زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
بفرمایید در خدمت باشیم:28:
البته غذام در حد این نیس که بذارم جلو مهمون...خیلی ساده است...کوکوی کدو سبز دارم درست میکنم
(تازه همینشم با کلی درد گردن!:25r30wi:)

این چه حرفیه فانوسی جون من مطمئنم شما دست پختت به قدری خوبه که هر چی درست کنی عالیه.

fanoosi

New member
آخه فانوسی جون منکه مثل شما سال اولم نیست که دارم کنکور میدم که بگم اگه نشد یه سال دیگه میخونم باور کن دیگه حوصله پشت کنکور بودن ندارم هر چند که امسال اولین سالی بود که برای کنکور خوندم سالای قبل جزء سیاهی لشکرا بودم.

این کنکور اونقدر اعصاب خرد کنه که یکبارش هم واسه تمام عمرمون بسه!!
میدونم استرس داری...طبیعیه خب...منم دارم
ولی یه خرده حواست رو پرت کن به چیزای مختلف...اصلا بیا اون انیمیشنی که معرفی کردم دانلود کن و ببین و به این کنکور اعصاب خردکن فکر نکن

fanoosi

New member
این چه حرفیه فانوسی جون من مطمئنم شما دست پختت به قدری خوبه که هر چی درست کنی عالیه.

با لطفت شرمنده ام کردی آیلین جون
نه بابا اونقدرها هم خوب نیست...فقط اونقدر افتضاح نیس که هر کی خورد مسموم بشه...تضمین میدم زنده می مونه!!!(بیچاره شوهرم!!:25r30wi:)
گذشته از شوخی...هرچی هم بلد باشم به پای خانم تبریزی خوش سلیقه ای مثل شما نمیرسم که...(خانه داری و دستپخت خانم های تبریزی معروفه)

aylinn

New member
این کنکور اونقدر اعصاب خرد کنه که یکبارش هم واسه تمام عمرمون بسه!!
میدونم استرس داری...طبیعیه خب...منم دارم
ولی یه خرده حواست رو پرت کن به چیزای مختلف...اصلا بیا اون انیمیشنی که معرفی کردم دانلود کن و ببین و به این کنکور اعصاب خردکن فکر نکن

فانوسی جون من عاشق انیمیشنم ولی به خاطر استرس و نگرانی که دارم خیلی وقت انیمیشن ندیدم ولی همین الان میخوام اونی رو که معرفی کردی رو دانلود کنم و ببینم.

aylinn

New member

با لطفت شرمنده ام کردی آیلین جون
نه بابا اونقدرها هم خوب نیست...فقط اونقدر افتضاح نیس که هر کی خورد مسموم بشه...تضمین میدم زنده می مونه!!!(بیچاره شوهرم!!:25r30wi:)
گذشته از شوخی...هرچی هم بلد باشم به پای خانم تبریزی خوش سلیقه ای مثل شما نمیرسم که...(خانه داری و دستپخت خانم های تبریزی معروفه)

فانوسی جون تعریف الکی نکردم مطمئنم از اون خانومای باسلیقه ای هستی که سعی میکنی توخونه بهترین فضا رو برای همسرت فراهم کنی خونه داری و دست پختت عالیه و...:rolleyessmileyanim:
ضمنا خودتم که تبریزی هستی.:28:
منم که دست پختم بد نیست به شرط اینکه حوصله داشته باشم.

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
فانوسی جون من عاشق انیمیشنم ولی به خاطر استرس و نگرانی که دارم خیلی وقت انیمیشن ندیدم ولی همین الان میخوام اونی رو که معرفی کردی رو دانلود کنم و ببینم.

آخ جونمییییییییییییییییی
بالاخره تونستم مخ آیلین رو بزنم بشینه انیمیشن ببینه!!!
خدایاااااااااااااا شکرت...

eliii

New member
ایلین جونم من تخمین رتبه نتونستم شرکت کنم گاهی از جناب یزدان میپرسم با نمره من حدودا چند میشه ولی بازم دقیق نیست ،، از وقتی دیدم تو سایت نوشته رتبه ۲۰ به پایین ۳ برابر میشه دیگه اعصابم نمیکشه که تو فکر رتبه باشم

بارلی

New member
ایلین جونم من تخمین رتبه نتونستم شرکت کنم گاهی از جناب یزدان میپرسم با نمره من حدودا چند میشه ولی بازم دقیق نیست ،، از وقتی دیدم تو سایت نوشته رتبه ۲۰ به پایین ۳ برابر میشه دیگه اعصابم نمیکشه که تو فکر رتبه باشم
سلام الی عزیزم خوبی؟
میشه لینک بدی کجا نوشته این موردی که گفتی ؟

بارلی

New member
سلام راویییییییییییییی عزیزم .خوبی؟
رسیدن بخیر
سفر خوش گذشت؟؟ :bunnyearsmiley:

بارلی

New member
آخ جونمییییییییییییییییی
بالاخره تونستم مخ آیلین رو بزنم بشینه انیمیشن ببینه!!!
خدایاااااااااااااا شکرت...
سلام فانوسی جووووووووووووونم . بهتر شدی ؟
عزیزم شما باید کمتر از گردنت و شانه ات استفاده کنی تا زودتر خوب شی .... نازی اینهمه کار ریخته سرت ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7

eliii

New member
جناب یزدان گرامی تو خونه ما مامانم کمک من میکنن نه من کمک مامان

همچین ادمیم من

rawy

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااام گلم
ممنون شکر شما چطوری؟؟؟؟
ملالی نبود جز دوری شما
جاتون خالی, نه بابا ما تو خط تهران شمال کار می کنیم کلا زیباترین جایی که روی زمین سراغ داریم شماله
معاون چیه عزیزم, بیا این بار مسئولیت رو بپذیر خیاااااااااااااااال منو راحت کن, امیدوارم زودتر پست هاتون به بالای 2000 تا برسه که من بتونم کناره گیری کنم, خداکنه کار خاصی نداشته باشه, هنوز نمی دونم چی به چیه
قربوووووووووونت برم :heart:
آره موافقم, باید یه سری قوانین بذارم
باید دم در هر تاپیک بلیط بگیرم, مخصوصا تاپیک فیلم

راوییییییییییییی شمال بودییییییییی؟ نیومدی پیش من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8:کاش میومدیییییییییییییییییییی. هرچند خودم گیلان بودم :ph34r-smiley:

کم سعادت بودم آیناز جان, مرخصیم کم بود, اصلا فرصت سرخاروندن نداشتم, ایشالا خدا قسمت کنه روی ماهتو از نزدیک ببینم :28:

rawy

New member
:5::25r30wi:
اختیار دارید جناب یزدان...منتها دیگه از این به بعد جواب سلاممون رو یک در میون هم فکر نکنم بدین:25r30wi:...آخه راوی جون تاپیک فیلم رو باز کرد..
راوی میگم تعهد نامه ای چیزی از جناب یزدان گرفتی؟باید قول بگیریم که به زنگ تفریح هم سر بزنند!!!:whistle:

اشکال نداره, فعالیت تو تاپیک فیلم یه کار مفیده, اینجا همش به گپ زدن می گذره, خودشون وقتی فرصت دارن میان, اما وقتی که زمانمون کمه به نظرم بهتره ازش استفاده ی مفیدتر بکنیم, مثل دیدن فیلم خوندن کتاب, زبان و ...

rawy

New member
پرند جون دیشب تازه از بیرون برگشته بودیم داشتم پستاتونو میخوندم البته فقط تونستم چند صفحشو بخونم یه هفته ست سرما خوردم دندونمم درد میکنه برا همین نتونستم تا آخر بخونم.

آخیییییییییی, آیلین جون مراقب خودت باش خب :sadsmiley:
ایشالا زودتر خوب می شی

rawy

New member
راوی جون اگه شما نه به عنوان راوی بلکه به عنوان مدیر انجمن هم چیزی بگی دعوامون کنی ...هم باز ما ناراحت نمیشیم آخه ما فقط یدونه راوی داریم که خیلیم دوسش داریم.

:28: قربوووووونت برم, شما لطف دارین به من :thanks:

mosaffa7

New member

؟؟؟؟!!!!:21:
الی جان نگفته 3 برابر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا