سلام
مصفای عزیز من هیچ شکی ندارم که بهداشت کارش درسته و چون مطمینم که کسی که کارشو بلد باشه بالاخره کار گیر میاره فکرمیکنم بهداشت خیلی بهتره
سلااااام
چرا شرکت که بود ولی خب اونجا نظر ذوقیتون رو گفتید اینجا نظر علمیتون رو بگید...
چشم
پس اولا دیگه به من فحش ندید (دکتر) صد دفه گفتم بدبختی مردم خنده نداره
ثانیا اون متنی که شما قلم فرسایی فرموده اید به غایت ثقیل است و از فهم من خارج
لذا به نظر من بازار کار هییییییییچ گونه ارتباطی نه تنها به دانشگاه, بلکه حتیییییییی به رشته هم نداره, چه بسیار فارغ التحصیلان فیزیک و کامپیوتر و ... رو دیدم که تو کار روانشناسی چه پولها که به جیب نمی زنند.
مشاهده فایلپیوست 2657
يادتون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/كي دلش اون زمونو خواست؟خدايش ها
چشم
پس اولا دیگه به من فحش ندید (دکتر) صد دفه گفتم بدبختی مردم خنده نداره
ثانیا اون متنی که شما قلم فرسایی فرموده اید به غایت ثقیل است و از فهم من خارج
لذا به نظر من بازار کار هییییییییچ گونه ارتباطی نه تنها به دانشگاه, بلکه حتیییییییی به رشته هم نداره, چه بسیار فارغ التحصیلان فیزیک و کامپیوتر و ... رو دیدم که تو کار روانشناسی چه پولها که به جیب نمی زنند.
البته کار بالا برخلاف اخلاق حرفه ای و وجدان انسانی است ولی متاسفانه در جامعه ی ما....!!!
آقا من معنی نقطه رو نمی فهمم, خوب شد قبل ویرایش لب مطلبتون رو دزدیدم :black_eyed:
توی جامعه ای که نظارت نیست و کار حرفه ای معنا نداره و وضع اقتصادی مردم اینه نمیخواستم وارد این بحث بشیم...
والا با توجه به سطح کار روانشنای تو جامعه ما, خیلی نمیشه اینو گفت
من یه مدت و یه بودم آقای مدیر مهندس کاپیوتر بودن
خانوادگی یه فضایی رو گرفته بودن و کار روانشناسی با بچه ها انجام می دادن
برنامه ها و بازی هایی ترتیب داده بودن, طی یه هفته هر روز یک گروه که ثبت نام شده بودن میومدن و بازی های مورد نظر رو انجام می دادن, رفتارها و صحبت ها و احساس های بچه ها مو به مو توسط روانشناس تو پرونده یادداشت می شد و واقعا کار کار قشنگی بود, اما در نهایت به جای اینکه یه روانشناس قابل (نه من مخصوصا در اون زمان و یا کسانی که اصلا روانشناس نیستن) به والدین بازخورد بده, دوستی که لیسانس فیزیک بودن این مسئولیت رو به عده می گرفتن و مشاوره می دادن!
سلااااااااااااااااام الی جونم
خوبی؟
دلم برات تنگ شده بود....
خداروشکر منم خوبم...
نمیدونم چرا....به هزار و یک دلیل و شاید هم هیچی...
تفالی که به دیوان حافظ زدم آرومم میکنه...
دوستان در این بحث شرکت کنید لطفا و نظرات ارزشمندتون رو بیان کنید...فانوسی جان، دکتر راوی، پرند گرامی، آیلین خوب، استاد یزدان، قاصدک گرامی، 123 عزیز، آیناز بزرگوار ، الی نازنین ، بارلی گرامی و سایر دوستانِ بوستانِ زنگ تفریح روانشناسی...
ارادتمند
سلام جناب استاد دکتر مصفا ، به نظر من و اینطور که تحقیق کردم و از دوستانی که وزارت میخونن برای کارهای معمول و کارهای پاره وقت هیچ فرقی نمیکنه در واقع هر چی مدرک پایین تر منظور. کارشناسی و ارشد ... خوب حقوق پایین تر اما تو کارهای تخصصی تر و همین طور امتحان نظام پزشکی خوب بهداشت واقعا اولویت داره و بهتر . در واقع تو تهران که من اینطور دیدم
:25r30wi:
دکتر مصفا رو خوب اومدی
چرا به عقل خودم نرسیده بود50):
باشه حالا شمام ما رو مسخره کنید طوری نیست...
سپاهانمون که قهرمان شد تلافی میکنیم...
باشه حالا شمام ما رو مسخره کنید طوری نیست...
سپاهانمون که قهرمان شد تلافی میکنیم...