بابا چیزی که زیاده دشمن ، بزارین یه بارم فرض کنیم پوله شاید واقعا تعبیر شه :65d6a5d6s: من هم دشمن و شنیدم اما همیشه خواب ها مو خوب تعبیر می کنمخدااااااااااااا کنه پول باشه. من پول رو بیشتر از دشمن دوست دارم.........:thumbsupsmileyanim:
بابا چیزی که زیاده دشمن ، بزارین یه بارم فرض کنیم پوله شاید واقعا تعبیر شه :65d6a5d6s: من هم دشمن و شنیدم اما همیشه خواب ها مو خوب تعبیر می کنمخدااااااااااااا کنه پول باشه. من پول رو بیشتر از دشمن دوست دارم.........:thumbsupsmileyanim:
بارلی جون ما از پس هر دوش برمیایم :black_eyed: (بلوف بود)
عجججججب ماری, می گرفتیش میاوردی می ذاشتیم تو مووووزه
توکتابای تعبیر خواب نوشته مار سفید دشمن خانگی مار سیاه دشمن غریبه
اینی که تو دیدی فک کنم آمریکا بوده اومده بوده مرکز غنی سازی رو پیدا کنه, احتمالا به گلوی تو ربط داشته
تو مفاهیم کابالیستی مار علامت شیطانه
تو روان شناسی هم که می دونید دیگه
ولی هر خوابی باید بسته به شرایط خودش تعیبر بشه
بابا ما یه پیشنهاد دادیم نگفتیم که انجام می دیم ،چیزی که زیاده راه حلبارلی جوووووووونم آقایونه بیچاره گناه دارن...
کلا من خوابام مثل ادم نیستن...وااای راوی ترسیدم یه چیم نشه.......
انقد میرم همدردی دیشب تو یه بخش دیگه ی خوابم داشتم تایپکای همدردی رو می خوندم و جواب میدادم....
البته راوی جون این خواب مارو صبح دیدم. ولی همدردی شب بود............
دوستاااااااااای گلم من برم..........
چشم راوی جان ، واقعا چه قدمی دارم من تا میام همه میرن . ولی انشاا... شب زود میام که همه باشن . تا شب دوستان
یه جمله ای هست که میگه هیچ دی ماهی ای مزاحم دی ماهی دیگه نیست :tonguesmiley:الهی قربونت برم فقط یه دی ماهی میتونه اینجوری هوای یه دی ماهی رو داشته باشه . راوی جونم دوست ندارم مزاحمت باشم عزیزم
یعنی من عاشق این جملات دی ماهی ها هستم ، شما عضو فیس بوکی؟؟ من بخاطر کنکور دی اکتیو کردم ولی این شبیه جملات فیس بوک بود
واقعا ازش بدم میاد, به جز یک مورد که بهترین دوستم رو اونجا پیدا کردم (هرچند اونم از پیشم رفت)حالا چرا شرمندگی ؟؟؟ اخه تو صفحه دی ماهی ها از این جملات زیاد بود ، حالا اینکه شما خودت خلاقی بماند