زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
سلام دوستای خویم .سلام راوی جونم. پرند مهربودنم.فانوسی گل. ایلین عزیز و الی جون... قاصدکی عزیز . دکتر مصفا . جناب یزدان . بارلی مهربون...همه و همه
من اومدمممممممممممممممممممممممم. اخ که چقدر حس خوبیه بعد از یه استراحت چند روزه و دور بودن از زندگی روزمره دوباره برمیگردیم جای اول. جای همتون خالی بود... حالتون چطوره؟ خیلی صفحه هست که باید بخونم . الان اومدم یه سلامی عرض کنم و برم دوباره شب میام نوشته هاتون رو میخونم..

سلام آیناز جون خوشحالم ه برگشتی دلمون برات تنگ شده بود.
مسافرت خوب بود؟خوش گذشت؟

aylinn

New member
عه چه جالب شما هم که اواتارتون کچله:shocked: :25r30wi: [/size][/color]

میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی[/quote]

سلام الی جون
اگه اینطوری باشه که دیگه منم یواش یواش در آستانه خش شانسیم.

aylinn

New member
یعنی ساعت نمیگذره ، باشگاه که روزی یک ساعته ، زبانم گفت شروع ترم از مهر ، فیلم هم که ۲:۳۰ و غذا و اینا هم که ۳۰ دقیقه ..... کارام تموم شد

الی جون برای منم از بعد کنکور همینطوریه و نتایج هم همینطوری خواهد بود
انگار که زمانو نگه داشتن .

aylinn

New member
:thanks: آره عزیزم مسافرت بودم
سلاااااام به همگییییییی, دلم یه عالمه تنگیده بووووووود براتون :riz304:
دارم صفحه های قبلی رو می خونم
از لطف و محبت همگی کمال تشکر رو دارم :riz304::rolleyessmileyanim:

سلاااااااااااااام
خوبی راوی جونم
دلم برات یه ذره شده بود خانوم مدیر
چه خوب شد که برگشتی

aylinn

New member
ایلین جون کجایـــــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟
چرا فقط لایک میکنی؟؟؟؟
یه پست بزار دلم برات تنگ شده دوست خوبم................
:sadsmiley::(40):

پرند جون دیشب تازه از بیرون برگشته بودیم داشتم پستاتونو میخوندم البته فقط تونستم چند صفحشو بخونم یه هفته ست سرما خوردم دندونمم درد میکنه برا همین نتونستم تا آخر بخونم.

fanoosi

New member
پرند جون دیشب تازه از بیرون برگشته بودیم داشتم پستاتونو میخوندم البته فقط تونستم چند صفحشو بخونم یه هفته ست سرما خوردم دندونمم درد میکنه برا همین نتونستم تا آخر بخونم.

آیلین جان خدا سلامتی بده...انشالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

aylinn

New member
بچه ها تاپیک فیلم و مطالعه گروهی 93 رو فعلا باز کردم
امشب رسیدم که صفحات عقب مونده رو بخونم, فردا قوانین و اینا رو بخونم ببینم اصلا من باید چی کار کنم و بعد بقیه تاپیک ها رو هم باز می کنم
فقط یه خواهشی ازتون دارم, تقریبا اخلاق منو می دونید, گاهی شوخی گاهی جدی ولی معمولا رک بودم , حتی زمانی که تازه اومده بودم تو جمع و روم نمی شد زیاد قاطی بشم, تو رو خدا الان هم اگه نظری دادم و چیزی گفتم رو حساب همون راوی سابق بذارید, واقعا خبری نیست هیچ اتفاقی نیفتاده, چون حس می کنم قبلا راحت تر می تونستم غر بزنم پیشنهاد بدم انتقاد کنم, الان یه کم معذبم. به هر حال این عنوان فقط یک اسم بدونید و لطفا بپذیرید که هیچ اتفاق خاصی برای من نیفتاده و اجازه بدید همچنان غر بزنم.
مچکرم :riz304:

- - - Updated - - -

پرندجان تو اولین فرصت در مورد فیش نویسی شخصیت خودم برات توضیح می دم البته هیچ ادعایی به درستیش یا غلطیش ندارم, ولی من با این شیوه راحت بودم

راوی جون اگه شما نه به عنوان راوی بلکه به عنوان مدیر انجمن هم چیزی بگی دعوامون کنی ...هم باز ما ناراحت نمیشیم آخه ما فقط یدونه راوی داریم که خیلیم دوسش داریم.

fanoosi

New member
سلام سلام فانوسی جونم خوبی عزیزم
گردنت خوب شد؟
ببخشید دیر جواب دادم آخه داشتم پستای قبلی رو میخوندم.

خیلی بهترم...گردنم تقریبا خوب شده...کتفم قصد خوب شدن نداره ظاهرا!!:25r30wi:
نه بابا خواهش میکنم.....متوجه شدم عزیزم:riz304:

fanoosi

New member
چه خبرا فانوسی جون؟

سلامتی...خبر خاصی نیست
الان دقیقا اون قدر کار دارم نمیدونم کدومو انجام بدم:smiliess (12):....واسه همین اومدم اینجا که در حین کامنت گذاشتن بتونم اولویت بندیشون کنم!!!:25r30wi:

aylinn

New member
سلامتی...خبر خاصی نیست
الان دقیقا اون قدر کار دارم نمیدونم کدومو انجام بدم:smiliess (12):....واسه همین اومدم اینجا که در حین کامنت گذاشتن بتونم اولویت بندیشون کنم!!!:25r30wi:
واقعا ؟ میخوای من بیام کمک؟
حالا چه کارایی داری ؟

fanoosi

New member
انشالله زود زود خوب میشی عزیزم.:riz304:

ممنون آیلین جونم
انشالله سلامت باشی

باور کن آیلین...یه سری کار مربوط به خونه ام و مهمونای فرداست! یکسریشون اینترنتیه...یکسری مربوط به spssهس...و کلی کار دیگه...گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم!!
ممنون بابت قصد کمکت آیلین جونم:thanks:

نه بابا اینجا بودم...دستم خورده بود صفحه بسته شده بود...حواسم نبود...وگرنه پای سیستم بودم!شرمنده آیلین جونم:riz513:

aylinn

New member
ممنون آیلین جونم
انشالله سلامت باشی

باور کن آیلین...یه سری کار مربوط به خونه ام و مهمونای فرداست! یکسریشون اینترنتیه...یکسری مربوط به spssهس...و کلی کار دیگه...گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم!!
ممنون بابت قصد کمکت آیلین جونم:thanks:

نه بابا اینجا بودم...دستم خورده بود صفحه بسته شده بود...حواسم نبود...وگرنه پای سیستم بودم!شرمنده آیلین جونم:riz513:

فانوسی جون امیدوارم بتونی به همه کارات برسی
برای امروز و فردا که مهمون داری یه برنامه ریزی کن اینطوری میتوننی به موقع به تموم کارات برسی من خودم زیاد اهل برنامه ریزی نیستم(متاسفانه)ولی برنامه روزانه خیلی جواب میده مخصوصا برای روزایی که کلی کار ریخته رو سرت.:rolleyessmileyanim:
خواهش میکنم فانوسی جان دشمنت شرمنده.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا