سلام دوستای گلم دلم براتون خیلی تنگ شده ولی باور کنید حوصله سر زدن به تاپیک رو ندارم اونهمه زحمت کشیدیم و درس خوندیم آخرشم... تا قبل از کنکور به کمتر از انستیتو راضی نبودم ولی الان خدا خدا میکنم که زنجان قبول شم چون دیگه واقعا انرژی اینو ندارم که یه سال دیگه برا کنکور بخونم تازه با این وضعیتی که وجود داره معلوم هم نمیشه که اگه بخونیم با اشتباهاتی که اینا عمدی و غیر عمدی مرتکب میشن قبول بشیم یا نه...
خلاصه اینکه چون دغدغه هام با دغدغه های شما متفاوته کمتر سر میزنم مثلا منی که انقدر استرس نتایج دارم نمیتونم به فعالیتهایی مثل مطالعه و ترجمه مقاله و ... بپردازم البته نه اینکه دلم نخواد نه اتفاقا خودم قبل از کنکور برای تابستونم کلی برنامه ریزی کرده بودم ولی متاسفانه نشد .
ایلین جوونم سلام. فکر میکنم امروزا همه ی بچه های تایپیک حسو حال شمارو داشته باشن. و همه ی ما شمارو درک میکنیم.
امیدوارم نتیجه ی کنکور همون انتخاب دلخواهت باشه...... من این چند روزه خیلی فکر کردم به کنکور. به این نتیجه رسیدم کنکور همه ی زندگی نیست.
همه ی ما درس میخونیم میریم ک ل ا س های مختلف تا زندگیه آرومتری داشته باشیم. بتونیم با مسایل زندگی راحتتر کار بیایم. تصمیم گیری های هوشمندانه ای داشته باشیم.
ولی هر چقدر به این اهدافمون میرسیم از ارامش اصلی دورتر میشیم. لا اقل برای من اینجوری بوده. وقتی با اتفاقاتی که امسال برام افتاده فکر میکنم می بینم همش هیجان مدار رفتار کردم. متاسفانه انقد سرعت زندگی بالا رفته فکر میکنیم با کوچکترین اتفاقات از زندگی عقب افتادیم....
امیدوارم وقتی نتیجه ی کنکور میاد راضی باشی.............