fanoosi
New member
واسه منم نزده مدارک کامل است
فک کنم مدرک نظام وظیفه مو ندادم
شایدم برگه معلولیت
دور از جونت عزیزم...
ولی خیلی باحال گفتی!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
واسه منم نزده مدارک کامل است
فک کنم مدرک نظام وظیفه مو ندادم
شایدم برگه معلولیت
:25r30wi: مخصوصا درصدای من و تو راویآره اون عکس اصلاح شده سیستم رو دیدی چقد عکسمونو بزرگ کردن؟
چه خوب بود عکسه , اصلا نشناختمش کیه :5:
آیناز فک کنم به خاطر درصدایی که آوردیم می خوان ازمون تقدیر کنن :a2d3:
سلام صنم عزیز . شما وقتی فرم وضعیت فارغ التحصیلیتون و پر کردید از کدام فرم استفاده کردید دانشجوی سال اخر یا فارغ اتحصیل ؟ با توجه به فرم انتخابیتون معدل و در نظر بگیرید ...سلام بچه ها خوبین؟ یه سوال! من تازه فارغ التحصیل شدم و معدلم رو همون موقع ثبت نام نوشتم، یعنی این ترم آخر رو حساب نکردم. الان برای تکمیل مدارک باید معدل جدید بدم یا همون قبلیه قبوله؟ شما چیکار کردین؟
راستی بچه ها کتاب خیره به خورشید نوشته یالوم رو خوندین؟ در مورد غلبه بر هراس از مرگه. من که خیلی دوستش داشتم... خوبیش اینه که از دیدگاه اگزیستانسیال به مرگ می پردازه و دیگه بحث خدا و آخرت و غیره نیست که ممکنه بسته به اعتقاد هرکسی وجود داشته باشه یا نداشته باشه... فرض رو بر این میذاره که با مرگ وجود ما تموم میشه، و بعد میگه که حالا با این فرض، چطور با مرگ کنار بیایم. اگر هم اعتقاد داشته باشین باز هم میشه از حرفاش خیلی استفاده ها کرد، مثل خیلی از معنی درمانگرها. کلا کارهای یالوم رو دوست دارم، و این هم به نظرم ارزش خوندن داره.
بچه ها....دلم برای قاصدک یه ذره شده....چرا برنمیگرده؟؟؟؟؟؟؟
چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا قاصدک جون نمیااااد..........:sad:
دلم براش خیلی تنگ شده.................:sadsmiley:
- - - Updated - - -
.:
:smiliess (12):
نمی دونم چرا سرم خلوت نمیشه زود خودمو برسونم به جمع..... دارم فکر می کنم من چند روز نبودم؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من ریاضیم ضعیف شده یا صفحات هی اضافه میشن هرچی می خونم هنوز 100-110 صفحه مونده....
اون موقع شما ضمن دعا کردن برای ما در حرم نتیجه رو می تونی به من اطلاع بدی من به بقیه می گم.... خیالت راحت تو فقط دعا کن.
من ریاضیم ضعیف شده یا صفحات هی اضافه میشن هرچی می خونم هنوز 100-110 صفحه مونده....
وای فانوسی چقد کار ریخته رو سرت میخوای منم بیام کمک؟
فانوسی جان سلام
ببخشید، دیروز و امروز تا الان وقت نشد سر بزنم...
نمیدونم والا باید چیکار کرد...یه نگاهی به مدارکتون بندازید علی الخصوص فرم معدل و ببینید عکسی، مهری، امضایی چیزی کم و کسر نداره
اگه همه چی اوکی بود با سنجش پزشکی تماس بگیرید