زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شفيع

New member
35022_805.jpg
يادتون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/كي دلش اون زمونو خواست؟خدايش ها

mosaffa7

New member
سلام
مصفای عزیز من هیچ شکی ندارم که بهداشت کارش درسته و چون مطمینم که کسی که کارشو بلد باشه بالاخره کار گیر میاره فکرمیکنم بهداشت خیلی بهتره

سلام یزدان جان
امروز صبح گشتی در یکی از سایت های کاریابی میزدم، رفتم بخش کارجویان با مدرک روانشناسیش...همه ی کارجویان با مدرک کارشناسی بودن، دو نفر با مدرک کارشناسی ارشد، یکی بالینی و دیگری تربیتی...اون مورد ارشد بالینی نظرم رو جلب کرد...رفتم توی پروفایلش دیدم دانشگاه محل تحصیل رو زده: انستیتو روانپزشکی تهران/ معدل بالای 19...
نمیدونم والا یعنی کسی که انستیتو درس خونده انقدر وضعش بد هست که باید درخواست کاریابی بده تا یکی بیاد با چندرغاز استخدامش کنه؟ البته شاید دلیل دیگه ای هم داشته باشه ولی کلا برام عجیب بود...

البته نظرخواهی از دوستان اینجا سوگیری داره چون کسانی که اینجا هستند غالبا کسانی هستند که بهداشت رو برتر میدونند و گرنه اینجا نمیومدن...به هر حال منتظر نظرات سایر دوستان هم هستم...اگه کسی مصداق و نمونه هم میشناسه خواهشا بیان کنه
با تشکر

rawy

New member
سلااااام
چرا شرکت که بود ولی خب اونجا نظر ذوقیتون رو گفتید اینجا نظر علمیتون رو بگید...

چشم
پس اولا دیگه به من فحش ندید (دکتر) صد دفه گفتم بدبختی مردم خنده نداره
ثانیا اون متنی که شما قلم فرسایی فرموده اید به غایت ثقیل است و از فهم من خارج
لذا به نظر من بازار کار هییییییییچ گونه ارتباطی نه تنها به دانشگاه, بلکه حتیییییییی به رشته هم نداره, چه بسیار فارغ التحصیلان فیزیک و کامپیوتر و ... رو دیدم که تو کار روانشناسی چه پولها که به جیب نمی زنند.

mosaffa7

New member
چشم
لذا به نظر من بازار کار هییییییییچ گونه ارتباطی نه تنها به دانشگاه, بلکه حتیییییییی به رشته هم نداره, چه بسیار فارغ التحصیلان فیزیک و کامپیوتر و ... رو دیدم که تو کار روانشناسی چه پولها که به جیب نمی زنند.

چوب کاری میفرمایید سرکار خانم
پس شما اعتقاد به همون قول معروف دارید که: نه دانشگاه مهم هست و نه شهر، خود فرد مهم هست هر کجا که باشد...

rawy

New member
مشاهده فایل‌پیوست 2657
يادتون اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/كي دلش اون زمونو خواست؟خدايش ها

الان دلم می خواد یه دفتر صدبرگ بردارم یکی برام سرمشق بنویسه, منم بشینم مشقامو از روش بنویسم, بعد با مداد قرمز خط فاصله بزارم (گاهی وقتا هم مداد قرمز رو به زبونم بزنم که پر رنگ بنویسه :4d564ad6: )

mosaffa7

New member
چشم

البته کار بالا برخلاف اخلاق حرفه ای و وجدان انسانی است ولی متاسفانه در جامعه ی ما....!!!

آخرین ویرایش:

rawy

New member
البته کار بالا برخلاف اخلاق حرفه ای و وجدان انسانی است ولی متاسفانه در جامعه ی ما....!!!

والا با توجه به سطح کار روانشنای تو جامعه ما, خیلی نمیشه اینو گفت
من یه مدت و یه بودم آقای مدیر مهندس کاپیوتر بودن
خانوادگی یه فضایی رو گرفته بودن و کار روانشناسی با بچه ها انجام می دادن
برنامه ها و بازی هایی ترتیب داده بودن, طی یه هفته هر روز یک گروه که ثبت نام شده بودن میومدن و بازی های مورد نظر رو انجام می دادن, رفتارها و صحبت ها و احساس های بچه ها مو به مو توسط روانشناس تو پرونده یادداشت می شد و واقعا کار کار قشنگی بود, اما در نهایت به جای اینکه یه روانشناس قابل (نه من مخصوصا در اون زمان و یا کسانی که اصلا روانشناس نیستن) به والدین بازخورد بده, دوستی که لیسانس فیزیک بودن این مسئولیت رو به عده می گرفتن و مشاوره می دادن!

rawy

New member
آقا من معنی نقطه رو نمی فهمم, خوب شد قبل ویرایش لب مطلبتون رو دزدیدم :black_eyed:

mosaffa7

New member
آقا من معنی نقطه رو نمی فهمم, خوب شد قبل ویرایش لب مطلبتون رو دزدیدم :black_eyed:

توی جامعه ای که نظارت نیست و کار حرفه ای معنا نداره و وضع اقتصادی مردم اینه نمیخواستم وارد این بحث بشیم...

rawy

New member
توی جامعه ای که نظارت نیست و کار حرفه ای معنا نداره و وضع اقتصادی مردم اینه نمیخواستم وارد این بحث بشیم...

آخه وقتی وارد بحث نمی شید و با نقطه دم در بحث می مونید آدم دلش هزار راه می ره که چی بوده :25r30wi::(50):

mosaffa7

New member
والا با توجه به سطح کار روانشنای تو جامعه ما, خیلی نمیشه اینو گفت
من یه مدت و یه بودم آقای مدیر مهندس کاپیوتر بودن
خانوادگی یه فضایی رو گرفته بودن و کار روانشناسی با بچه ها انجام می دادن
برنامه ها و بازی هایی ترتیب داده بودن, طی یه هفته هر روز یک گروه که ثبت نام شده بودن میومدن و بازی های مورد نظر رو انجام می دادن, رفتارها و صحبت ها و احساس های بچه ها مو به مو توسط روانشناس تو پرونده یادداشت می شد و واقعا کار کار قشنگی بود, اما در نهایت به جای اینکه یه روانشناس قابل (نه من مخصوصا در اون زمان و یا کسانی که اصلا روانشناس نیستن) به والدین بازخورد بده, دوستی که لیسانس فیزیک بودن این مسئولیت رو به عده می گرفتن و مشاوره می دادن!

نظارت که نباشه هر ننه قمری ادعای روانشناس بودن میکنه...
خودشون دو ماهه میخوان یه رای گیری برگزار کنن هنوز نتونستن ، نظارت پیشکش...

eliii

New member
سلااااااااااااااااام الی جونم
خوبی؟
دلم برات تنگ شده بود....
خداروشکر منم خوبم...
نمیدونم چرا....به هزار و یک دلیل و شاید هم هیچی...
تفالی که به دیوان حافظ زدم آرومم میکنه...

منم همین طوررررررر هر وقت سر زدم نبودی دلم تنگ شده برای همه . عزیزم شما که بنیانگذار توت درمانی هستس دیگه چرااااا؟؟؟.

انشاا... که همیشه دلت خوش باشه دوستم

eliii

New member
دوستان در این بحث شرکت کنید لطفا و نظرات ارزشمندتون رو بیان کنید...فانوسی جان، دکتر راوی، پرند گرامی، آیلین خوب، استاد یزدان، قاصدک گرامی، 123 عزیز، آیناز بزرگوار ، الی نازنین ، بارلی گرامی و سایر دوستانِ بوستانِ زنگ تفریح روانشناسی...
ارادتمند

سلام جناب استاد دکتر مصفا ، به نظر من و اینطور که تحقیق کردم و از دوستانی که وزارت میخونن برای کارهای معمول و کارهای پاره وقت هیچ فرقی نمیکنه در واقع هر چی مدرک پایین تر منظور. کارشناسی و ارشد ... خوب حقوق پایین تر اما تو کارهای تخصصی تر و همین طور امتحان نظام پزشکی خوب بهداشت واقعا اولویت داره و بهتر . در واقع تو تهران که من اینطور دیدم

psychology123

New member
سلاممممم خدمت تک تک دوستان نازنينم

تبريک مي گم تولد قاصدک نازنين و بالبي عزيز

در مورد شرايط کاري اطلاع دقيقي ندارم چون هدف شخصي من از تحصيل در وزارت بهداشت بخاطر اينکه بيشتر اموزش عملي دارن تا نظري و اينکه مي خوام از لحاظ سواد اينقدر بالا باشم تا بتونم وجدانن بهترين خدمات رو به مراجع و در نهايت جامعه داشته باشم و فقط شعار نيست...چون در انتها ادم هر کاري بکنه اما نمي تونه به خودش دروغ بگه....
و فکر مي کنم درامد فقط درصد کوچيکيش به تخصص بستگي داره و درصد بالاي از اون به خود فرد مربوط مي شه

دوستان اينترنتم تموم شده و با cell phone ان شدم .ببخشيد نمي تونم راحت جواب بدم

شب خوش همکاران نازنينم.

به اميد ديدار در يک نشت روانشناسي براي بهتر کردن و بهبود خدمات روانشناسي به افرد و تخصصيي کردن اين رشته و روشن کردن مرزهاي ان.

من فکر مي کنم با تخصصي کردن رشته زيباي روانشناسي و دادن خدمات ارزنده و دفاع از ارزشمندي ان بتونيم جلوي مشاوره ها ي غير تخصصي رو بگيرم
هيچ کاري نشد نداره

rawy

New member
سلام جناب استاد دکتر مصفا ، به نظر من و اینطور که تحقیق کردم و از دوستانی که وزارت میخونن برای کارهای معمول و کارهای پاره وقت هیچ فرقی نمیکنه در واقع هر چی مدرک پایین تر منظور. کارشناسی و ارشد ... خوب حقوق پایین تر اما تو کارهای تخصصی تر و همین طور امتحان نظام پزشکی خوب بهداشت واقعا اولویت داره و بهتر . در واقع تو تهران که من اینطور دیدم

:25r30wi:
دکتر مصفا رو خوب اومدی
چرا به عقل خودم نرسیده بود :(50):

eliii

New member
اخیییی ۱۲۳ عزیزم دلم یه ریزه شده یادش بخیر امار ، من یکسال گذشته رو خیلی دوست داشتم خیلیییی

rawy

New member
باشه حالا شمام ما رو مسخره کنید طوری نیست...
سپاهانمون که قهرمان شد تلافی میکنیم...

بفرمااااااااااااااا مچتو گرفتم
پس داشتی منو مسخره می کردی هااااااااااااااااااا؟؟؟؟ :New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا