زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
سلام فانوسی جون
چی بگم خواهر؟! فردای روزی که کنکور دادیم رفتم دنبال کارای فارغ التحصیلیم ، یه چند روزی میشه که برگشتم ولی 8ام دوباره باید برم! متاسفانه رتبه من از 70 نفر 28 شده!شما چند شدی؟ بچه های دیگه چی؟ من فقط جناب یزدان رو خبر دارم از رتبشون. بله درست میگی من تازه متوجه شدم.

وایییییییییییییییی بچه ها چقدر متواضع و افتاده هستن اینجااااااااااااااااا :p7977cujr38iyymsu8:. الان 25 از 70 بده ؟ نگین متاسفانه و من باید بگم 50 از 70

ainazhz

New member
اینجوری که فایده نداره...شما دو تا شام باید پیاده شید
رستوران برج میلاد چطوره؟
بقیه ی بچه ها که شرط نبستن که...ما دو تا فقط شرط بستیم
در ضمن نمیدونم چطور امید به بردن شرط دارید...!!!:whistle:

اا پس منم هستم . راوی منم میامااااااااااااااااااااااااااا

ainazhz

New member
شاید بچه های دیگه دوست نداشته باشن پول از جیبشون بره!!!
تخمین رتبه که صحیح هست
در ضمن حتی اگر بنا را بر صحیح نبودن تخمین رتبه بزاریم، فانوسی جان که اینجا حی و حاضرن...خواهشا بیان بگن از دوستشون که میانگین 66 دارن!!!
حالا هنوزم حاضرید شرط ببندید؟

:5:هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ 66؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه من دیگه نیستم اقا . :25r30wi:

ainazhz

New member
آمار طلاق در شهر تهران 1 از 4
آمار طلاق در اصفهان 1 از 6
متاسفانه فاجعه است...

واییییییییییییییییی بچه ها من خیلی از ازدواج میترسم.. بچه ها یه چی بگم؟؟؟ نه نمیگم خجالت میکشم . مثلا روانشناسم :65d6a5d6s:

rawy

New member
راوی جون چرا تا من امدم رفتیییییی؟؟؟؟. کاش میموندی

عزیییییییییزم من از صبه تا می خوام برم یکی میااااااااااد :25r30wi:
شده قضیه ی اون آقایی که رفت استادیوم آزادی با یکی دست داد تو رودربایستی مجبور شد با 100 هزار نفر دست بده
گفتم داری صفحه قبلی ها رو می خونی خببببببب :sadsmiley:

ainazhz

New member
بچه های دیگه چرا پول از جیبشون بره؟
فانوسی جان دوستاشون هشت نفر می شن؟
اکی نهمیش کفایت می کنه :motat:
آقا شما از طرف خودتون پیشنهاد برج میلاد و دادید به من چه؟
نگران من نباشید من یه جا بلدم هایدااااااااا ساندویچهاش خوبه :25r30wi:

هایداااااااااااااا دوس دارم راوی. پس دوباره منم میام:25r30wi:

parand

Well-known member
واییییییییییییییییی بچه ها من خیلی از ازدواج میترسم.. بچه ها یه چی بگم؟؟؟ نه نمیگم خجالت میکشم . مثلا روانشناسم :65d6a5d6s:
سلااااااااااااااااااااااام آیناز جونم. خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بگوو البته اگه دوست داریی....
مگه چیه.......
الان همه میدونن من از سوسک میترسم...

mosaffa7

New member

مگر روانشناس موجود خارق العاده ای است که نمیترسد و یا خجالت نمیکشد و یا مضطرب نمیشود و قس علی هذا؟

rawy

New member
این مطالبی که در زیر بیان میکنم دلیل بر این نیست که حرف ابوالعلا را بی چون وچرا قبول دارم اما و صد اما آنرا بشدت شایسته ی مورد تفکر قرار گرفتن میبینم...
در دنیای فلسفه و تفکر فکر ما باید باز باشه، باز به پهنای قرون و تاریخ...به پهنای عصر ها و نسل ها، به پهنای زمین و زمان...همگان بتوانند بیایند نظر خود را بدون هیچ گونه منعی بگویند تا مصداق آیه ی (یسمعون القول فیتبعون احسنه) پیاده سازی شود...شایسته است در بدیهیات شک کنیم و سپس به جستجوی پاسخ آن برویم تا شک خود را به یقین مبدل سازیم که در این صورت است که عملی ارزشی انجام داده ایم...پس وقتی با چنین سخنی از ابوالعلا روبرو میشویم که خلاف مبانی پذیرفته شده ی ماست شاید از همان ابتدا بنا را به مخالفت با آن بگذاریم حال آنکه دلیلِ آوردن چنین سخنی این نبوده است که آنرا اصل بپنداریم بلکه ان بوده که با تفکری انتقادی به آن بنگریم و با باز نمودن دنیایی تازه بروی خود سطح فکر خود را گسترش دهیم
در ضمن اتفاقا آنانی که چنین بحثی میکنند به این دلیل این بحث را پیش می آورند که ازدواج و فرزندآوری را اخلاقا ناروا میدانند...و برای آن ادله ای هم اقامه میکنند هر چند به آن نیز نقدهای بسیار وارد گشته است و بنده صلاحیت بحث در مورد آنرا ندارم.
و اما...اینکه اصل را مبانی فکری مذهب موروثی خود بگذاریم و هیچ شکی را در آن روا نداریم نیز خود جای مداقه دارد
چرا که اگر بخواهیم از لحاظ فلسفی بحث کنیم : "هیچ دلیلی بر حجیت معرفت شناختی وحی وجود ندارد" که ما بخواهیم آنرا اصل بدانیم...! این که میفرمایید دنیای پس از مرگ،،، در اینجا دچار مشکل میشود و اینکه میفرمایید تا زمانی که انسانی متولد می شود یعنی خدا هنوز به انسان ایمان دارد دلیلی ذوقی است و نه عقلی و نه فلسفی و نه حتی مذهبی...چرا که حتی در مذهب هم اگر بحث مشیت الهی و قضا و قدر را بخواهیم در نظر بگیریم حکم و قضای الهی بر آن قرار گرفته است که طی فرآیند تولید مثل و با قوانین مشخص(هرچند که آنها را ندانیم) فرد به تولید موالد بپردازد و خداوند در این امر دخالتی روا نمیدارد.
با بقیه ی صحبتتون که موافقم, بخوام توضیحی هم بدم تقریبا تایید همدیگه است
ولی این قسمت آخر حسابی منو به فکر فرو برد, بذارید بهش فکر کنم

parand

Well-known member
نوشششه جانت دوستمو زیاد نخور چاق میشیاااااا

وااااااااااای ایناز جووووووون اینو گفتی یادم رو خوابگاه افتاد.........
یکی از بچه ها بنده خدا رژیم داشت خیلی مراعات میکرد. وقتی یه چیزی میخورد و تشکر میکرد بجه ها بهش میگفتن گوشت بشه به تنت.
بنده خدا انقد حرص میخورد از دست این حرف که نگو..........
دلم براش تنگ شد.....:sad:

parand

Well-known member
جناب مصفا بازم دارید از شیرینی دادن طفره میرید..........
بلاخره به ما بریونی میدید یا نه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ainazhz

New member
سلااااااااااااااااااااااام آیناز جونم. خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بگوو البته اگه دوست داریی....
مگه چیه.......
الان همه میدونن من از سوسک میترسم...

خب باشه میگم. اول اینکه من واقعا از ازدواج میترسم و دوم و مهمتر اینکه فکر کنم مشکل اعتماد پیدا کردم... من ادمی بودم که خیلی راحت اعتماد میکردم و تا زمانی که خلافش ثابت نمیشد خوب بودم. البته این روشم بد بود.. الان خیلی وقته یه سالیه که حالا به دلیل یه سری مشگلات اعتماد کردن شده واسم یه معضل... خیلی بده ..

rawy

New member
هایداااااااااااااا دوس دارم راوی. پس دوباره منم میام:25r30wi:

نه عزیزم هایدا قراره از جیب من خریده بشه, تازه واسه خودمم نمی خرم چون مجبورم یه دونه واسه آقای مصفا می گیرم وامیستم از پشت شیشه نگاه می کنم با حسرت
212320_viannen_51.gif

به قول صمد آقا یکی داشت کباب می خورد از پشت شیشه بهش گفت خوووووووووشمزه ی ؟؟؟؟
پیازم بخور
آره اونکه قراره شیرینی بده آقای مصفاست (والبته فانوسی هم هست ولی اون چون کوچولوی تاپیکه فعلا کاریش ندارم, و بقیه بچه ها هم که الان نیستن, پس سیلی نقد به از حلوای نسیه)

mosaffa7

New member
جناب مصفا بازم دارید از شیرینی دادن طفره میرید..........
بلاخره به ما بریونی میدید یا نه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرند جان درسته اصفهانی هستیم و از این حرفا...ولی خب آخه حساب دو دو تا چهار تاس...راوی جان میگه تک رقمی ولی بنده با قطعیت و بر مبنای محاسبات کوانتومی اونرو رد میکنم و واسه همین هم هست که یه اصفهانی حاضر شده شرط ببنده:rolleyessmileyanim:

parand

Well-known member
پرند جان درسته اصفهانی هستیم و از این حرفا...ولی خب آخه حساب دو دو تا چهار تاس...راوی جان میگه تک رقمی ولی بنده با قطعیت و بر مبنای محاسبات کوانتومی اونرو رد میکنم و واسه همین هم هست که یه اصفهانی حاضر شده شرط ببنده:rolleyessmileyanim:

ایشاااااااالا تک رقمی بیارین ...........
خب من که رو تک رقمی بودن شرط نمی بندم. کلا با نسیه و شرط مشکل دارم....
انشاا... بهترین دانشگاه قبول میشید...ولی بریونی بدید دیگه....مگه چند بار ارشد قبول میشید ؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه کوتاه نمیام واسه شیرینی گرفتن.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا