زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
سلام به روی ماهت آیناز جون

ایلین به نظرم مهربونه. خیلی ارومه. کاراشو اروم انجام میده. اروم صحبت میکنه. احساساتیه... زودرنج. اینده نگره...
از نظر ظاهری هم احساس میکنم ریزه میزس. صورت کوچولویی داره. لاغر تقریبا. پوست سفید . موهاش مشکی نیست یکم قهوه های یا خرمایی. قدش هم 160 تا 165
انتقاد والا به ذهنم چیزی نمیاد بگم عزیزم . خانومیی

ainazhz

New member
چه خبر آیناز خانوم چیکارا میکنی؟

هیچی والا هستم. روزامو به بطالت میگذرونم دیگه :25r30wi::sadsmiley:( هم خنده داره هم جای تاسف)
تو روزام فیلم و کتاب و سریال و گشتن با دوستام شده فعلا جز برنامه هام ..

aylinn

New member
ایلین به نظرم مهربونه. خیلی ارومه. کاراشو اروم انجام میده. اروم صحبت میکنه. احساساتیه... زودرنج. اینده نگره...
از نظر ظاهری هم احساس میکنم ریزه میزس. صورت کوچولویی داره. لاغر تقریبا. پوست سفید . موهاش مشکی نیست یکم قهوه های یا خرمایی. قدش هم 160 تا 165
انتقاد والا به ذهنم چیزی نمیاد بگم عزیزم . خانومیی
مرسی آیناز جون نظر لطفته ولی این که شد همش تعریف پس انتقاد چی؟
در مورد ظاهرم چیزی نمیگم همه نظرشونو بگن بعدا.
احساساتی هم هستم درسته وخیلیا میگن مهربونم ولی نمیدونم هستم یا نه اما اینو خوب میدونم که آروم نیستم

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
هیچی والا هستم. روزامو به بطالت میگذرونم دیگه :25r30wi::sadsmiley:( هم خنده داره هم جای تاسف)
تو روزام فیلم و کتاب و سریال و گشتن با دوستام شده فعلا جز برنامه هام ..
آیناز جون متاسفانه وقت اکثرمون داره به بطالت میگذره:sadsmiley:

ghasedak69

New member
بچه ها چرا فانوووووسی عزیزم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم براش تنگ شده...........
هر کدومتون شمارشو دارید بی زحمت یه خبر ازش بگیرید..........

منم دلم براش خیلییییییییییییییی تنگ شده.... شمارشو داشتم ولی گوشیم ترکید نابود شد....
الی جوووون باید زحمتش رو بکشه

ghasedak69

New member
قاصدک خانم شما با من قهرین؟
نه جواب سلامی نه سخنی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

واااااااااااای الهی.... نه خدا نکنه.........من هیچ وقت باکسی قهر نکردم ..... کلا تو عمرم از دست 2-3 نفر دلخور بودم که طبق گفته دیشب آقای شهاب مرادی بخشیدمشون......
امروز خیلییییییییییییییییییی سرم شلوغ بود.... از صبح تا ساعت 19:30 با 360 نفر تلفنی صحبت کردیم و آخرهم تلفن رو کشیدم چون داشتم تلف میشدم...:14::shocked:
فقط گذری یه سر میومدم و زود می رفتم وقت نمی شد پنجره رو ببندم همش چراغم روشن بوده ولی خودم نبودم
من با همه همه دوست دوستم

ghasedak69

New member
امروز همسرم یه آگهی داده بود روزنامه که به یه تعداد دانشجو و فارغ التحصیل رتبه های برتر نیاز دارند.... باور نمی کنید از صبح تلفن قطع نمی شد.... کف کردیم جفت مون.... چقدر دانشجوی دکتری و ارشد بیکار داریم.... خیلی غصه خوردم از صبح....:sadsmiley: این مدرک گرایی مد شده در جامعه متاسفانه خیلی مشکلات ایجاد کرده....

حالا که تلفن قطع شد شماها هم رفتین ما هم بریم دنبال یه لقمه نون برا افطاری...
التماس دعاااااااااااااا فراووون
اللهم عجل لولیک الفرج

sanam_b

New member
نظر من در مورد آیلین
آیلین به نظرم یه دختر مهربون، ساکت و یه کم درونگراست... نمیدونم چرا ولی به نظرم از ایناییه که وقتی یه نقشه ای داره تا وقتی اون کار رو عملی نکرده در موردش حرفی نمیزنه.
به نظرم قد بلند داره، لاغر با موهای قهوه ای و پوست روشن. به نظرم موهات خیلی هم بلند نیست، مثلا تا چونه؟
چقدرش رو درست گفتم؟

ainazhz

New member
مرسی آیناز جون نظر لطفته ولی این که شد همش تعریف پس انتقاد چی؟
در مورد ظاهرم چیزی نمیگم همه نظرشونو بگن بعدا.
احساساتی هم هستم درسته وخیلیا میگن مهربونم ولی نمیدونم هستم یا نه اما اینو خوب میدونم که آروم نیستم

عزیزم خب انتقادی ندارم ازت. خانومی. واقعا خصوصیت منفی ندیدم از کسی اینجا .

parand

Well-known member
نظرم در مورد ایلین جووووونم:
به نظرم ایلین جونم تو زندگیه واقعی خیلی خیلی مهربون و اروم هست........فکر میکنم دورنگرا باشه بیشتر..........
احساس میکنم همیشه تو فکرشه که اینده چی میشه و برای ایندش برنامه ریزی میکنه...........
بعد اینکه خانووم خونه دار خوبی هم هست..........
جوونم براتون بگه احساس میکنم یه مقدار هم حساس هست...............
اها راستی همیشه با خودم فکر میکنم خصوصیاتش شبیه یکی از کاربرای سایت همدردی هست به نام....؟؟....
از نظر ظاهری هم فکر میکنم خیلی خوشگل سفید پوست و بور هست.....
قدشم یه مقدار از من بلندتر و خیلی هم لاغر:33:
کلا فکر میکن قیافش بی بی فیس هست..........

سنشم فکر میکنم 25 باشه.................

sanam_b

New member
بچه ها اگه موافقین دیگه تاپیک زبان رو ایجاد کنم. موافقین تو همین قسمت آزمون ارشد روانشناسی بالینی درستش کنم و اسمش هم باشه مطالعه گروهی زبان ارشد روانشناسی ؟
در مورد روش هم من میگم فعلا با مهارت یک شروع بکنیم و هر کلمه مهمی که بود در بیاریم و اینا... میتونیم هر متن رو بدیم به یکی، ولی به نظرم اینطوری هرکی فقط قسمتی که خودش خونده رو خوب بلد میشه. نظرتون چیه که مثلا معنی و مثال بذاریم، و هرکی یه جمله با کلمه های جدید بنویسه اونجا؟ تا آخر هفته هم یه مهارت رو تموم بکنیم.
میدونم الان همه رفتین افطار، ولی ممنون میشم که هر وقت اومدین اول همه در این مورد نظرتون رو اعلام کنین که دیگه هرچی سریعتر تاپیک رو بزنم، بعدش بریم سراغ صحبتهای بهتر:bunnyearsmiley:

eliii

New member
:25r30wi:
آره بترسیییییییییید
bb9.gif

نه بابا ما گردنمون از مو باریکتره الی جون الکی نترسونشون
الی پیشنهادت خیلییییییییییی خوبههههههههههههه
من واقعا حاضرم کمک کنم البته اگرررررر از دستم بربیاد
اگه نتونم ترجمه کنم چی؟ :sadsmiley:
به هر حال هرکاری فک می کنی شدنیه من هستم

قربوونت برم عزززیزم، راستش این پیشنهاد بخاطر این بود که موضوع من خیلی جدیده به گوش کمتر کسی رسیده اخه تازه داره این موضوع وارد روانشناسی میشه تا الان تو مدیریت بوده و منابع انسانی خوب اینجوری با موضوع جدیدی هم اشنا میشیم ، حتما میتونی اماااا اگر هم نشد به خودم بگو .

parand

Well-known member
صنم جووووووون خیلی زحمت میکشی خانوومی.....
دستت نکنه.........
امیدورام تایپیکت پربار باشه...........

rawy

New member
بچه ها اگه موافقین دیگه تاپیک زبان رو ایجاد کنم. موافقین تو همین قسمت آزمون ارشد روانشناسی بالینی درستش کنم و اسمش هم باشه مطالعه گروهی زبان ارشد روانشناسی ؟
در مورد روش هم من میگم فعلا با مهارت یک شروع بکنیم و هر کلمه مهمی که بود در بیاریم و اینا... میتونیم هر متن رو بدیم به یکی، ولی به نظرم اینطوری هرکی فقط قسمتی که خودش خونده رو خوب بلد میشه. نظرتون چیه که مثلا معنی و مثال بذاریم، و هرکی یه جمله با کلمه های جدید بنویسه اونجا؟ تا آخر هفته هم یه مهارت رو تموم بکنیم.
میدونم الان همه رفتین افطار، ولی ممنون میشم که هر وقت اومدین اول همه در این مورد نظرتون رو اعلام کنین که دیگه هرچی سریعتر تاپیک رو بزنم، بعدش بریم سراغ صحبتهای بهتر:bunnyearsmiley:

:4d564ad6: هورااااااااااااااااااااااا
من با همششششششش موافقمممممم صد در صددددددددد
مخصوووووووووووصا با اون قسمتش که گفتی کلمات مشابه رو برامون می ذاری, واقعا لطف بزرگیه
بعدا دیدمش که تشکر کنم
دستتم درد نکنه

rawy

New member
عبادت های همگی قبول حق باشه
امیدوارم این ماه برای هممون ماه تغییر و تحول مثبت باشه
التماس دعا

eliii

New member
والا الی جون, جونم واست بگه که اولش قرار بود آقای مصفا رتبه یک بشه, یعنی من شرط بستم که می شه خودش گفت اگه شد شام تو برج میلاد, ولی من که تایید نکردم, من گفتم اگه باختم یه ساندویچ هایدا بدون نوشابه. (والا هم ببازم هم شام بدم تو برج میلاد؟؟؟ اصن چه معنی داره؟ چرا اول نشدی؟)
این از قضیه ی شرط بندی ما که فقط به ما می رسید ولی من می خواستم شماها رو هم ببرم :rolleyessmileyanim: چون اگه واقعا رتبه یک بود حقش بود به همه شام بده تو برج میلاد (اصلا چه معنی داره کسی رتبه یک بشه شام نده تو برج میلاد؟)

بعدش من گفتم باشه آقا رتبه یک نمی شین, تک رقمی که می شین, اصن تهران که قبول می شین به هر حال, باید شیرینی بدین دیگه, اینجا بود که ایشون زیرآبی رفتن و به ما وعده دادن یه جعبه شیرین می ذارن وسط همه نفری یه دونه بردارن :smiliess (2):

اما در نهایت بالاخره با وعده ی یه شیرینی خوب که می دونم شما هم بشنوید خوشحال می شید دهن منو بستن.
الان نمی گم سورپرایزه فقط بدونید خوراکی نیست دیگه به شکماتون صابون نزنید قابلمه ها رو هم ببرید بذارید سرجاشون.[/QUOTE

اخه راوی جون یکم زیرکانه تر شرط میبستی، اخه توجه کن عزززیزم طرف مقابل شما یه اقاست و البته از نوع اصفهانیش ( با احترام کامل جناب مصفا). یجوری شرط میبستی الان ما ناامید نشیم بابا من دیشب به این بچه قول دادم هرچی میخواد براش بیارم ، الان دل پرند من میشکنه

sanam_b

New member
:4d564ad6: هورااااااااااااااااااااااا
من با همششششششش موافقمممممم صد در صددددددددد
مخصوووووووووووصا با اون قسمتش که گفتی کلمات مشابه رو برامون می ذاری, واقعا لطف بزرگیه
بعدا دیدمش که تشکر کنم
دستتم درد نکنه
مرسی عزیزم از جوابت، پس من فعلا تاپیک رو ایجاد میکنم، اگه هر نظری داشتین بگین که زودتر پستم رو ویرایش کنم تا کسی نخونده.

ghasedak69

New member

کاملا موافق.... دست گلت درد نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا