زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
معذرت میخوام عزیزم من برم در جمع گرم خانواده شام بخورم ، از بس این روزا همه درگیریم فقط وقت شام همه دور هم هستیم امااا بعد شام سر میزنم

parand

Well-known member
معذرت میخوام عزیزم من برم در جمع گرم خانواده شام بخورم ، از بس این روزا همه درگیریم فقط وقت شام همه دور هم هستیم امااا بعد شام سر میزنم
عزیزم برو. نووش جونت.....................

parand

Well-known member
الی جووووونم تا الان تو تخمینه رتبه رتبت جند شده؟؟؟؟؟؟؟البته اگه دوست داری بگو...........

eliii

New member
بابا من با این تخمین مشکل دارم هر شب میرم میگه کد بده بعد میگه منتظر باش بعد فردا میره دوباره همون

parand

Well-known member
بابا من با این تخمین مشکل دارم هر شب میرم میگه کد بده بعد میگه منتظر باش بعد فردا میره دوباره همون

اخی....اشکال نداره. ایشالا شهریور نتیجه میاد سورپرایز بشی و همون دانشگاهی که میخوای قبول شی دوست گلم.........

parand

Well-known member
الی جوووونم من شرکت نکردم.....البته سوالارو هم چک نکردم ببینم چجوری زدم..........

eliii

New member
چه خوب کار خیلی خوبی کردی افرررین منم همین کارو میخواستم بکنم ولی دیگه نتونستم جلوی کنجکاویمو بگیرم اطرافیانمم اصرار کردن دیگه حساب کردم اینا که مهم نیست انشاا... ۶ شهریور خوشحال باشی

parand

Well-known member
اره من ترجیح میدم نگاه نکنم جوابارو. مامانم خیلی اصرار کرد ببینم ولی نگاه نکردم.........
.امیدوارم.....ولی به خدا اصلا امید ندارم.......
مگه اینکه معجزه شه قبول شه..........
میخوواام بخوونم ولی مامانم اینا میگن الان زود و خسته میشی....
ولی باید شروع کنم...........

parand

Well-known member
وااااااای چقدر سرعتم پایینه.....دوست دارم همین الان زنگ بزنم مخابرات........یا برم خونه ی همسایه احساس میکنم دارن از اکانتم استفاده میکنن......نباید سرعتم انقد پایین باشه...........

aylinn

New member
وااااااای چقدر سرعتم پایینه.....دوست دارم همین الان زنگ بزنم مخابرات........یا برم خونه ی همسایه احساس میکنم دارن از اکانتم استفاده میکنن......نباید سرعتم انقد پایین باشه...........

پرند جون منم همین مشکل رو دارم ولی فکر میکنم مشکل از همین سایته چون سایتای دیگه که میرم یا دانلود که میکنم سرعت اینترنتم خیلی بالاست.

eliii

New member
اره من ترجیح میدم نگاه نکنم جوابارو. مامانم خیلی اصرار کرد ببینم ولی نگاه نکردم.........
.امیدوارم.....ولی به خدا اصلا امید ندارم.......
مگه اینکه معجزه شه قبول شه..........
میخوواام بخوونم ولی مامانم اینا میگن الان زود و خسته میشی....
ولی باید شروع کنم...........

پرندی منم دلم برای کتابام تنگ شده تازه الان همش با بچه هایی هستم که با انرژی زیلد میخوان تازه شروع کنن منم از تجربیات پارسالم میگم کلی دلم میخواد بخونم اگر قرار به خوندن باشه منم هستم ، یه پیشنهاد تو تابستون زبان بخونیم . زبان به دردمون میخوره چه قبول بشیم چه نشیم . زبان به همه کارمون میاد اگر خدای نکرده قبول نشدم میتونم از مهر بخونم ولی تو تابستون زبان بخونیم

parand

Well-known member
:smilies-azardl (113
خوبین الی جون پرند جون

سلااااااام ایلین جوووونم. خوشحالم اومدی...........:smilies-azardl (113
اخ جوونم راووووی هم اوده........ دیگه فقط فانوسی جووون مونده.....
مرسی عزیزم خوبم خدارو شکر..........حالت بهتر شد؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا