زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
خوب دوستان من دیگه برم ، تو این روزای اخر سحر اگر منو یادتون بود لطفا برام دعا کنید

fanoosi

New member
الهیییییییییییییی :sadsmiley:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
(ببخشید دیر جواب می دم من امشب سرعتم خیلی پایینه)
اون لینکم برات پیدا می کنم می ذارم

بس که دنبال زندگی دویدم بریدم!!!!!!! :65d6a5d6s:
نه بابا خواهش میکنم....منم کلی نوشتم اومدم ارسال کنم کلا سیستم قاطی کرد!
بابت لینک هم ممنون راوی جونم:thanks:

fanoosi

New member
:25r30wi::25r30wi:
نمی دونستم واقعا!!!
بی زحمت لینک دانلود اون آهنگی که جناب مصفا شعرشو نوشتن رو میذاری...

- - - Updated - - -

سلام فانوسی جان
رسیدن بخیر
خوبید؟
من آهنگ رو فرستادم به ایمیل پرند گرامی(لینکش رو نداشتم ولی آلبوم "شانه هایت" هست و میتونید کل البوم رو دانلود کنید)
اگه پیداش نکردید ایمیلتون رو بدید میفرستمش براتون

سلام جناب مصفا
ممنون...سلامت باشید
خوبم خداروشکر
شما خوبید؟
از طریق لینکی که گذاشتید کل اش رو دانلود کردم....ممنووووووووووووونم:thanks:

bittta

New member
منم یکی میشناسم 1 سال فارغ التحصیل علوم بهزیستی تهران اما ........................ بیکاره:65d6a5d6s: ولی بار علمی خوبی داره :smilies-azardl (181

mosaffa7

New member

fanoosi

New member
دوستان در این بحث شرکت کنید لطفا و نظرات ارزشمندتون رو بیان کنید...فانوسی جان، دکتر راوی، پرند گرامی، آیلین خوب، استاد یزدان، قاصدک گرامی، 123 عزیز، آیناز بزرگوار ، الی نازنین ، بارلی گرامی و سایر دوستانِ بوستانِ زنگ تفریح روانشناسی...
ارادتمند

به نظر من نمیشه به طور مطلق نظر داد...فکر میکنم بیشتر بستگی به خودِ فرد داره...
البته نمیشه انکار کرد که وقتی یه دانشگاه برای خودش کلینیک مجزا داره خب فارغ التحصیلانش از لحاظ تکنیک و تاکتیک برتری پیدا کنند...اگه دانشگاههای وزارت علوم این عیب رو رفع کنند بهتر میشه...
بدترین چیزی که وزارت علوم داره اینه که از رشته های دیگه تو رشته ی روانشناسی میتونند شرکت کنند....خب یعنی رشته ی ما اینقدر چیپ و سطحِ پایین هس؟!!یعنی چی الان؟!!!:smiliess (7):
من در مورد بازار کار اطلاعات چندانی ندارم...راستش چیزی که دیدم اینه که هر کسی با هر سطح دانش اگه زرنگ باشه و تو این مملکت پارتی داشته باشه نونش تو روغنه!!!
ولی اساتیدی داشتم که بی نظیر بودند....دکتر حسنی فارغ التحصیل دانشگاههای وزارت علومه و تو پژوهش و اطلاعات نظری تکه....واقعا بی نظیره...خانم دکتر نوری و دکتر محمدخانی هم فارغ التحصیل دانشگاههای وزارت بهداشتند و حرف اول رو در درمان اختلالات می زنند...مهارتشون مثال زدنیه....
خب پس تقریبا نتیجه میگیریم کسی که در آینده قصد تاسیس کلینیک نداره و میخواد پژوهشگر بشه براش وزارت علوم بهتره و اونی هم که میخواد وارد کار درمان بشه بهتره بره وزارت بهداشت....
(هر چند به شخصه توصیه هایی از دکتر نوری راجع به وزارت بهداشت گرفتم که بعدا عرض میکنم)
حرفهامو جمع و جور میکنم...دوستای خوبم اگه وزارت بهداشت رفتیم علاوه بر اینکه درسهامون رو خوب می خونیم و موارد عملی رو کار میکنیم از تحقیق و پژوهش نباید غافل بشیم و اگه وزارت علوم قبول شدیم هم در کنار درس و مقاله و پژوهش باید تو یه کلینیک مشغول به کار بشیم...شده ساعتی 4 هزار تومن پول کارورزی بدیم ولی باید تجربه کسب کنیم(هر چند اساتیدی هستند که با بزرگواری حاضرند رایگان کارورزی ارائه کنند...)
مهم اینه که تمام تلاشمون رو انجام بدیم و همه فن حریف بشیم تا پس فردا اگه حقوقی میگیرم حلال باشه....خودمون از کارمون راضی باشیم و خدا هم از ما راضی باشه...و خدای نکرده مثل این دکترهای بی سوادی که دکان! باز کردن با تشخیص و روشهای غلط زندگی مردم رو نابود نکنیم!

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
منم همین طوررررررر هر وقت سر زدم نبودی دلم تنگ شده برای همه . عزیزم شما که بنیانگذار توت درمانی هستس دیگه چرااااا؟؟؟.

انشاا... که همیشه دلت خوش باشه دوستم

بنیان گذار توت درمانی...:25r30wi::25r30wi:
آغا من یه اعترافی کنم...اشتباه من این بود که از اول یه میوه ای رو انتخاب کردم که فقط دو ماه دووم داره!!اینطوری کاربردش محدود میشه خوووو....باید برم سراغ درمان با میوه هایی که هر چهارفصل سال یافت بشه....کسی پیشنهادی نداره آیا؟:bunnyearsmiley:

fanoosi

New member
منم یکی میشناسم 1 سال فارغ التحصیل علوم بهزیستی تهران اما ........................ بیکاره:65d6a5d6s: ولی بار علمی خوبی داره :smilies-azardl (181

به به سلام بیتا جونم
خوبی خانمی؟
خیلی وقت بود ندیده بودمت عزیزم...
چه خبرا؟

ainazhz

New member
سلام دوستای خوبم ؟ خوبید ؟ خوشید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بودد

ainazhz

New member
منم که تبودم چند روزی . اما با دیر کرد تولد بارلی و قاصدک عزیز رو تبریک میگم / زندگیتون رویایی باشه

ainazhz

New member
بحث روز:

قول معروفیست در بین خلقان که: فارغ التحصیلان روانشناسی بالینی وزارت عالیه ی علوم در "نظر" قوی و فربه هستند و فارغ التحصیلان وزارت فاخره ی بهداشت در "عمل"...در یکی "مبانی و مبادی" بیشتر مورد توجه است و در دیگری "تکنیک و تاکتیک" بیشتر مطمح نظر...
سوالی که در اینجا مطرح میگردد اینست که بنظر شما و بنابر تجارب و دیده ها و شنیده های شما، در حال حاضر(این را عرض میکنم زیرا که بنظر می آید در وضعیت کنونی نه دیگر بهداشت آن بهداشت سابق است و نه انستیتو، آن نهاد سابق، فاصله ی ایست بین سطح فعلی و قبلی آنها) دانش آموختگان کدامیک از دو نهاد و سیستم مذکور(علوم یا بهداشت) بهتر جذب بازار کار میشوند و آینده ی شغلی بهتری دارند؟

به نظر من تفاروت انچنانی نیست.. همه چی بستگی به تلاش خود ادم داره... چه تو علوم چه تو بهداشت فقط زمانی توی کارت و رشتت پیشرفت داری که وقت بزاری . زحمت بکشی. علاقه داشته باشی و تلاش کنی. رگرنه بهداشت یا علوم اسباب رسیدن هستن..
چه بسیار کسایی که تو علموم درس خوندن و الان بالاترین مراتب تحصیلی و شغلی و دارن و حتی بر عکس و بالعکس ..

ainazhz

New member
ای جوووووووووووووووونم
فانوسی عزیزم اووووووووووومده :4d564ad6::4d564ad6::heart:
سلااااااااااااااام, رسیدن بخییییییییر
دیگه نری هاااااااااااا, کوپنت تموم شد دیگه حق نداری بری مسافرت

دلم واسه آیناز خیلی تنگیده خدا کنه تا فردا بیاد
قاصدک چرا نمیاد؟
آیلین چرا یه نظر میای دوباره زود می ری؟

فدات بشم راوی جونم . من تازه امروز اومدم... من اولین بار یود میرفتم مشهد... واسه همتون دعا کردم.. به یاد همتون بودم :heart:

ainazhz

New member
چشم
پس اولا دیگه به من فحش ندید (دکتر) صد دفه گفتم بدبختی مردم خنده نداره
ثانیا اون متنی که شما قلم فرسایی فرموده اید به غایت ثقیل است و از فهم من خارج
لذا به نظر من بازار کار هییییییییچ گونه ارتباطی نه تنها به دانشگاه, بلکه حتیییییییی به رشته هم نداره, چه بسیار فارغ التحصیلان فیزیک و کامپیوتر و ... رو دیدم که تو کار روانشناسی چه پولها که به جیب نمی زنند.

موافقم وبس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا