زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
سلام آیناز جون خوشحالم ه برگشتی دلمون برات تنگ شده بود.
مسافرت خوب بود؟خوش گذشت؟
سلام ایلین جونم. مرسی عزیزم . بله خیلیییییییییییی . ایشالله شمام برید و لذت ببرید از زیباییهاش..

ایلین جون رتبت تو تخمین رتبه چنده؟

rawy

New member
"اگر خدایی وجود دارد باید برای بخشایش به پایم بیافتد."
- این جمله بر دیوار سلول یک زندانی یهودی در بازداشتگاه نازی نوشته شده.

- - - Updated - - -

اوه اوه عجب جمله ای!!!
با نظر آقای یزدان موافقم اما اگه منم به قد یهودی ها بدبختی می کشیدم فکر نمی کنم انقد جنبه می داشتم که مثل ویکتورفرانکل بشم, حتما یه همچین اعتقادی پیدا می کردم.
من تا همین چندسال پیش باورم نمی شد واقعااااااا باور نمی کردم اینا حقیقت داره, فکر می کردم داستان می گن :sadsmiley:

ainazhz

New member
عرض سلام ، خسته نباشید و روز بخیر خدمت خانم مدیر

خانم مدیر امیدوارم خوب باشید
خانم مدیر امیدوارم سفر بشما و خانواده ی گرامیتان خوش گذشته باشد
خانم مدیر ما بچه ها شما را دوست داریم
خانم مدیر من وقتی شما نبودید و بچه ها اذیت میکردند به آنها تذکر میدادم و دعوایشان میکردم
خانم مدیر وقتی شما نبودید من همیشه مشق هایم را مینوشتم
خانم مدیر من یک روز در میان ناخن هایم را میگرفتم
خانم مدیر من پسر خوبی شده ام
خانم مدیر یادتان هست یک روز به شما چیز گفتم و دعوایمان شد؟ خانم مدیر من معذرت میخواهم و میدانم شما مرا میبخشید و حالا که مدیر شده اید از نمره ی انضباط من کم نمیکنید و مرا اخراج نمیکنید و به خانه ی من زنگ نمیزنید و پدر و مادر مرا نمیخواهید
خانم مدیر من شعر هم برایتان گفته ام
اگر دوست دارید بخوانم:

حالا خانم مدیره
حالا خود مدیره
حالا مدیر پدیره

خانم مدیر این را با بچه ها تمرین کرده ایم که سر صف بخوانیم ، فقط امیدوارم که مرا بخشیده باشید...

.........................................................................
پ . ن : خیلی مخلصیم راوی جان...تبریک میگم مدیر شدنتون رو...اصلا ببین ؛
ما شاگرد تنبل شما مدیر ...
آقا ما پني سيلين شما سفالوسپورين نسل سوم
آقا ما عرق نعنا شما مارتيني
آقا ما کزت شما سیندرلا
آقا ما کچل شما میرزا کوچک جنگلی
آقا ما روز دانش آموز شما روز ولنتاین
آقا ما ماشین حساب شما تبلت
آقا ما استاد اسدی شما لیونل مسی
ما کوچکتیم...

بیبین کارادا!!!
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

iranian girl

New member
سلام به همه بچه های روانشناس.. یه سوال دارم ازتون, همیشه واسم سؤال بوده روانشناسا چه جوری با شغلشون کنار میان, همون جوری که می دونید هر فردی از شغلش و افرادی که باهاشون سروکار داره تا حدی تأثیر میگیره.. شغل روانشناسی هم نیاز به یه روحیه خیلی قوی داره که بتونی مشکلات روحی و شخصیتی آدما رو گوش بدی و بهشون کمک کنی.. شده تا حالا روی خودتون هم تأثیر داشته باشه و دچار خستگی روحی بشید یا حتی فکرتون رو درگیر خودش کنه و روی زندگی شخصی تون اثر بذاره.. اگه این جور اتفاقی تو یه مورد خاص پیش بیاد چه طوری حلش میکنید؟ ممنون میشم جواب بدبد

yazdan

New member
سلام به همه بچه های روانشناس.. یه سوال دارم ازتون, همیشه واسم سؤال بوده روانشناسا چه جوری با شغلشون کنار میان, همون جوری که می دونید هر فردی از شغلش و افرادی که باهاشون سروکار داره تا حدی تأثیر میگیره.. شغل روانشناسی هم نیاز به یه روحیه خیلی قوی داره که بتونی مشکلات روحی و شخصیتی آدما رو گوش بدی و بهشون کمک کنی.. شده تا حالا روی خودتون هم تأثیر داشته باشه و دچار خستگی روحی بشید یا حتی فکرتون رو درگیر خودش کنه و روی زندگی شخصی تون اثر بذاره.. اگه این جور اتفاقی تو یه مورد خاص پیش بیاد چه طوری حلش میکنید؟ ممنون میشم جواب بدبد

