زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
پرنم جون خوبی دوستم؟ چند صفحه پیش هم حال و احوال کردم . اما جواب ندادی... درسا خوب پیش میره؟

توام راهنما شد کلک؟ ایول افرین . بهت افتخار میکنم دوست خوب و مهربونم
:thanks::(40):

سلااام ایناز گلم. شرمنده خانومی چون عجله ای میامو میرم لایک میزنم که پستارو جواب بدم یادم رفته شرمنده عزیزدلم..........
درسام یه روز خوب پیش میره یه روز نه.....
مرسی عزیزدلم. راهنما شدم یعنی زیاد پست گذاشتم از پرحرفیمه.........

taranom92

New member
ممنون ترنم عزیز.... من تمام بچه های این انجمن رو دوست دارم و انشالله با مدیر جدیدی که انتخاب خواهد شد به هر طریقی همکاری خواهم کرد.

اگربیایدکه واقعالطف بزرگی میکنیدمااول راهیم وتازه میخوایم شروع کنیم ازتجربیاتتون بهره ببریم

parand

Well-known member
ممنون ترنم عزیز.... من تمام بچه های این انجمن رو دوست دارم و انشالله با مدیر جدیدی که انتخاب خواهد شد به هر طریقی همکاری خواهم کرد.

عالیه دستتون درد نکنه آقای مدیر که این همه دلسوزید ........:thanks:
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید.....:rose:

ainazhz

New member
اگر اطلاعیه رو دقیق خونده باشین نوشتم که من کاملا استقبال می کنم اما تصمیم گیری در این مورد با ادمین سایت هست و نمی تونم از لحاظ فنی این کار رو انجام بدم وگرنه حتما این کار رو می کردم.

خیلی ممنون که موافقت کردین و تلاشتون رو میکنین....امیدوارم زودتر نتیجه تلاشتون رو بگیرید

ainazhz

New member
سلااام ایناز گلم. شرمنده خانومی چون عجله ای میامو میرم لایک میزنم که پستارو جواب بدم یادم رفته شرمنده عزیزدلم..........
درسام یه روز خوب پیش میره یه روز نه.....
مرسی عزیزدلم. راهنما شدم یعنی زیاد پست گذاشتم از پرحرفیمه.........

این چه حرفیه. پر حرفی نیست... شما یکی از اعضای خوب و فعال سایتی دوستم
ایشالله صحیح و سلامت باشی و درسات رو خوب خوب بخونی.

yazdan

New member
سلام به همه دوستان
بچه ها تاپیک فیلم بسته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::33::p7977cujr38iyymsu8::13:

taranom92

New member
آقایزدان سلام بایدمدیرجدیدانتخاب بشه تابازشه دوستان راوی عزیزروپیشنهاد دادن بایدآدمین بررسی کنن

yazdan

New member
آقایزدان سلام بایدمدیرجدیدانتخاب بشه تابازشه دوستان راوی عزیزروپیشنهاد دادن بایدآدمین بررسی کنن

سلام
آهان
من نه تنها موافقم بلکه چندتا پیشنهادم برا راضی کردن راوی دارم.چون ظاهرآ راوی از وقتی پیشنهاد مدیریت رو دیده متواری شده:25r30wi:
خبر نداره که محکومه به مدیریت این بخش

yazdan

New member
واما بشنوید از محاسن راوی برای این سمت:
از نظر مسوءلیت پذیری بنده اطلاع دارم که ایشون پاش بیفته تا پاسی از شب برا راانداختن کار ی بنده خدایی که اصلآ نمیشناسه حاضره بیدار بموونه.منظورم 5 صبحه
از نظر توانایی کلامی ایشون از روشهای نوینی برای تشویق دوستان به مطالعه و انجام فعالیتهاشون استفاده میکنن.از جله تشویق تهدید ترغیب تنبیه و هزار روش دیگه که همشونم با ت شروع میشه:25r30wi:
از نظر توانایی فنی و اینترنتی همینقدر بدونید که ایشون اخیرآ از طرف پلی بین الملل تحت تعقیب هستن چون ی بانکی دچار سرقت اینترنتی شدن و همه معتقدن که فقط میتونه کار راوی باشه

باتوجه به نکات بالا نظر من اینه اول چندروز ناز ایشون رو بکشیم ملآ یکی بره در خونشونو جارو کنه،یکی ایشونه در طول روز باماشین برسوننه هرجا که دوست دارن.یکی کلآ ایشونو اسکورت کنه(درصورت لزوم برنامه ی ی سوءقصد الکی هم بریزیم ضرر نداره)
اگه نپذیرفتن میریم تو کار وعده وعید
اگه بازم نشد درنهایت دست به تهدید و ارعاب میزنیم .این آخریو البته زیاد توصیه نمیکنم چون ایشون کمربنده شکیو ازینحرفا دارن

خلاصه ولش نکنیم تا قبول کنه

yazdan

New member
و یک خواهش یا انتقاد هم خطاب به رها جان
عزیز من چرا تاپیک فیلمو بستی؟اون تاپیک ی تاپیک عمومیه،دوستانی از سایر گروهها اونجا سرمیزنن و تو این شرایطی که مردم ایران متفق القول معتقدن روانشناسا خودشون دیوونن این تاپیک بعنوان ی پل ارتباطی فرصت خوبی بودد که ما خلافشو ثابت کنیم.
ازتون میخوام قبل از اینکه این گروه از دوستان از دنبال کرن مباحث او تاپیک منصرف بشن بازش کنید.:mad_majidonline:
اگرم مرغتون ی پا داشت لااقل اون اطلاعیه رو اونجا هم بگذارید که اونا بدونن جریان از چه قراره:riz277:

yazdan

New member
از این گذشته بچه هایی که دارن برا سال بعد میخونن بیش از همه ضرر میکنن چون خیلی به این تاپیک وابسته هستن اگه باز نشه رو میارن به دخانیات و حتی مواد مخدرا!!!!!!!!!!!گی نگفتم.

توضیح: دوستانی که منو نمیشناسن برا اینکه از دست شوخیای من ناراحت نشن بهتره از قدیمیا درباره ابعاد بی مزگی من سوال کنن که کلآ حرفام بشه باد هوا

بدم نشدا!!!!!!اومدم اینجا همه بچه هارو دیدم دلم براشون تنگ شده بود.(اصلآ خوب کاری کردی همشونو بستی)!!!جوگیر شدم

من برای تاپیک فیلبم هرکاری از دستم بربیاد حاضرم انجام بدم.اصلآ فرشای خونه راویم من میشورم،خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
راوی قبول نمیکنه میگه باید اقای یزدان فرشارو بشوره بعدا.........:25r30wi::tonguesmiley:

parand

Well-known member
من الان طی بدست تو راه خونه راویم.اگه لطف کنید یکی بیاد شلنگ آبو بگیره ممنون میشم

دیگه مجبورم بهتون کمک کنم. ممکنه سرو صدا کنید راوی از خواب بیدار شه پیشنهاد مدیریت رو رد کنه.......
اشپزخونشون فرش نداشت من فداکاری کردم شستمش.........
viannen_81.gif

راستی جناب یزدان یادتون باشه اخر سر اون چمدون فیلم راوی رو بردارین چون مدیر بشه فیلم میخوااد چیکار باید مدیریت کنه....................

yazdan

New member
دوستان شب همگی بخیر

امیدوارم هرچه ز.دتر سروسامان بگیریم.وگرنه آدرستونو بفرستید من ی بسته سیانور دارم باهم بریم فضا
توجه داشته باشید که فقط ی بسته هست پس پذیرش محدود هست وبه اولین 9نفری که بخوان سیانور میرسه
شب خوش

yazdan

New member
دیگه مجبورم بهتون کمک کنم. ممکنه سرو صدا کنید راوی از خواب بیدار شه پیشنهاد مدیریت رد کنه.......
اشپزخونشون فرش نداشت من فداکاری کردم شستمش.........
viannen_81.gif

راستی جناب یزدان یادتون باشه اخر سر اون چمدون فیلم راوی رو بردارین چون مدیر بشه فیلم میخوااد چیکار باید مدیریت کنه....................

من کلی منتظر موندم آبا از آسیاب بیفته همه یادشون بره من دنبالشونم اونوقت شما زدی هرچی رشته بودم پنبه کردی؟؟؟؟؟؟
پرند جان شب تو هم بخیر

parand

Well-known member
من کلی منتظر موندم آبا از آسیاب بیفته همه یادشون بره من دنبالشونم اونوقت شما زدی هرچی رشته بودم پنبه کردی؟؟؟؟؟؟
پرند جان شب تو هم بخیر

شبتون خوش جناب یزدان..............:smiliess (10):

mosaffa7

New member
واقعا فکر نمی کردم اینهمه راهکار ارائه بدید
یکی یکی بگید اقلا بتونم هضمش کنم
خودشم فکر نمی کرد به این راحتی مشکلش حل بشه
الان داره می ره تو افق :New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

راوی جان بنده به شخصه جواب ندادم چون اظهار نظر در این مورد رو در صلاحیت و توانایی خودم نمیبینم، هنوز زوده برام و خدای نکرده شاید یه مطلب خلاف و نادرست بیان کنم...

ainazhz

New member
دوستان شب همگی بخیر

امیدوارم هرچه ز.دتر سروسامان بگیریم.وگرنه آدرستونو بفرستید من ی بسته سیانور دارم باهم بریم فضا
توجه داشته باشید که فقط ی بسته هست پس پذیرش محدود هست وبه اولین 9نفری که بخوان سیانور میرسه
شب خوش

جنای بزدان مردم از خنده . به فکر ما هم باش... منم میام کمکتون . چون روای تاج سر :bunnyearsmiley:. باید مدیر شه... راویییییییییییییییییییییییییییی قبول کن جون من:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا