yazdan
New member
:25r30wi::25r30wi: حتی در بعضی قسمت ها ناسزا هم دیده شده :14:
حالا انقدرم دقیق نخونید شر میشه.
:25r30wi::25r30wi: حتی در بعضی قسمت ها ناسزا هم دیده شده :14:
سلام ایلین جونم. مرسی عزیزم . بله خیلیییییییییییی . ایشالله شمام برید و لذت ببرید از زیباییهاش..سلام آیناز جون خوشحالم ه برگشتی دلمون برات تنگ شده بود.
مسافرت خوب بود؟خوش گذشت؟
"اگر خدایی وجود دارد باید برای بخشایش به پایم بیافتد."
- این جمله بر دیوار سلول یک زندانی یهودی در بازداشتگاه نازی نوشته شده.
- - - Updated - - -
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:عرض سلام ، خسته نباشید و روز بخیر خدمت خانم مدیر
خانم مدیر امیدوارم خوب باشید
خانم مدیر امیدوارم سفر بشما و خانواده ی گرامیتان خوش گذشته باشد
خانم مدیر ما بچه ها شما را دوست داریم
خانم مدیر من وقتی شما نبودید و بچه ها اذیت میکردند به آنها تذکر میدادم و دعوایشان میکردم
خانم مدیر وقتی شما نبودید من همیشه مشق هایم را مینوشتم
خانم مدیر من یک روز در میان ناخن هایم را میگرفتم
خانم مدیر من پسر خوبی شده ام
خانم مدیر یادتان هست یک روز به شما چیز گفتم و دعوایمان شد؟ خانم مدیر من معذرت میخواهم و میدانم شما مرا میبخشید و حالا که مدیر شده اید از نمره ی انضباط من کم نمیکنید و مرا اخراج نمیکنید و به خانه ی من زنگ نمیزنید و پدر و مادر مرا نمیخواهید
خانم مدیر من شعر هم برایتان گفته ام
اگر دوست دارید بخوانم:
حالا خانم مدیره
حالا خود مدیره
حالا مدیر پدیره
خانم مدیر این را با بچه ها تمرین کرده ایم که سر صف بخوانیم ، فقط امیدوارم که مرا بخشیده باشید...
.........................................................................
پ . ن : خیلی مخلصیم راوی جان...تبریک میگم مدیر شدنتون رو...اصلا ببین ؛
ما شاگرد تنبل شما مدیر ...
آقا ما پني سيلين شما سفالوسپورين نسل سوم
آقا ما عرق نعنا شما مارتيني
آقا ما کزت شما سیندرلا
آقا ما کچل شما میرزا کوچک جنگلی
آقا ما روز دانش آموز شما روز ولنتاین
آقا ما ماشین حساب شما تبلت
آقا ما استاد اسدی شما لیونل مسی
ما کوچکتیم...
بیبین کارادا!!!
سلام به همه بچه های روانشناس.. یه سوال دارم ازتون, همیشه واسم سؤال بوده روانشناسا چه جوری با شغلشون کنار میان, همون جوری که می دونید هر فردی از شغلش و افرادی که باهاشون سروکار داره تا حدی تأثیر میگیره.. شغل روانشناسی هم نیاز به یه روحیه خیلی قوی داره که بتونی مشکلات روحی و شخصیتی آدما رو گوش بدی و بهشون کمک کنی.. شده تا حالا روی خودتون هم تأثیر داشته باشه و دچار خستگی روحی بشید یا حتی فکرتون رو درگیر خودش کنه و روی زندگی شخصی تون اثر بذاره.. اگه این جور اتفاقی تو یه مورد خاص پیش بیاد چه طوری حلش میکنید؟ ممنون میشم جواب بدبد
سلام فانوسی جووووووووووووونم . بهتر شدی ؟
عزیزم شما باید کمتر از گردنت و شانه ات استفاده کنی تا زودتر خوب شی .... نازی اینهمه کار ریخته سرت ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7
مرسی الی جوووون می بینم...
سلام فانوسی عزییییییییییزم... مرسی منم خوبم...سلام بارلی جونم
ممنون شما خوبی؟
چه میکنی با زحمتهای ما؟؟؟؟
الحمدلله خیلی بهتره....ولی وقتی کارهای خونه رو انجام میدم بهش برمیخوره و باز درد میگیره...:25r30wi:
ممنون که حالمو پرسیدی عزیزم:riz304:
دست گلت درد نکنه
یا بهتره بگم کتفت درد نکنه
آخ اگه بشه چی میشه؟؟؟
راستی چون بعد از اعلام نتایج همه به اینجا لشگر کشی میکنیم بنظرتون بیایم اینجا یا اون یکی تاپیک که دربار] آزمون بود؟بخاطر نفرات سال بعد میگم.
خدانکنه یکی ی شایعه رابندازه.در کسری از ثانیه تمام ایران خبر دار میشن.
دیگه مجبوری خوب بشی.مدیر اولین دستوری که در این سمت دادن این بوده که دیگه خوب بشی. پاشو الان یا تاپیکو میبنده یا نام کاربریمونو حذف میکنه.
سلام جنای یزدان ... خوبید؟
سلام جناب مصفا ... معلومه حسابی ذهنتون درگیر این ارشد شده ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7