سلام
خودمن هیچ تجربه ای در زمینه کاربالینی ندارم اما چیزایی که شنیدم و نظرمو میگم
یکی از استادامون که آدم حساسی بود(به عنوان نمونه ی یک روانشناس آسیب پذیر)میگفت بخشی از کار ما روانشناسا بخصوص در برخورد با افراد دچار اختلالات خلقی مثل افسردگی این هست که انرژی مثبت خودمون رو به مراجع میدیم و خواه ناخواه انرژی منفی اونو میگیریم.اون استادمون(که خانوم هم بود)میگفت پیش اومده که بمحض برگشتن از محل کارش و رسیدن به خونه زده زیر گریه و چندساعت تو خودش بوده

و نظر شخصی من:
بنظر من اگه اشراف کاملی نسبت به فرایندهای روانی دخیل در اختلال روانیه مراجع بوجود بیاد میزان این آسیب و تاثیر پذیری خیلی کم میشه.چون شما میدونید این رفتارهایی که از مراجع میبینید تنها ظاهر قضیه هست و بجای همراه شدن با اون و شریک شدن در غمش(کاری که مخاطبین عادی انجام میدن)بدنبال مولفه های زیربنایی مسبب اون رفتار میگردید.

خود من خیلی از احساسات سابقم فاصله گرفتم.فکرمیکنم این فرایند پیشرونده باشه(هر چند که خودم هم ازش میترسم)چون ما هر حسی رو بر اساس چند نظریه تعریف میکنیم و دیگه ظاهر قضیه کمرنگ و شاید حتی بی معنی میشه

امیدوارم نظر دوستان روهم داشته باشیم.چون این فقط نظر شخصیه منه.

fanoosi

New member
سلام فانوسی جووووووووووووونم . بهتر شدی ؟
عزیزم شما باید کمتر از گردنت و شانه ات استفاده کنی تا زودتر خوب شی .... نازی اینهمه کار ریخته سرت ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7

سلام بارلی جونم
ممنون شما خوبی؟
چه میکنی با زحمتهای ما؟؟؟؟
الحمدلله خیلی بهتره....ولی وقتی کارهای خونه رو انجام میدم بهش برمیخوره و باز درد میگیره...:25r30wi:
ممنون که حالمو پرسیدی عزیزم:riz304:

fanoosi

New member
بچه ها....دلم برای قاصدک یه ذره شده....چرا برنمیگرده؟؟؟؟؟؟؟

بارلی

New member
سلام بارلی جونم
ممنون شما خوبی؟
چه میکنی با زحمتهای ما؟؟؟؟
الحمدلله خیلی بهتره....ولی وقتی کارهای خونه رو انجام میدم بهش برمیخوره و باز درد میگیره...:25r30wi:
ممنون که حالمو پرسیدی عزیزم:riz304:
سلام فانوسی عزییییییییییزم... مرسی منم خوبم...
خواهش می کنم کاری نکردم ...
خدا روشکر که بهتری... خب طبیعیه نباید تا یه مدت ازش کار بکشی تا کاملا اسپاسم رفع شه ...
عزیزم امیدوارم به زودی حالت خوب شه :tsimuzpzwoap1t9y3o7

mosaffa7

New member
دوستان کسی میدونه بین اعلام نتایج تا شروع ثبت نام چند روز طول میکشه؟(چه علوم چه بهداشت)

fanoosi

New member
به به ماشالله همه آنلاین هستند...
سلام به همگی دوستان
ارادت داریم....

بارلی

New member
سلام ایناز عزیزززززززززززززم خوبی؟
رسیدن بخیر... سفر چطور بود؟
:bunnyearsmiley:

بارلی

New member
سلام جنای یزدان ... خوبید؟

سلام جناب مصفا ... معلومه حسابی ذهنتون درگیر این ارشد شده ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

fanoosi

New member
آخ اگه بشه چی میشه؟؟؟
راستی چون بعد از اعلام نتایج همه به اینجا لشگر کشی میکنیم بنظرتون بیایم اینجا یا اون یکی تاپیک که دربار] آزمون بود؟بخاطر نفرات سال بعد میگم.

چند تا خانواده زودتر از نگرانی درمیان دیگه!!!
به نظرم بریم اون یکی تاپیک.....منتها من لینکشو ندارم....گمش کردم!!!!!!!
راستی بچه ها
من اگه خدا قسمت کنه....اگه امام رضا (ع) بطلبه موقع اعلام نتایج مشهدم....بعید میدونم به نت دسترسی پیدا کنم (یعنی فوقش بتونم نتیجه آزمونهامو ببینم)...چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
دیگه مجبوری خوب بشی.مدیر اولین دستوری که در این سمت دادن این بوده که دیگه خوب بشی. پاشو الان یا تاپیکو میبنده یا نام کاربریمونو حذف میکنه.

چشمممممممممممممممممممممممم....من کی باشم که رو حرف مدیرمون حرف بزنم:ph34r-smiley::riz304:

mosaffa7

New member
سلام جنای یزدان ... خوبید؟

سلام جناب مصفا ... معلومه حسابی ذهنتون درگیر این ارشد شده ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

سلام بارلی جان
نتایجش رو کاری ندارم، ولی زمانش خیلی برام مهمه بخصوص زمان بین اعلام و ثبت نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا