زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
وااااااااای خدددداااااااا ، ۲۰ صفحه خوندم تازه وسطش سیب زمینی هم سوزوندم . دوباره درست کردم . امشب دیره انشاا... فردا حتما با چشم چراغ سایتم صحبت میکنم اطلاع رسانی میکنم . بازم خدا رو شکر که همه هستن .

اخی الی عزیزم.......
نگراان نباش منم از اینکارا زیاد کردم یعنی علوم پزشکی کلی بهم خسارت زده.............
نمونش دیروز اومدم اینجا حرف زدم مامانم رفت بیرون اومد من هنوز کارایی که گفته بود رو انجام نداده بودم..........
هیچی دیگه اخرش بدون شام موندیم...........
اره حتما از فانووسی جون خبر بگیر..............

ghasedak69

New member
قاصدک جووووونم سلام. خوبی؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خسته نباشی امروز خیلی کار کردی.........
راستی عزیزم از اون پودر سوسک کش که بهت گفتم استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه خونه ی ماکه تاثیر داشت..........

سلامت باشی عزیزم.... شما خوبی؟؟؟؟
از همون ترکیبی که اون خانمه ساخته بود و پولدار شده بود (امحا) خریدیم زدیم.... خداروشکر حتی دیگه جنازه سوسک هم ندیدیم

yazdan

New member
وااااااااای خدددداااااااا ، ۲۰ صفحه خوندم تازه وسطش سیب زمینی هم سوزوندم . دوباره درست کردم . امشب دیره انشاا... فردا حتما با چشم چراغ سایتم صحبت میکنم اطلاع رسانی میکنم . بازم خدا رو شکر که همه هستن .

دیگه چیزی نمونده نخریده باشی میری سیب زمینی میخری میسوزونیش که بعد بری دوبتره بخری؟:25r30wi:

aylinn

New member
امااااا نظرم در مورد ایلین عزیز:
قد بلند مهربون درسخون خوش سلیقه و خوش ذوق و.... دیگه... ایلین جون تبریزی هستن من تا حالا هر خانوم دیدم که اهل تبریز هستن فوق العاده خوش سلیقه و تمیز هستن . هر وقت بری حتی سرزده هم بری خونشون همه جا برق میزنه و همه چی رو خیلی با سلیقه میچینن

مرسی الی جون شما هم که مثل بقیه دوستان فقط تعریف کردین بالاخره هیشکی نمیخواد ازم انتقاد کنه؟؟؟

yazdan

New member

عزیزم چشام و ابروهای نداشتم مشکیه.......

میگم ایلین جوون حالا یه نقاشی بکش از چهرم ببینم چی تصور کردی؟؟؟؟؟؟؟
شبیهمه یانه.............

نظرات بچه ها تقریبا شبیه بود به من ولی مال جناب یزدان کلا فرق داشت با من واقعیم.....................

حالا حتمآ باید بطور ویژه آبروی منو میبردی؟چیه؟میخوای بگیم من قوه تخیلم تعطیل؟میخوای بگی مننمیتونم دست چپ و راستمو تشخیص بدم؟

aylinn

New member

عزیزم چشام و ابروهای نداشتم مشکیه.......

میگم ایلین جوون حالا یه نقاشی بکش از چهرم ببینم چی تصور کردی؟؟؟؟؟؟؟
شبیهمه یانه.............

نظرات بچه ها تقریبا شبیه بود به من ولی مال جناب یزدان کلا فرق داشت با من واقعیم.....................
حتما یه نقاشی ازت میکشم

parand

Well-known member
جناب یزدان شرمنده من اصلا چنین قصدی نداشتم...............
هیچی از شایستگی های شما کم نشده.....
ولی خب حالا دست راستتون ببرین بالا ببینیم بلدید یانه؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
هی روزگار . راووووی دوباره شرط ببند با جناب مصفا.........

پ.ن: راوی یه وقت فکر نکنی نمی تونم شیرینی بگیرم میتونم . میخوام شمارو محک بزنم... ببینم بلدی یا نه................
دیگه ببینم چی کار میکنی..............

اخی الی جووووونم . مرسی مهربوون......:heart:.....
راوی و جناب مصفا یکم یاد بگیرن.............(اخه ادم جوری شرط می بنده که دوستاش بی نصیب باشن:dadad4:)
می بینید چقد الی مهربونه.............................................
عاقاااااااا من شیرینی میخوااااااااااام................
36_1_4.gif

پ. نوشت 1: البته جناب مصفارو من خیلی به زحمت میندازم این همه ازشون سواال می پرسم. و ایشون با حوصله جواب میدن.......اینا همه شیرینی قبولیه .........

پ.نوشت2: راوی عزیزمم کلی برامون فیلم میزاره شایستگی داره. ولی باید ببینیم میتونه از این ازمون الهی سر بلند بیرون بیاد نه.؟؟؟؟؟؟ و برامون شیرینی بگیره..........

بابا من کف کردم انقد این قضیه ی شرط و شیرینی رو توضیح دادم, یه بار دیگه میگم همه دقت کنید, دیگه تکرار نمی کنماااااااااااااا, فردا هم ازش امتحان می گیرم, هرکی بلد نباشه خودش می دونه
شررررررررررط بین دو نفره بچه های گلم, بین چی؟ دو نفر (دیگه باز توضیح نمی دم که چطوری بود و چطوری شد, فقط خیلی دوس دارین این شما و این آقای مصفا خودتون شرط ببندین, به من چه؟)

و اما شیرینییییییییییییییییی وظیفه ی شرعی تک تکککککک بچه هایی هست که قبول می شن, و آقای مصفا این وظیفه ی رو پذیرفتن و یه ایده ی خوب براش دارن.
افتااااااااااااااااااااااااااد الان ؟؟؟؟ دوباره بگید میرم خودمو از بالای برج میلاد پرت می کنماااااااااااااااااا :smiliess (2):

yazdan

New member
ی سلام مخصوص به پرند
و ی سلام مخصوص به آیلین
و ی سلام مخصوص به 123
و ی سلام مخصوص به راوی
وچندتا سلام مخصوص به بقیه بچه ها
چیکارکنم نمیشد یکیشون مخصوص باشه همشون مخصوص بود.اون آخریه که ویژه بود چون چندنفری بود.الی مصفا آیناز سحر و........

parand

Well-known member
سلامت باشی عزیزم.... شما خوبی؟؟؟؟
از همون ترکیبی که اون خانمه ساخته بود و پولدار شده بود (امحا) خریدیم زدیم.... خداروشکر حتی دیگه جنازه سوسک هم ندیدیم

مرسی عزیز دلم.........
پس اون چیزی که شما استفاده کردی بهتره از اینی که من معرفی کردم.........

ainazhz

New member

اره عزیزم دیده....فکر کنم روشون نمیشده بگن.........
:25r30wi:
الان همگی از سرعت راضی هستین که برم اونجا بگم سرعت خوب شده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ادمین عزیز گفت اطلاع بدید نتیجه رو.....

یکم بهتر شده پرند جون اما نه مثل اول

rawy

New member
همین الان می خواستم بگم چقد جای آقای یزدان خالیه
خوش اومدین
خسته نباشی پهلووون
یه تنه رفتی به جنگ بیکاری و گرونی و ...

parand

Well-known member
بابا من کف کردم انقد این قضیه ی شرط و شیرینی رو توضیح دادم, یه بار دیگه میگم همه دقت کنید, دیگه تکرار نمی کنماااااااااااااا, فردا هم ازش امتحان می گیرم, هرکی بلد نباشه خودش می دونه
شررررررررررط بین دو نفره بچه های گلم, بین چی؟ دو نفر (دیگه باز توضیح نمی دم که چطوری بود و چطوری شد, فقط خیلی دوس دارین این شما و این آقای مصفا خودتون شرط ببندین, به من چه؟)

و اما شیرینییییییییییییییییی وظیفه ی شرعی تک تکککککک بچه هایی هست که قبول می شن, و آقای مصفا این وظیفه ی رو پذیرفتن و یه ایده ی خوب براش دارن.
افتااااااااااااااااااااااااااد الان ؟؟؟؟ دوباره بگید میرم خودمو از بالای برج میلاد پرت می کنماااااااااااااااااا :smiliess (2):

اروووم باش راوی جووون........
من تسلیمم...........سلامتیت مهمتره.......

rawy

New member
راوی جون بیشتر منظورم این بود که خیلی دیگه تو اون تاپیک پس و پیش نکنیم که زودتر بشه کار رو شروع کرد، و کسایی هم که تاپیک رو می بینن گیج نشن. وگرنه خب میدونم که هیچ کاری بدون اشتباه نیست.
راستی تاپیک رو هم زدم، فقط الان میخوام دنبال اون پستی بگردم که شما توش یه سری حرفهای من رو خلاصه کرده بودی که اون رو هم بذارم اونجا. یکم آب و جارو بکنم که بعدش شما تشریف بیارین :

قربووووووووون دستتتتتتتتتتتت :riz304::thanks::thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا