زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
نمیدونم والا...آخه حرفی در خور حضرت دوستان ندارم برای گفتن!
پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
بزارید ما چیزی نگیم و رسوایی به بار نیاریم:smiliess (3):
ارادتمند شما و همه ی دوستان

:riz304:
جناب مصفا شکسته نفسی میفرمایید انقد از شعرو این چیزا استفاده میکنید من باید کلی فسفر بسوزونم تا بفهمم چی میگید........

parand

Well-known member
مرررسی پرند عزیزم نه خریدم تموم نشد پولم تموم شد ، بابام بهم ۱هر ماه پول ماهانه میدن من ۳۰ تمومش میکنم

الی جوونم امیدوارم همیشه جیبت پر پول باشه همش بری خرید کنی.............:thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member

پرند ایول میخوای بخونی؟ افرین دوستم. خیلی خوشحال شدم. بیشتر خوشحال میشم که ارشد قبول شی ... اما عالیه که بخونی
پرند اخه این مهموناتون کین که اینقدر میان ؟ خیلی خوبه که همش مهمون دارین. ایشالله همیشه خونتون رفت و امد و خوشحالی باشه.

ااره عزیزم میخواام بخونم. ولی همین که نیت می کنم کتاب بگیرم دستم مهمون از راه میرسه.......
والا چی بگم. همه میان دیگه. خوبه فامیل درجه یک نداریم اگه داشتیم من الان دیپلم نگرفته بودم..
ایشالا همیشه رفت و امد باشه خونمون.........

yazdan

New member
ببخشید ... چند روز حال روحیم داغونه........... در حد افسردگی ماژور.......حوصله هیچ کاری ندارم.... الان ساعت 3 نیمه شبه و چون خوابم نبرد پاشدم اومدم پای نت گردی و البته اشکی است که از چشمهام روانه.....بی بهونه... شایدم اینقدر بهونه هام زیاد شده که نمی دونم برا کدومشونه.........

اینی که گفتی ی قطعه از ی ترانه بود یا واقعآ ووصف حال خودتون بود؟قاصدک خانوم حدود 140 واحد روانشناسی بنظرم کافیه که دیگه افسردگی نگیریم.
بهرحال امیدواارم زود خوب بشید

parand

Well-known member
اخییییی .. واقعا چرا بعضی از خونواده ها اینجور مستبد هستن و با بچه هاشون اینجور میکنن . :smiliess (7):
واقعا چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا اگه خونواده ها انقد دخالت نکنن نصفه پرونده ها با مشاوره و یادگیری یکسری مهارتها حل میشه....لازم نیست انقد طلاق اتفاق بیفته.

yazdan

New member
دوستان عزیز من اینروزا از صبح زود تا پاسی از شب سرکارم.حدو5ساعت میخوابم
خلاصه اوضاع خرابه.اگه تلف نشم خدمت میرسم.زندگیم کلآ رو دور تنده.اما نمیدونم چرا هیچ خبری از جهش نیست. این تن بمیره تاپیکو نگه دارید تا ی حرکتی بزنیم.ممنون از الی و پرند که ترکوندن تاپیکو
کاش ی عکس بدون شرح از خودم با لباس کار آپلود کنم که دیگه حرف و حدیثی باقی نمونه

parand

Well-known member
خلاصه اوضاع خرابه.اگه تلف نشم خدمت میرسم.زندگیم کلآ رو دور تنده.اما نمیدونم چرا هیچ خبری از جهش نیست. این تن بمیره تاپیکو نگه دارید تا ی حرکتی بزنیم.ممنون از الی و پرند که ترکوندن تاپیکو
جناب یزداان خسته نباشید. خدا قوت میگم بهتون .......
5 ساعت کم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه تایپکو نگه می داریم تا شما تشریف بیارین....ولی چقد ساعت کاریتون زیاده.... ب رییستون بگید یکم ساعات کاری رو کم کنه.........
ایشالا همه چی روبه راه میشه. نگران نباشید توکل به خدا..........

ghasedak69

New member
اینی که گفتی ی قطعه از ی ترانه بود یا واقعآ ووصف حال خودتون بود؟قاصدک خانوم حدود 140 واحد روانشناسی بنظرم کافیه که دیگه افسردگی نگیریم.
بهرحال امیدواارم زود خوب بشید

تقریبا بهترم.... تازه الان دقت کردم... خط دوم چقدر ریتمیک بود...:smiliess (3):

ghasedak69

New member
به خدا اگه خونواده ها انقد دخالت نکنن نصفه پرونده ها با مشاوره و یادگیری یکسری مهارتها حل میشه....لازم نیست انقد طلاق اتفاق بیفته.

قدیم ها اگر هم دوتا جوون به اختلاف می خوردن و می خواستن از هم جدا بشن خانواده ها وارد می شدن نمی ذاشتن و کلی باهاشون حرف می زدن تا منصرف شون کنن اما حالا.... بعضی خانواده ها جوون ها رو که با هم مشکل چندانی ندارند از ادامه زندگی منصرف می کنند.....:sad::sad:

ghasedak69

New member

خدا قوت... 100 سال اول زندگی همیشه سخته

aylinn

New member
سلام دوستای گلم دلم براتون خیلی تنگ شده ولی باور کنید حوصله سر زدن به تاپیک رو ندارم اونهمه زحمت کشیدیم و درس خوندیم آخرشم... تا قبل از کنکور به کمتر از انستیتو راضی نبودم ولی الان خدا خدا میکنم که زنجان قبول شم چون دیگه واقعا انرژی اینو ندارم که یه سال دیگه برا کنکور بخونم تازه با این وضعیتی که وجود داره معلوم هم نمیشه که اگه بخونیم با اشتباهاتی که اینا عمدی و غیر عمدی مرتکب میشن قبول بشیم یا نه...
خلاصه اینکه چون دغدغه هام با دغدغه های شما متفاوته کمتر سر میزنم مثلا منی که انقدر استرس نتایج دارم نمیتونم به فعالیتهایی مثل مطالعه و ترجمه مقاله و ... بپردازم البته نه اینکه دلم نخواد نه اتفاقا خودم قبل از کنکور برای تابستونم کلی برنامه ریزی کرده بودم ولی متاسفانه نشد .

aylinn

New member
پرند جون دل منم برات تنگ شده بود
ضمنا آواتار جدید مبارک خیلیییییییییییییییییییییی خوشگله مثل خودت.

ainazhz

New member

خیلی نارحت کنندس. :sad:

ainazhz

New member
سلام دوستای گلم دلم براتون خیلی تنگ شده ولی باور کنید حوصله سر زدن به تاپیک رو ندارم اونهمه زحمت کشیدیم و درس خوندیم آخرشم... تا قبل از کنکور به کمتر از انستیتو راضی نبودم ولی الان خدا خدا میکنم که زنجان قبول شم چون دیگه واقعا انرژی اینو ندارم که یه سال دیگه برا کنکور بخونم تازه با این وضعیتی که وجود داره معلوم هم نمیشه که اگه بخونیم با اشتباهاتی که اینا عمدی و غیر عمدی مرتکب میشن قبول بشیم یا نه...
خلاصه اینکه چون دغدغه هام با دغدغه های شما متفاوته کمتر سر میزنم مثلا منی که انقدر استرس نتایج دارم نمیتونم به فعالیتهایی مثل مطالعه و ترجمه مقاله و ... بپردازم البته نه اینکه دلم نخواد نه اتفاقا خودم قبل از کنکور برای تابستونم کلی برنامه ریزی کرده بودم ولی متاسفانه نشد .

سلام ایلین جون. خوبی؟ عزیزم همه ی ماهایی که اینجاییم دغدغه هامون مثله شماس. چرا فکر میکنی ما نگران نتایج نیستیم. ماهم همینطور. هیچ کسی دوست نداره یه سال دیگه وقت و انرژیشو واسه کنکور لعنتی بزاره... من هر جا قبول شم میرم.چه علوم چه بهداشت.
اما ما میایم اینجا تا ار فکر بیهوده جدا شیم. اگر من صبح تا شب بشینم به این فکر کنم و غصه بخورم که چی میشه چی نمیشه ایا تاثیری تو نتایج داره؟
من واسه علوم فوق العده زحمت کشیدم. روزی کمتر از 9 ساعت نمیخوندم تا 10 11 ساعت. اما یکه درس بالینی که معلوم نبود از چه منبعی سوال اوردن رتبه من و کلییییییییییی تغییر داد. واقعا ناراحت بودم و غصه خوردم . اما اخرش که چی؟ زندگی همینه ایلین جون. نمیگم باید سر خم کرد نه. اما نبایدم بهش اجازه بدی اون سرتو خو کنه.
کنکور بخشی از زندگی ماست. یه بخشی که تو ایران واقعا مهم شده. و همه ی ما میدونیم هیج جای دنیا به این شکل نیست. اما جنبه های دیگه زندگی هم خوبه
فکر میکنم یکم از لاکت بیا بیرون. و خودتو با سرگرمی هایی که واسه خودت برنامه ریزی کردی سرگرم کن . خیلی حالت بهتر میشه. دید خودتو نسبت به درس و کنکود عوض کن دوستم

parand

Well-known member
ایلین جوونم سلام. فکر میکنم امروزا همه ی بچه های تایپیک حسو حال شمارو داشته باشن. و همه ی ما شمارو درک میکنیم.
امیدوارم نتیجه ی کنکور همون انتخاب دلخواهت باشه...... من این چند روزه خیلی فکر کردم به کنکور. به این نتیجه رسیدم کنکور همه ی زندگی نیست.
همه ی ما درس میخونیم میریم ک ل ا س های مختلف تا زندگیه آرومتری داشته باشیم. بتونیم با مسایل زندگی راحتتر کار بیایم. تصمیم گیری های هوشمندانه ای داشته باشیم.
ولی هر چقدر به این اهدافمون میرسیم از ارامش اصلی دورتر میشیم. لا اقل برای من اینجوری بوده. وقتی با اتفاقاتی که امسال برام افتاده فکر میکنم می بینم همش هیجان مدار رفتار کردم. متاسفانه انقد سرعت زندگی بالا رفته فکر میکنیم با کوچکترین اتفاقات از زندگی عقب افتادیم....
امیدوارم وقتی نتیجه ی کنکور میاد راضی باشی.............

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member

آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را

وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی

حضزت مولانا

mosaffa7

New member

زندگي مثل يك استكان چاي است . به ندرت پيش مي آيد كه هم رنگش درست باشد ، هم طعمش و هم داغيش . اما هيچ لذتي با آن برابر نيست.....

كارت پستال/روح انگيز شريفيان

aylinn

New member
ایلین جوونم سلام. فکر میکنم امروزا همه ی بچه های تایپیک حسو حال شمارو داشته باشن. و همه ی ما شمارو درک میکنیم.
امیدوارم نتیجه ی کنکور همون انتخاب دلخواهت باشه...... من این چند روزه خیلی فکر کردم به کنکور. به این نتیجه رسیدم کنکور همه ی زندگی نیست.
همه ی ما درس میخونیم میریم ک ل ا س های مختلف تا زندگیه آرومتری داشته باشیم. بتونیم با مسایل زندگی راحتتر کار بیایم. تصمیم گیری های هوشمندانه ای داشته باشیم.
ولی هر چقدر به این اهدافمون میرسیم از ارامش اصلی دورتر میشیم. لا اقل برای من اینجوری بوده. وقتی با اتفاقاتی که امسال برام افتاده فکر میکنم می بینم همش هیجان مدار رفتار کردم. متاسفانه انقد سرعت زندگی بالا رفته فکر میکنیم با کوچکترین اتفاقات از زندگی عقب افتادیم....
امیدوارم وقتی نتیجه ی کنکور میاد راضی باشی.............

سلام ایلین جون. خوبی؟ عزیزم همه ی ماهایی که اینجاییم دغدغه هامون مثله شماس. چرا فکر میکنی ما نگران نتایج نیستیم. ماهم همینطور. هیچ کسی دوست نداره یه سال دیگه وقت و انرژیشو واسه کنکور لعنتی بزاره... من هر جا قبول شم میرم.چه علوم چه بهداشت.
اما ما میایم اینجا تا ار فکر بیهوده جدا شیم. اگر من صبح تا شب بشینم به این فکر کنم و غصه بخورم که چی میشه چی نمیشه ایا تاثیری تو نتایج داره؟
من واسه علوم فوق العده زحمت کشیدم. روزی کمتر از 9 ساعت نمیخوندم تا 10 11 ساعت. اما یکه درس بالینی که معلوم نبود از چه منبعی سوال اوردن رتبه من و کلییییییییییی تغییر داد. واقعا ناراحت بودم و غصه خوردم . اما اخرش که چی؟ زندگی همینه ایلین جون. نمیگم باید سر خم کرد نه. اما نبایدم بهش اجازه بدی اون سرتو خو کنه.
کنکور بخشی از زندگی ماست. یه بخشی که تو ایران واقعا مهم شده. و همه ی ما میدونیم هیج جای دنیا به این شکل نیست. اما جنبه های دیگه زندگی هم خوبه
فکر میکنم یکم از لاکت بیا بیرون. و خودتو با سرگرمی هایی که واسه خودت برنامه ریزی کردی سرگرم کن . خیلی حالت بهتر میشه. دید خودتو نسبت به درس و کنکود عوض کن دوستم

آیناز جون و پرند جون ممنونم به خاطر دلگرمیتون صددرصد حق با شماست ولی اونچیزی که منو ناراحت کرده حق کشیه و اینکه یه عده به همین راحتی میتونن با سرنوشت افراد بازی کنند به هر حال فعلا شرایط همینیه که هست و ناراحتی و غصه خوردن هیچ دردی رو دوا نمیکنه حرفاتون واقعا بهم دلگرمی داد خوشحالم از اینکه دوستای خوبی مثل شما دارم.

aylinn

New member
خوب بچه ها چه خبرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو این روزای گرم تابستون چه کارا میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
سلاااااااااااااام. ایلین جووووووونم:ad54ad:. خوبی خانووومی؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا