زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
الی جان...همه ی ما دوست داریم بریم انستیتو ولی نه دیگه انقدر... بهشت که نیست که!!! شاید نسبت به دانشگاههای وزارت علوم(اونم نه دانشگاههای تهران) یکی دو نمره بالاتر باشه....مطمئن باشید تفاوت از زمین تا به آسمان نیست...تازه انستیتو هم انستیتوی قدیم نه الان که اکثر اساتیدش رفتن...

حق با شماست بهشت نیست ولی وقتی رفتم جلوش و رفتم توش عاشق اونجا شدم خییییییلی خوب بود با دانشجوی اونجا صحبت کردم در کل عاشق اونجا شدم . برای همین . یه وقتایی ادم عاشق یه فردی میشه که شاید به نظر دیگران زیبا نباشه ولی به نظر اون ادم زیباترین انسان باشه

eliii

New member
هر وقت میام sms بزنم میبینم ساعت ۱۱:۴۵ نمیدونم چرا هر شب راس همین ساعت یادم میاد و نمیتونم بزنگم

mosaffa7

New member
حق با شماست بهشت نیست ولی وقتی رفتم جلوش و رفتم توش عاشق اونجا شدم خییییییلی خوب بود با دانشجوی اونجا صحبت کردم در کل عاشق اونجا شدم . برای همین . یه وقتایی ادم عاشق یه فردی میشه که شاید به نظر دیگران زیبا نباشه ولی به نظر اون ادم زیباترین انسان باشه

درسته...ولی به شرطی که حکایت اون عشق، حکایت "عشق هایی کز پی رنگی بود" نباشه!!!

rawy

New member
سلام راوی جونم شمام که اینجایی ولی چرا با چراغ خاموش؟
سلام عزیزم
هی می رم و برمی گردم , برای اینکه نمی دونم برمیگردم یانه خارج می شم و دوباره وارد انجمن می شم
مگه با چراغ خاموش هم می شه تو انجمن بود؟؟؟؟ :33:

rawy

New member
قاصدک 10 دی وای واسه اون گل نفرستادم ،تولدش نزدیکه پس مشغول شم

آیلین جان قربونت چشمات واقعا حیفن, بهشون استراحت بده
الان فهمیدم چقد درد می کنه
عزیزم قاصدک 10 مرداد هست
همینطور بارلی

دی فقط منو الی ایم, البته طبق آخرین گزارشات رسیده

eliii

New member
درسته...ولی به شرطی که حکایت اون عشق، حکایت "عشق هایی کز پی رنگی بود" نباشه!!!

نه اخه من با رتبه های برتر ۱ و ۲ صحبت کردم . و در کل خیلی تحقیق کردم . درسته دانشگاه های دیگه هم خیلی خوبن . قبول دارم .
زمانی که تازه شروع کردم برای خوندن فقط برای انستیتو خوندم ولی نشد ماشاا... اینقدر همه سطحشون بالا بود که الان به زنجانم راضیم  

rawy

New member

متاسفانه منم همین حس رو بهش دارم :13:
کاش پارسال از همین روزا می خوندم, شاید الان حسرت به دل نبودم
امسال جبران کنم که سال دیگه باز حسرت نخورم

aylinn

New member
آیلین جان قربونت چشمات واقعا حیفن, بهشون استراحت بده
الان فهمیدم چقد درد می کنه
عزیزم قاصدک 10 مرداد هست
همینطور بارلی

دی فقط منو الی ایم, البته طبق آخرین گزارشات رسیده

راوی جون اشتباه تایپی بود منظورم همون 10 مرداد بود امروز من پاک قاطی کردم تولد 123 جون رو 10 بار اشتباه تایپ کردم 123 کم مونده بود از عصبانیت گریه کنه:25r30wi:

rawy

New member
راوی جون اشتباه تایپی بود منظورم همون 10 مرداد بود امروز من پاک قاطی کردم تولد 123 جون رو 10 بار اشتباه تایپ کردم 123 کم مونده بود از عصبانیت گریه کنه:25r30wi:

بله دیدم, برای همین میگم چشمات گناه دارن بذار استراحت کنن
عزیزم معمولا از عصبانیت گریه نمی کنن هااااااا مراقب خودت باش :tonguesmiley:

eliii

New member
من خواهر و برادرم همه دانشگاه تهران خوندن من همیشه با کارت خواهرم میرم تو دانشگاه و همیشه دلم میخواست منم یه جای خوب قبول بشم ، امیدوارم امسال بشه ولی نشدم میخونم پر قدرت تر پر انرژی تر و پر انگیزه تر و با تجربه بیشتر برای سال دیگه و فقط و فقط برای انستیتو

aylinn

New member
راوی جون دستت درد نکنه تو تاپیک زبان عجب آشی برامون پختی:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا