زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
آره اون عکس اصلاح شده سیستم رو دیدی چقد عکسمونو بزرگ کردن؟
چه خوب بود عکسه , اصلا نشناختمش کیه :5:
آیناز فک کنم به خاطر درصدایی که آوردیم می خوان ازمون تقدیر کنن :a2d3:
:25r30wi: مخصوصا درصدای من و تو راوی

sanam_b

New member
سلام بچه ها خوبین؟ یه سوال! من تازه فارغ التحصیل شدم و معدلم رو همون موقع ثبت نام نوشتم، یعنی این ترم آخر رو حساب نکردم. الان برای تکمیل مدارک باید معدل جدید بدم یا همون قبلیه قبوله؟ شما چیکار کردین؟

بارلی

New member
سلام بچه ها خوبین؟ یه سوال! من تازه فارغ التحصیل شدم و معدلم رو همون موقع ثبت نام نوشتم، یعنی این ترم آخر رو حساب نکردم. الان برای تکمیل مدارک باید معدل جدید بدم یا همون قبلیه قبوله؟ شما چیکار کردین؟
سلام صنم عزیز . شما وقتی فرم وضعیت فارغ التحصیلیتون و پر کردید از کدام فرم استفاده کردید دانشجوی سال اخر یا فارغ اتحصیل ؟ با توجه به فرم انتخابیتون معدل و در نظر بگیرید ...

sanam_b

New member
راستی بچه ها کتاب خیره به خورشید نوشته یالوم رو خوندین؟ در مورد غلبه بر هراس از مرگه. من که خیلی دوستش داشتم... خوبیش اینه که از دیدگاه اگزیستانسیال به مرگ می پردازه و دیگه بحث خدا و آخرت و غیره نیست که ممکنه بسته به اعتقاد هرکسی وجود داشته باشه یا نداشته باشه... فرض رو بر این میذاره که با مرگ وجود ما تموم میشه، و بعد میگه که حالا با این فرض، چطور با مرگ کنار بیایم. اگر هم اعتقاد داشته باشین باز هم میشه از حرفاش خیلی استفاده ها کرد، مثل خیلی از معنی درمانگرها. کلا کارهای یالوم رو دوست دارم، و این هم به نظرم ارزش خوندن داره.

fanoosi

New member
راستی بچه ها کتاب خیره به خورشید نوشته یالوم رو خوندین؟ در مورد غلبه بر هراس از مرگه. من که خیلی دوستش داشتم... خوبیش اینه که از دیدگاه اگزیستانسیال به مرگ می پردازه و دیگه بحث خدا و آخرت و غیره نیست که ممکنه بسته به اعتقاد هرکسی وجود داشته باشه یا نداشته باشه... فرض رو بر این میذاره که با مرگ وجود ما تموم میشه، و بعد میگه که حالا با این فرض، چطور با مرگ کنار بیایم. اگر هم اعتقاد داشته باشین باز هم میشه از حرفاش خیلی استفاده ها کرد، مثل خیلی از معنی درمانگرها. کلا کارهای یالوم رو دوست دارم، و این هم به نظرم ارزش خوندن داره.

سلام صنم جونم خوبی؟
ممنون که این کتاب رو معرفی کردی عزیزم:thanks:
خیلی دوست دارم بخونمش...

ghasedak69

New member
من ریاضیم ضعیف شده یا صفحات هی اضافه میشن هرچی می خونم هنوز 100-110 صفحه مونده....

ghasedak69

New member
چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون موقع شما ضمن دعا کردن برای ما در حرم نتیجه رو می تونی به من اطلاع بدی من به بقیه می گم.... خیالت راحت تو فقط دعا کن.

fanoosi

New member
:smiliess (12):
نمی دونم چرا سرم خلوت نمیشه زود خودمو برسونم به جمع..... دارم فکر می کنم من چند روز نبودم؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

وااااااااااااااااااااااای قاصدکی....سلااااااااااااااااااااااااام
خوبی؟
دلم برات یه ذره شده بود دختر
چرا نمیای آخه؟؟؟؟؟؟؟
می دونم سرت شلوغ بوده....خستگی سفر از تنت دراومد؟

fanoosi

New member
من ریاضیم ضعیف شده یا صفحات هی اضافه میشن هرچی می خونم هنوز 100-110 صفحه مونده....

نه نگران نباش....ریاضیت ضعیف نشده
صفحات هر روز اضافه میشه!!
من یه ساعت دیرتر میام ده صفحه عقب می مونم!!!ماشالله به سرعت تاپیک!!:25r30wi:

fanoosi

New member
اون موقع شما ضمن دعا کردن برای ما در حرم نتیجه رو می تونی به من اطلاع بدی من به بقیه می گم.... خیالت راحت تو فقط دعا کن.

چشششششششششششششششششم!
اگه بتونم حتما میام پیشتون....اگه نتونستم هم زنگ میزنم آمار بچه هارو ازت می گیرم...
فقط اگه هیچ جا قبول نشدم با چه رویی بهت زنگ بزنم؟:ph34r-smiley:
اصن زنگ میزنم حالت رو میپرسم...اگه نگفتم قبول شدم تو هم هیچی نپرسم که زیاد خجالت نکشم!!
باشه؟؟؟؟؟
بعد هم خبر قبولی خودت و بقیه ی دوستای عزیزم رو بهم بده...
قاصدکی....وظیفه ی خطیری دارم بهم میسپرم ها....دلداریم بده اگه قبول نشدم!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

fanoosi

New member
وای فانوسی چقد کار ریخته رو سرت میخوای منم بیام کمک؟

آره آیلین جون...همین که دوس داری کمکم کنی بهم انرژی داد....ممنووووووووووووووون
خیلی ذوق دارم ولی استرس هم دارم....آخه میخوام وسایل رو درست جمع کنم تا چیزی کم و کسر نباشه....
دعا کن کارهام زودتر تموم بشه
انشالله فردا صبح عازمیم

mosaffa7

New member

بدترین بیسواد، بیسواد سیاسی است
وی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.
او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و میگوید که…: “از سیاست بیزار است”.
چنین آدم سبک‌ مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید…

برتولت برشت

پ . ن : با تقدیم احترام خدمت تمامی دوستان؛ چون بنظرم میرسید بیزاری از سیاست و عدم مسئولیت پذیری اجتماعی و سیاسی ، یکی از دلایل عقب ماندگی کشورمان هست این مطلب رو نقل کردم و روی سخن جناب برشت هم با شخص بنده میباشد.

mosaffa7

New member
فانوسی جان سلام
ببخشید، دیروز و امروز تا الان وقت نشد سر بزنم...
نمیدونم والا باید چیکار کرد...یه نگاهی به مدارکتون بندازید علی الخصوص فرم معدل و ببینید عکسی، مهری، امضایی چیزی کم و کسر نداره
اگه همه چی اوکی بود با سنجش پزشکی تماس بگیرید

fanoosi

New member
فانوسی جان سلام
ببخشید، دیروز و امروز تا الان وقت نشد سر بزنم...
نمیدونم والا باید چیکار کرد...یه نگاهی به مدارکتون بندازید علی الخصوص فرم معدل و ببینید عکسی، مهری، امضایی چیزی کم و کسر نداره
اگه همه چی اوکی بود با سنجش پزشکی تماس بگیرید

سلام جناب مصفا
خواهش میکنم...شما ببخشید که زحمت دادم
مدارکم کامله...شانسم معیوبه!!!
بازم ممنون از راهنماییتون:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا