زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
نه صفحه خود دی ماهی ها رو میگم ، برای منم همین طور بعد از یه مدت تمام عکسامو برداشتم ولی بازم اصلا محیط شو دوست نداشتم برای همین دیگه بعد کنکورم اکتیو نکردم . ظاهرا تنها استفاده ای که برای ما داره پیدا کردن دوستای قدیمی

صفحه خود دی ماهی هاست, همون که نوشته دی تنها ماهه دو حرفیه دیگه, ادمینش محمدعلی بهمنیه که تو آلمانه, به قول خودش ملقب به ممل سکته
به نظرم فیس بوک یه برنامه هدایت شده است, هدفمنده, برای تلف کردن وقت مفید آدما, نظام برده داری نوین
البته به اینجا هم کم آلوده نشدیم, ولی اقلا دوستایی که اینجا هستن کار مفید انجام می دن, فقط وقت تلف کردن نیست
فیلم زندگی مارک زاکر برگ رو دیدی؟ (مبدع فیس بوک)
The Social Network شبکه اجتماعی

ainazhz

New member
سلام دوست جونیا. ظهر بخیر. این منم وقتی تازه الان از خواب بیدار شدم 1372150317010.jpg

ainazhz

New member
آیناز همه ی اینایی که می بینی سنشون بالاست و ازدواج نکردن یه همچین مشکلاتی دارن, اگه کلا قیدشو زدی که هیچ اما اگه تو برنامه زندگیت هست زودتر حلش کن و زندگیت رو عقب ننداز

راوی جون قیدشو که نزدم .منم دلم میخواد بتونم اعتماد کنم. اما این بی اعتمادی ایقد تاثیر بد داشته که به اطرافیانم هم گاهی اوقات شک میکنم :65d6a5d6s:اما خودمو کنترل میکنم و ادامه میدم... الان برچسب میزنین من پارانوییدم ایا؟

ainazhz

New member
:25r30wi: نهههههه دلم نمیاد, کتابامو دوس دارم, ولی واسشون جا ندارم دیگه :sadsmiley:
:25r30wi: نه هنوز دست گل به آب ندادم, درست میگی, ما اون موقع که تو کار کتاب بودم با ارجمند و سالمی (جامعه نگر) کار می کردیم, همون موقع هم همه ناشرا رو باهم اشتباه می کردیم :25r30wi: البته خوشبختانه من تو قسمت حسابداری و کارای مرتبط نبودم.
حالا یه نگاهی به این کتاب می ندازم به نظرم اینم خوبه, بعدا ها می رم اونم میگیرم

من که واسه کتابام به جز کتابخونه بزرگه خودم یکی دیگه سفارش دادم تا همین روزا اماده میشه. این کتابای خوشگلم هم دیگه اینجور رو زمین نمیمونن

mosaffa7

New member
عههه من گول خوردم یعنی؟؟؟
نخیر یه جاش رو حساب نکردید, بالاخره قبول که می شید که حداقلش, باشه فوقش من یه ساندویچ خرجمه, شما باید به همه شام بدید :4d564ad6:

قبول شدن که دیگه توی این دوره زمونه شیرینی نداره که...گفتید رتبه ی اول گفتم باشه...گفتید تک رقمی...بازم گفتم باشه شیرینی میدم...!!! ولی قبولی نه دیگه!
بخواد اینجوری پیش بره که یهو میگید اصلا چون ارشد شرکت کردی باید شیرینی بدی!!!

ainazhz

New member
امروز دوباره دیدم.... اومده بود رو حوله ام... اومدم دست و صورتم رو خشک کنم که......:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
منم الان کلا از خونه فرار کردم ....:sad:

عجیبه ت. خونه های اپارتمانی زیاد سوسک نمیاد. قاصدک جون منم مشکل شمارو داشتم البته بچگیهام که خونه ویلایی بود.. عزیزم همون دارویی که پرند میگه رو تو کل خونه جاهایی که فکر میکنی رفت و امد میکنن بریز... میمیرن راحت میشی

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم...
نمیدونم باید بررسی بشی....:(50):
واقعا همچین احساسی داری؟؟؟؟؟
والا ما از هر کسی این سوالو تو مرکز پرسیدیم که هدفت چی بوده ازدواج کردی گفته بچه و این حرفا...
نمیدونم.....:smiliess (11):

سلام پرند جان
خوبی عزیزم؟
آیه ی قرآن صریحا فرمودند که :" لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ ." یعنی به راستی که انسان را در رنج و محنت خلق کردیم...(بلد-4)
خودمون کم نکشیدیم از این دنیا...بچه ی طفل معصومم بیاریم تو میدون؟!!گناه نداره؟
من که واقعا بابت این قضیه نگرانم....
اگه دست خودم بود هیچ وقت بچه دار نمیشدم...با این که دیوانه وار عاشق بچه ها هستم
در مورد هدف ازدواج هم....یعنی جدی جدی فقط ازدواج میکنند که نسلشون ادامه پیدا کنه؟
خدا زن و مرد رو برای آرامش همدیگه جفت خلق کرده...واسه اینکه به کمال برسند...
من که شخصا به خاطر بچه ازدواج نکردم!!

ainazhz

New member
سلاااااااااااااااااام الی جووووووووووونم....
مرسی از اینکه از 123 عزیز برامون خبر میاری. دلم واقعا براش تنگ شده..........

وایییییییییییییی پرند جونم اواتارت خیلییییییییییییییییییییییییییییی نازه.. مبارکه دوستم

parand

Well-known member
سلام پرند جان
خوبی عزیزم؟
آیه ی قرآن صریحا فرمودند که :" لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ ." یعنی به راستی که انسان را در رنج و محنت خلق کردیم...(بلد-4)
خودمون کم نکشیدیم از این دنیا...بچه ی طفل معصومم بیاریم تو میدون؟!!گناه نداره؟
من که واقعا بابت این قضیه نگرانم....
اگه دست خودم بود هیچ وقت بچه دار نمیشدم...با این که دیوانه وار عاشق بچه ها هستم
در مورد هدف ازدواج هم....یعنی جدی جدی فقط ازدواج میکنند که نسلشون ادامه پیدا کنه؟
خدا زن و مرد رو برای آرامش همدیگه جفت خلق کرده...واسه اینکه به کمال برسند...
من که شخصا به خاطر بچه ازدواج نکردم!!

سلااااااااااام فانووووسی عزیزم. خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟ واقعا خنده دار که هدف ازدواج بچه باشه.....
نه اینکه تنها هدفشون بچه باشه ولی خب از مواردی که میگن اینو گزینرو هم شامل میشه...
خب اگه این دنیا سختی و مشکلات نبود بهشت که معنی نداشت اونوقت خوب بودن بهشت درک نمی شد....
من به شخصه دنیارو به همه مشکلاتش دوست دارم خب چیکارکنم.....

parand

Well-known member
قبول شدن که دیگه توی این دوره زمونه شیرینی نداره که...گفتید رتبه ی اول گفتم باشه...گفتید تک رقمی...بازم گفتم باشه شیرینی میدم...!!! ولی قبولی نه دیگه!
بخواد اینجوری پیش بره که یهو میگید اصلا چون ارشد شرکت کردی باید شیرینی بدی!!!

ای خداااااااااا بازم دارید طفره میرید..........:13:

بارلی

New member
دوستان تو رو خدا تن فروید رو توی گور نلرزونییییددد...:p7977cujr38iyymsu8:
کسی بلده تفسیر علمی روانکاوی بکنه؟
دوست عزیز مطمئن باشید تن فروید تو گور با این چیزها نمی لرزه ، سالها ست با همین مهملات سر کردیم دم هم برنیاوردیم :65d6a5d6s:

fanoosi

New member
سلام پرند جان...آیناز جان....قاصدک جان...بارلی جان ....و جناب مصفا....اگه کسی دیگه هست لطفا دستش بالا!!:ad54ad:

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
:5:هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ 66؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه من دیگه نیستم اقا . :25r30wi:

سلام عزیزم
منم وقتی از دوستم شنیدم که میانگینش شده 66 همین جمله رو گفتم: من دیگه نیستم آقا!!!:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا