زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
اخه راوی جون یکم زیرکانه تر شرط میبستی، اخه توجه کن عزززیزم طرف مقابل شما یه اقاست و البته از نوع اصفهانیش ( با احترام کامل جناب مصفا). یجوری شرط میبستی الان ما ناامید نشیم بابا من دیشب به این بچه قول دادم هرچی میخواد براش بیارم ، الان دل پرند من میشکنه

سلام الی جون
خوبه خودت به این موارد واقفی, اونوقت فکر می کنی زیر بار اون شرط می رفت؟ خیالش راحت بود که شرط بست وگرنه نمی بست شما چرا دلتون واسه شرط بندی ما صابون زدید آخه؟ حالا درسته که من می خواستم شما رو هم ببرم ولی ای باباااااااااااااااااااااااا خودتون برید شرط ببندید.
(گوشتو بیار با فانوسی شرط ببند طعمه ی خوبیه, من دلم نمیاد چون کوچولوی تاپیکه, چشم و چراغه, یواش باهاش شرط ببند, گولش نزنیاااااااااا)
ولی قابل توجهتون که همین آقای اصفهانی یه شیرینی خوب در نظر دارن, ببینیم دوستان دیگه ی غیر اصفهانی که به لطف خدا قبول هم می شن چه می کنن :New (6):

ghasedak69

New member
و اما آیلین جووون مهربون
به نظر من قدش تقریبا بلنده و یک کمی تپل... پوست سفید داره و چشم های قهوه ای
مهربون و آینده نگره و تا حدودی کمال گرا....
شوخ هستن البته در جمعی که صمیمی باشند در غیر این صورت خیلی خانوووم و کم صحبت.
تو زندگیش منظم و با برنامه است و خیلی خوب زندگی رو مدیریت می کنه...
بااراده و پشتکار هم هست....

ghasedak69

New member
راوی جوووونی لوراکس رو دیدی؟؟؟
به تلطیف روحیه خیلی کمک می کنه.... پر از رنگ و شادی بود....

rawy

New member
مرسی عزیزم از جوابت، پس من فعلا تاپیک رو ایجاد میکنم، اگه هر نظری داشتین بگین که زودتر پستم رو ویرایش کنم تا کسی نخونده.

بخونه عزیزم بخونه کسی
قتل که نکردیم
فقط منظورم به شما نیست صنم جان کلا این رو حس می کنم که آدم مخصوصا تو سن های پایین تر خیلی از اشتباه می ترسه
این رو من تو خیلی از بچه ها دیدم و خودم هم جوونیهام همینطوری بودم
ولی الان واقعا برام مهم نیست, از دیوار کسی که بالا نرفتم, اشتباه کردم, اصن خوب کاری کردم اشتباه کردم :tonguesmiley:
ترس از اشتباه نکردن خیلی از فرصتهای زندگی رو از آدم می گیره , حالا اینجا که یه تاپیک و مسئله ای نیست
ولی اینو از من بشنوید که به توانایی هاتون ایمان داشته باشید و از ناتوانی ها نترسید و دنبال یادگیری بیشتر باشید توی تجربه, چون هیچ وقت اون روزی که یه آدم پرفکت و ایده آل بشیم نخواااااااااهد آدم, به پیر به پیغمبر نخواهد آمد. (یکی نیست اینا رو به خودم بگه)
بازم دستت مرسیییییییییییی

rawy

New member
راوی جوووونی لوراکس رو دیدی؟؟؟
به تلطیف روحیه خیلی کمک می کنه.... پر از رنگ و شادی بود....

آره دقیقااااااااااااااااا
خیلییییییییییییییی خوشگل بود, روحیم صبح با اون فیلمه داغون شده بود, با این ترمیم شد
نظرم رو در موردش تو تاپیک فیلم می ذارم
دستت درد نکنه هم بخاطر معرفیش , هم به خاطر لینک دانلود فوق العاده با کیفیتی که گذاشته بودی, کیف کردم از کیفیتش

ghasedak69

New member
آره دقیقااااااااااااااااا
خیلییییییییییییییی خوشگل بود, روحیم صبح با اون فیلمه داغون شده بود, با این ترمیم شد
نظرم رو در موردش تو تاپیک فیلم می ذارم
دستت درد نکنه هم بخاطر معرفیش , هم به خاطر لینک دانلود فوق العاده با کیفیتی که گذاشته بودی, کیف کردم از کیفیتش

قربونت برم... جبران همه زحماتی که به شما داده بودیم...
برای پیدا کردن زیرنویسش خیلی پیگیری کردم تا پیدا شد...

parand

Well-known member
سلام الی جون
خوبه خودت به این موارد واقفی, اونوقت فکر می کنی زیر بار اون شرط می رفت؟ خیالش راحت بود که شرط بست وگرنه نمی بست شما چرا دلتون واسه شرط بندی ما صابون زدید آخه؟ حالا درسته که من می خواستم شما رو هم ببرم ولی ای باباااااااااااااااااااااااا خودتون برید شرط ببندید.
(گوشتو بیار با فانوسی شرط ببند طعمه ی خوبیه, من دلم نمیاد چون کوچولوی تاپیکه, چشم و چراغه, یواش باهاش شرط ببند, گولش نزنیاااااااااا)
ولی قابل توجهتون که همین آقای اصفهانی یه شیرینی خوب در نظر دارن, ببینیم دوستان دیگه ی غیر اصفهانی که به لطف خدا قبول هم می شن چه می کنن

هی روزگار . راووووی دوباره شرط ببند با جناب مصفا.........

پ.ن: راوی یه وقت فکر نکنی نمی تونم شیرینی بگیرم میتونم . میخوام شمارو محک بزنم... ببینم بلدی یا نه................
دیگه ببینم چی کار میکنی..............

;261648]

اخه راوی جون یکم زیرکانه تر شرط میبستی، اخه توجه کن عزززیزم طرف مقابل شما یه اقاست و البته از نوع اصفهانیش ( با احترام کامل جناب مصفا). یجوری شرط میبستی الان ما ناامید نشیم بابا من دیشب به این بچه قول دادم هرچی میخواد براش بیارم ، الان دل پرند من میشکنه

اخی الی جووووونم . مرسی مهربوون......:heart:.....
راوی و جناب مصفا یکم یاد بگیرن.............(اخه ادم جوری شرط می بنده که دوستاش بی نصیب باشن:dadad4:)
می بینید چقد الی مهربونه.............................................
عاقاااااااا من شیرینی میخوااااااااااام................
36_1_4.gif

پ. نوشت 1: البته جناب مصفارو من خیلی به زحمت میندازم این همه ازشون سواال می پرسم. و ایشون با حوصله جواب میدن.......اینا همه شیرینی قبولیه .........

پ.نوشت2: راوی عزیزمم کلی برامون فیلم میزاره شایستگی داره. ولی باید ببینیم میتونه از این ازمون الهی سر بلند بیرون بیاد نه.؟؟؟؟؟؟ و برامون شیرینی بگیره..........

آخرین ویرایش:

sanam_b

New member
بخونه عزیزم بخونه کسی
قتل که نکردیم
فقط منظورم به شما نیست صنم جان کلا این رو حس می کنم که آدم مخصوصا تو سن های پایین تر خیلی از اشتباه می ترسه
این رو من تو خیلی از بچه ها دیدم و خودم هم جوونیهام همینطوری بودم
ولی الان واقعا برام مهم نیست, از دیوار کسی که بالا نرفتم, اشتباه کردم, اصن خوب کاری کردم اشتباه کردم :tonguesmiley:
ترس از اشتباه نکردن خیلی از فرصتهای زندگی رو از آدم می گیره , حالا اینجا که یه تاپیک و مسئله ای نیست
ولی اینو از من بشنوید که به توانایی هاتون ایمان داشته باشید و از ناتوانی ها نترسید و دنبال یادگیری بیشتر باشید توی تجربه, چون هیچ وقت اون روزی که یه آدم پرفکت و ایده آل بشیم نخواااااااااهد آدم, به پیر به پیغمبر نخواهد آمد. (یکی نیست اینا رو به خودم بگه)
بازم دستت مرسیییییییییییی

راوی جون بیشتر منظورم این بود که خیلی دیگه تو اون تاپیک پس و پیش نکنیم که زودتر بشه کار رو شروع کرد، و کسایی هم که تاپیک رو می بینن گیج نشن. وگرنه خب میدونم که هیچ کاری بدون اشتباه نیست.
راستی تاپیک رو هم زدم، فقط الان میخوام دنبال اون پستی بگردم که شما توش یه سری حرفهای من رو خلاصه کرده بودی که اون رو هم بذارم اونجا. یکم آب و جارو بکنم که بعدش شما تشریف بیارین :rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:

aylinn

New member
واااااااااااای الهی.... نه خدا نکنه.........من هیچ وقت باکسی قهر نکردم ..... کلا تو عمرم از دست 2-3 نفر دلخور بودم که طبق گفته دیشب آقای شهاب مرادی بخشیدمشون......
امروز خیلییییییییییییییییییی سرم شلوغ بود.... از صبح تا ساعت 19:30 با 360 نفر تلفنی صحبت کردیم و آخرهم تلفن رو کشیدم چون داشتم تلف میشدم...:14::shocked:
فقط گذری یه سر میومدم و زود می رفتم وقت نمی شد پنجره رو ببندم همش چراغم روشن بوده ولی خودم نبودم
من با همه همه دوست دوستم

خوب پس خدارو شکر قاصدک جون:tonguesmiley:

aylinn

New member
نظر من در مورد آیلین
آیلین به نظرم یه دختر مهربون، ساکت و یه کم درونگراست... نمیدونم چرا ولی به نظرم از ایناییه که وقتی یه نقشه ای داره تا وقتی اون کار رو عملی نکرده در موردش حرفی نمیزنه.
به نظرم قد بلند داره، لاغر با موهای قهوه ای و پوست روشن. به نظرم موهات خیلی هم بلند نیست، مثلا تا چونه؟
چقدرش رو درست گفتم؟

مرسی صنم جون
خصوصیاتی که گفتی بعضیاشون درستن ولی در مورد اینکه گفتین نقشه هام رو تا عملیشون نکردم در موردش حرف نمیزنم باید بگم که برعکسه چون معمولا هر چیزی به ذهنم برسه رو میگم و اصلا صبر و تحمل اینکه بعضی چیزا رو تو خودم نگه دارم رو ندارم.

aylinn

New member
نظرم در مورد ایلین جووووونم:
به نظرم ایلین جونم تو زندگیه واقعی خیلی خیلی مهربون و اروم هست........فکر میکنم دورنگرا باشه بیشتر..........
احساس میکنم همیشه تو فکرشه که اینده چی میشه و برای ایندش برنامه ریزی میکنه...........
بعد اینکه خانووم خونه دار خوبی هم هست..........
جوونم براتون بگه احساس میکنم یه مقدار هم حساس هست...............
اها راستی همیشه با خودم فکر میکنم خصوصیاتش شبیه یکی از کاربرای سایت همدردی هست به نام....؟؟....
از نظر ظاهری هم فکر میکنم خیلی خوشگل سفید پوست و بور هست.....
قدشم یه مقدار از من بلندتر و خیلی هم لاغر:33:
کلا فکر میکن قیافش بی بی فیس هست..........

سنشم فکر میکنم 25 باشه.................

ممنون پرند جونم همتون لطف دارین
اکثر چیزایی که گفتی درسته به جز سن و اینکه خیلی لاغرم

aylinn

New member
بچه ها اگه موافقین دیگه تاپیک زبان رو ایجاد کنم. موافقین تو همین قسمت آزمون ارشد روانشناسی بالینی درستش کنم و اسمش هم باشه مطالعه گروهی زبان ارشد روانشناسی ؟
در مورد روش هم من میگم فعلا با مهارت یک شروع بکنیم و هر کلمه مهمی که بود در بیاریم و اینا... میتونیم هر متن رو بدیم به یکی، ولی به نظرم اینطوری هرکی فقط قسمتی که خودش خونده رو خوب بلد میشه. نظرتون چیه که مثلا معنی و مثال بذاریم، و هرکی یه جمله با کلمه های جدید بنویسه اونجا؟ تا آخر هفته هم یه مهارت رو تموم بکنیم.
میدونم الان همه رفتین افطار، ولی ممنون میشم که هر وقت اومدین اول همه در این مورد نظرتون رو اعلام کنین که دیگه هرچی سریعتر تاپیک رو بزنم، بعدش بریم سراغ صحبتهای بهتر:bunnyearsmiley:

صنم جون منم با این اسم برای تاپیک موافقم

sanam_b

New member
مرسی صنم جون
خصوصیاتی که گفتی بعضیاشون درستن ولی در مورد اینکه گفتین نقشه هام رو تا عملیشون نکردم در موردش حرف نمیزنم باید بگم که برعکسه چون معمولا هر چیزی به ذهنم برسه رو میگم و اصلا صبر و تحمل اینکه بعضی چیزا رو تو خودم نگه دارم رو ندارم.

چه جالب! منم اینطوریم، ولی نمیدونم چرا به نظرم اینجوری اومدی. البته فکر کنم چیزایی که تو دنیای مجازی به نظر آدم میاد خیلی فرق میکنه با زندگی واقعی...

aylinn

New member
و اما آیلین جووون مهربون
به نظر من قدش تقریبا بلنده و یک کمی تپل... پوست سفید داره و چشم های قهوه ای
مهربون و آینده نگره و تا حدودی کمال گرا....
شوخ هستن البته در جمعی که صمیمی باشند در غیر این صورت خیلی خانوووم و کم صحبت.
تو زندگیش منظم و با برنامه است و خیلی خوب زندگی رو مدیریت می کنه...
بااراده و پشتکار هم هست....

قاصدک جونم اکثر حدسیات شما هم در مورد من درسته به جز اینکه زیادم تپل نیستم و یخورده هم کم ارادم:tonguesmiley:

aylinn

New member
طبق معمول مشغول خوندن پستای قبلی بودم
خوبین دوست جونیاااااااااااا

sanam_b

New member
بچه ها تاپیک رو درست کردم، اینم لینکش :
http://olumpezeshki.ir/forum/thread8043.html
تشریف بیارین، منزل خودتونه. من الان یه کوچولو میرم و میام و بعدش اگه خوابم نمیومد یکم لغت میذارم از درس اول که تاپیک راه بیفته. هر نظری داشتین بگین.

parand

Well-known member
ایلن جووووووونم در اخر به ما یه جمع بندی کلی بگو در مرود خودت................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا