زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
:smilies-azardl (113

سلااااااام ایلین جوووونم. خوشحالم اومدی...........:smilies-azardl (113
اخ جوونم راووووی هم اوده........ دیگه فقط فانوسی جووون مونده.....
مرسی عزیزم خوبم خدارو شکر..........حالت بهتر شد؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی پرند جون بهترم:4d564ad6:

eliii

New member
دوستای گلم من دیگه برم که خیلی وقته اینجام شب همگی بخیر تا فردا

parand

Well-known member
پرند جون منم همین مشکل رو دارم ولی فکر میکنم مشکل از همین سایته چون سایتای دیگه که میرم یا دانلود که میکنم سرعت اینترنتم خیلی بالاست.

نمیدوونم واسه من علوم پزشکی خیلی کند میاد بالا. بقیه سایتا هم دسته کمی نداره.........
باید بخش انتقادات برم یه پسن بزارم در این مورد.............

sanam_b

New member
سلااام saname عززززیزززم خوووبی عزیزدلم، ببخشید اسم شما رو نبردم اخه خیلی کم میای عزیزم منم حافظم بددددددد . میگم بعد نتایج یه امضا میدی؟؟ با من عکس میندازی؟؟ اصلا ما رو تحویل میگیری؟؟؟؟. همه میگن شما رتبه یکی . راستی یه سوال شما چطور وقت کردی زبانو ۹۰ بزنی ؟؟؟ واقعا چطور ؟؟ چه حس خوبیه رتبه یک دوستت باشه

خوبی الییی؟ دلم تنگ شده بود. آره خودم هم میدونم که خیلی دیر به دیر میام:whistle: من نمیدونم این شایعه از کجا اومده! فعلا که من باید دور راه بیفتم و امضا بگیرم از شماها... من هم فقط زبانم رو خوب زدم، اونم خب چونکه از بچگی زبان خوندم و کارمه و حقیقتش برام درس نمره بیاری بود، ولی بقیه درسام اصلا اصلا تعریفی نداشت، بچه ها هم در جریان هستن! ولی ممنون که منو هم داخل کردین در جمع تک رقمیتون! اعتماد به نفسم رفت بالا:28:

ولی جدا از شوخی، امیدوارم همه یه جای خوب فبول شیم.

parand

Well-known member
اره یه تایپیک زدم .........ایلین جووونم شما هم برو بی زحمت یه پست بزار.....امیدوارم حل بشه.............

aylinn

New member
البته سرعت چت باکس بالاتر از اینجاست ولی اونجا هم همه چیز درهمه

ainazhz

New member
منم اینترنتم مخابرات و الان خیلی بد شد

بچه ها نت منم داغون شده . سرعت دانلودش اومده رو 20.:5: فکر کنین دیگه سایت و هم به زور باز میکنه. زنگ زدم میگم چرا این چه وضعشه . میگه ما که اینجا چک میکنیم هیچ مشکلی نیست!!!!!!!!!!!!!!

ghasedak69

New member
واااااااااااااااای چقدر سرعت پایینه امشب...
شرمنده از روی ماه تک تک تون و ممنون از لطف همگی که به یادم بودید.... من هر موقع میام شماها رفتید و من دیر میرسم
بعدازظهری رفتم یک کمی خرید تا کلی وقت مشغول جمع و جور کردن اونها و تمیزکاری یخچال بودم. گوشیم هم امروز یهو سکته کرد.... هرکاریش می کنم هیچ عکس العملی نشون نمی ده.... همه شماره ها و اطلاعاتم هم توی اونه ...بعد از کلی جستجو یه گوش قدیمی پیدا کردم که فعلا سیم کارتم رو بندازم توش ولی تو شارژ بود و مجبور شدیم بریم بالا ، خانواده همسرم مهمون از شهرستان داشتند و رفتیم پیش اونا...
خلاصه که شرمنده نشد جواب پیامک بدم و نه سر بزنم....
الی جوووووووووووووونم ببخشید:riz513:

parand

Well-known member
واااااااااااااااای چقدر سرعت پایینه امشب...
شرمنده از روی ماه تک تک تون و ممنون از لطف همگی که به یادم بودید.... من هر موقع میام شماها رفتید و من دیر میرسم
بعدازظهری رفتم یک کمی خرید تا کلی وقت مشغول جمع و جور کردن اونها و تمیزکاری یخچال بودم. گوشیم هم امروز یهو سکته کرد.... هرکاریش می کنم هیچ عکس العملی نشون نمی ده.... همه شماره ها و اطلاعاتم هم توی اونه ...بعد از کلی جستجو یه گوش قدیمی پیدا کردم که فعلا سیم کارتم رو بندازم توش ولی تو شارژ بود و مجبور شدیم بریم بالا ، خانواده همسرم مهمون از شهرستان داشتند و رفتیم پیش اونا...
خلاصه که شرمنده نشد جواب پیامک بدم و نه سر بزنم....
الی جوووووووووووووونم ببخشید:riz513:

سلااااااام قاصدک عزیزم. خوبی خانومییی؟
خسته نباشی عزیزم..........

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا