راوی جونم
سلام قاصدکی
خوبید؟
بچه ها امروز که دارم میرم و دلم براتون تنگ شده اینجا پرنده هم پر نمیزد از صبح:sad:
یعنی اگه آیلین نیومده بود من دق میکردم!!
اخه همش تند تند کارهامو انجام میدم و وقتی خسته میشم و میشینم میام اینجا...
سلااااااام فانوسی جون
امرووووووووووووووووووووز؟؟؟
نههههههههههههههههههههههههههه :13:
:sadsmiley:

fanoosi

New member
سلام عزیززززززززم
آخه دو روز بعد از سفر هم مهمون داشتیم یعنی همون همسفرهامون بودن که دو روزی نگهشون داشتیم و باید می بردیم تهران رو هم نشونشون می دادیم و باز وقت و انرژی زیادی گرفت ... از دیروز هم اومدم پیش مامانم الانم از همونجا در خدمت تون هستم.

سلام قاصدکی
آواتار جدید مبارک
می دونستم سرت شلوغه...خسته نباشی عزیزم
ولی خداروشکر روحیه ات عوض شد حسابی

fanoosi

New member
بچه هااااااااا توجه توجه
کسی کتاب "کوکولوژی" رو خونده؟؟؟
من یکش رو داشتم اخیرا شنیدم دوئش هم اومده, همین الان دستمه
توش بازی های خودشناسی جالبی داره که یه موقعیتی رو توضیح می ده و گزینه می ده که شما کدومو انتخاب می کنید؟ یا تو فلان شرایط چه کاری انجام می دید, بعدم کلیدش رو گفته
خلاصه اگه مایل هستید و اگه نخوندیدش و از قبل زمینه ندارید که جواب رو بدونید هر از گاهی یه داستانش رو بذارم, ولی به یه شرط, به شرطی که همه جواب بدناااااااااااا, خودمم جوابمو می گم و بعد از اینکه همه گفتن کلیدش رو هم می ذارم.
این هم یک نمونه از بازیش

من نخوندمش....خیلی برام جالبه:4d564ad6:
دارم میرم ولی موافقم که اینکارو انجام بدین
الان جوابای خودمو میذارم....
فقط چون دارم میرم راوی جون بی زحمت کلیدا و نتایجش رو برام خصوصی بذار ...ممنون میشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fanoosi

New member
سلااااااام فانوسی جون
امرووووووووووووووووووووز؟؟؟
نههههههههههههههههههههههههههه :13:
:sadsmiley:

فردا صبح زود میرم
احتمالا شب هم نتونم بیام اینجا....
شاید بهتره الان خداحافظی کنم که اگه نشد بیام دلم نسوزه که ازتون خداحافظی نکردم...

rawy

New member
من نخوندمش....خیلی برام جالبه:4d564ad6:
دارم میرم ولی موافقم که اینکارو انجام بدین
الان جوابای خودمو میذارم....
فقط چون دارم میرم راوی جون بی زحمت کلیدا و نتایجش رو برام خصوصی بذار ...ممنون میشم

چششششششم من کیلدا رو می ذارم ولی دقیقا الان کلید چیو می خوای؟؟؟

fanoosi

New member
واقعا کاش می شد میومدم کمکت

ممنووووووووووووووووووووون عزیزم:thanks:
همین که اینجایی کلی خوشحالم...دلم باز شد...:4d564ad6:
میترسیدم نتونم با هیچکدوم از دوستام حرف بزنم و خداحافظی کنم:riz304:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
فردا صبح زود میرم
احتمالا شب هم نتونم بیام اینجا....
شاید بهتره الان خداحافظی کنم که اگه نشد بیام دلم نسوزه که ازتون خداحافظی نکردم...

428920_cray.gif

به سلااااااااااااااااامت :smiliess (10):
خدا به همرات
428920_cray.gif

مراقب خودت باش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا