زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
واااااااااااااااااای یادم رفت شبی باید بریم مهمونی!!!!!!!!!!!!!
برم حاضرررررررررر شمممممممممممممم!!!!!!!!!!
پرند مهربونم و ایناز دوست داشتنیم خداحافظ
رااااااااستی پرند جوووووووون حتما می یام ببینم تفاوتاشون چیه عزیزم
:smiliess (10): :smiliess (10):
خداحافظ عزیزم . بهت خوش بگذره 123 جون

eliii

New member
واااااااای دوستان امروز رفتم جلو در انستیتو با حسرت نگاه کردم ، خووووووشبحال دانشجواش. و البته خوشبحال کسایی که امسال قبول میشن . قبلا برام قبول نشدن کابوس بود ولی الان چون میدونم تهران قبول نمیشم دلم میخواد قبول نشم و بخونم برای انستیتو . ای خداااااااااااا

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااام دیانا................
خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eliii

New member
پرند جونم شما چرا الان اینجایی؟؟؟ برو یه چیزی بخور ضعیف میشی هاااااا

rawy

New member
يك حكايت:
خوب مي خوام يه حكايت از يه گورو ي ( استاد بزرگ) هندي بگم كه توي يه كتاب خوندم. اون با مريدانش دسته جمعي با هم، در جايي بيرون شهر، زندگي مي كردند. همه ي مريد هاي اون موظف بودند سالها پيش اون زندگي كنند و آموزش ببينند. يك روز يه نفر به اون استاد مراجعه مي كنه و مي گه شما چه طوري به اين قدرت رسيدين كه مي تونين با نگاه ديگران رو شفا بدين؟ وقتي من مريد شما بشم، در طي اين همه سال كه بايد پيش شما بمونم، چه تمرين هايي انجام ميديم؟ در طول روز چه كار مي كنيم؟

استاد مي گه: ما صبح ورزش مي كنيم. بعد صبحانه مي خوريم. بعدكار مي كنيم تا ناهار. بعد ناهار مي خوريم. كمي استراحت مي كنيم ، باز كار مي كنيم و شب مي خوابيم!

اون شاگرد عصباني ميشه و ميگه امكان نداره! ما همه ي اين كارها رو انجام مي‌ديم اما قدرت شما رو نداريم. استاد مي گه: هرگز شما مثل ما اين كارها رو انجام نميديد. شما صبحانه مي خوريد، كار مي كنيد، تفريح مي كنيد، در حالي كه به چيز ديگه اي دارين فكر مي كنين، اما ما وقتي صبحانه مي خوريم فقط به خوردن اون فكر مي كنيم! وقتي كار مي‌كنيم فقط به اون كار فكر مي كنيم. وقتي.....

بنابراين شما هيچ انرژي اي دريافت نمي كنيد! اما ما همه ي انرژي هاي موجود در طبيعت رو دريافت مي كنيم و با بخشيدن فقط مقداري از اون به بيمارها، باعث شفاي اون ها ميشيم!

parand

Well-known member
سلاااام پرند چشم قشنگ من

پرند جونم شما چرا الان اینجایی؟؟؟ برو یه چیزی بخور ضعیف میشی هاااااا

سلاااااااام الی نازنینم.....خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اون موقع اومد 25 دقیقه ار افطار گذشته بود.........مرسی بفکرمی.......
اتفاقا من نگران شما بودم اینجا بودی چون شما دیرتر از من افطار میکنی..............

ainazhz

New member
برتري جانبي مغزي پردازش محرك هاي ديداري كلي- جزيي در بيماران مبتلا به اختلال وسواسي- اجباري

چکيده:
هدف: شواهد باليني و عصب روان شناختي نشان گر اشكال در مراحل اوليه پردازش محرك هاي كلي- جزيي در بيماران مبتلا به اختلال وسواسي- اجباري است. هدف اين پژوهش مقايسه پردازش محرك هاي ديداري كلي- جزيي و برتري جانبي مغزي آنها در بيماران وسواسي و افراد بهنجار بود.

روش: در يك طرح علي مقايسه اي، 18 فرد مبتلا به اختلال وسواسي- اجباري و 18 فرد بهنجار، كه از نظر متغير هاي سن، جنسيت، ميزان تحصيلات و وضعيت تاهل با گروه بيمار همتا شده بودند، با استفاده از آزمايه كامپيوتري پردازش كلي- جزيي و پرسش نامه هاي افسردگي و اضطراب بك مورد آزمون قرار گرفتند. داده ها در يك طرح تحليل واريانس مختلط با اندازه گيري هاي مكرر تحليل شدند.

يافته ها: بيماران وسواسي محرك هاي جزيي را به طور نسبي سريع تر از محرك هاي كلي پردازش كرده، در پردازش محرك هاي كلي در نيمكره راست با دشواري روبه رو هستند. نتيجه گيري: نقص نسبي پردازش محرك هاي كلي در بيماران وسواسي نشان گر عملكرد معيوب اين بيماران در مراحل اوليه پردازش اطلاعات است و احتمال ناكارآمدي نيمكره راست را در اين بيماران مطرح مي كند.

rawy

New member
بدون ملاحظه ايام را می گذرانيم،
خيلی کم می خنديم،
خيلی تند رانندگی می کنيم،
خيلی زود عصبانی می شويم،
تا ديروقت بيدار می مانيم،
خيلی خسته از خواب برمی خيزيم،
خيلی کم مطالعه می کنيم،
اغلب اوقات تلويزيون نگاه می کنيم و خيلی بندرت دعا می کنيم
چندين برابر مايملک داريم اما ارزشهايمان کمتر شده است.
خيلی زياد صحبت مي کنيم، به اندازه کافی دوست نمي داريم و خيلی زياد دروغ می گوييم
زندگی ساختن را ياد گرفته ايم اما نه زندگی کردن را ؛
تنها به زندگی سالهای عمر را افزوده ايم و نه زندگی را به سالهای عمرمان
ما ساختمانهای بلندتر داريم اما طبع کوتاه تر، بزرگراه های پهن تر اما ديدگاه های باريکتر
بيشتر خرج می کنيم اما کمتر داريم، بيشتر می خريم اما کمتر لذت می بريم
ما تا ماه رفته و برگشته ايم اما قادر نيستيم برای ملاقات همسايه جديدمان از يک سوی خيابان به آن سو برويم
فضای بيرون را فتح کرده ايم اما فضا درون را نه، ما اتم را شکافته ايم اما تعصب خود را نه!
بيشتر مي نويسيم اما کمتر ياد مي گيريم، بيشتر برنامه مي ريزيم اما کمتر به انجام مي رسانيم
عجله کردن را آموخته ايم و نه صبر کردن،
درآمدهای بالاتری داريم اما اصول اخلاقی پايين تر،
کامپيوترهای بيشتری مي سازيم تا اطلاعات بيشتری نگهداری کنيم، تا رونوشت های بيشتری توليد کنيم، اما ارتباطات کمتری داريم.
ما کميت بيشتر اما کيفيت کمتری داريم
اکنون زمان غذاهای آماده اما دير هضم است، مردمی بلند قامت اما شخصيت های پست،
سودهای کلان اما روابط سطحی
فرصت بيشتر اما تفريح کمتر، تنوع غذای بيشتر اما تغذيه ناسالم تر؛ درآمد بيشتر اما طلاق بيشتر؛ منازل رويايی اما خانواده های از هم پاشيده
بدين دليل است که پيشنهاد مي کنم از امروز شما هيچ چيز را برای موقعيتهای خاص نگذاريد،
زيرا هر روز زندگی يک موقعيت خاص است
در جستجوی دانش باشيد، بيشتر بخوانيد، در ايوان بنشينيد و منظره را تحسين کنيد بدون آنکه
توجهی به نيازهايتان داشته باشيد
زمان بيشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانيد، غذای مورد علاقه تان را بخوريد و جاهايی را
که دوست داريد ببينيد
زندگی فقط حفظ بقاء نيست، بلکه زنجيره ای ازلحظه های لذتبخش است
از جام کريستال خود استفاده کنيد، بهترين عطرتان را برای روز مبادا نگه نداريد و هر لحظه که
دوست داريد از آن استفاده کنيد
عباراتی مانند "يکی از اين روزها" و "روزی" را از فرهنگ لغت خود خارج کنيد.
بياييد نامهای را که قصد داشتيم "يکی از اين روزها" بنويسيم همين امروز بنويسيم
بياييد به خانواده و دوستانمان بگوييم که چقدر آنها را دوست داريم. هيچ چيزی را که مي تواند
به خنده و شادی شما بيفزايد به تاُخير نيندازيد
هر روز، هر ساعت و هر دقيقه خاص است و شما نميدانيد که شايد آن مي تواند آخرين لحظه
باشد

parand

Well-known member
راوووووووووووووووی جون با چراغ خاموش میای انجمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eliii

New member

سلاااااااام الی نازنینم.....خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اون موقع اومد 25 دقیقه ار افطار گذشته بود.........مرسی بفکرمی.......
اتفاقا من نگران شما بودم اینجا بودی چون شما دیرتر از من افطار میکنی..............

مرررسی عزیزم تهران ۸:۴۱ دقیقه اذان دیگه ۸:۵۰ دقیقه افطارم تموم میشه برای همین وقت میکنم بیام دوستم

parand

Well-known member
االی جوون ما 10 دقیقه روزتر از شما افطار میکنیم.............

aylinn

New member
بقیه دوستان چی؟
الی و قاصدک و فانوسی و صنم و ... تولدتون کیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا