زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
شوخی بود دوستم ، نه تروخدا اینجا خلوت نشه که من دلم میگیره شماها همه باشید خوب باشید من چشمامو پای خوندن میزارم

parand

Well-known member
سلاااااااام دوستان عزیزم ، یعنی واقعا الان باید ۲۵ص بخونم .نههههههههههه.

سلام الی جونم خوبی؟؟؟؟
خب حالا با ما همراه شو...بعدا اگه وقت داشتی بخون...
من خودم وقتی تو ترک بودم کلی صفحه نخونده دارم....

parand

Well-known member
بچه ها فکر کنم آخر مامانم اینا یه پیام بدن به ادمین محترم که منو بن کنه....
شاید به زندگی برگردم....

parand

Well-known member
سلااام پرند خوشگل چشم قشنگ قوی ، خوبی،؟؟؟؟

سلام الی جونم.مرسی عزیزدلم.
شما خوبی؟؟؟؟ چخبر؟؟
چیکار میکنی؟؟؟؟
میگما الی اگه قیافمو ببینیا میخوره تو ذوقت این توصیفات زیبارو از من داری..........

eliii

New member
اختیار داری عزیزم هرچند که میدونم چهره زیبا داری ولی من اعتقاد دارم باطن زیبا ظاهر زیبا میکنه . حتما زیبااایی دوستم

mosaffa7

New member
بچه های دیگه چرا پول از جیبشون بره؟
فانوسی جان دوستاشون هشت نفر می شن؟
اکی نهمیش کفایت می کنه :motat:
آقا شما از طرف خودتون پیشنهاد برج میلاد و دادید به من چه؟
نگران من نباشید من یه جا بلدم هایدااااااااا ساندویچهاش خوبه :25r30wi:

مطمئن باشید شرط رو میبازید...فعلا که کسی جز شما شرط نبسته
حالا بیخیال
نظاره گر هستیم ببینیم چی میشه!!!

parand

Well-known member
اااالی جوووووون شیرینی قبولی به ما چی میدی؟؟؟؟
راستی پاهات بهتر شد؟؟؟؟؟
جناب مصفا که طفره رفتن از شیرینی دادن تو برج میلاد...
آقای مصفا اگه اشتباه نکنم بریونی غذای اصفهانیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما به همون بریونی راضیم....

eliii

New member
مرسی پرند خوبم ، من قبول بشم ۶شبانه روز شام میدم شیرینی که چیزی نیست . دوستانی. که درصداشون از من بهتر رتبه هاشون ۲۶-۲۸ شده

parand

Well-known member
مرسی پرند خوبم ، من قبول بشم ۶شبانه روز شام میدم شیرینی که چیزی نیست . دوستانی. که درصداشون از من بهتر رتبه هاشون ۲۶-۲۸ شده

ان شاا... قبول میشی فعلا به فکر شیرینی باش که به ما چی بدی........

eliii

New member
خواستم باشگاه برم ولی دیدم بابام درست میگن نزدیک ماه رمضون نصف ا رو نمیتونم برم برای همین فعلا نمیرم ، یا خرید یا با دوستام بیرونم یا مهمونیم . واقعا بده . درسته بهم خوش میگذره ولی احساس میکنم روزام انرژیم همه داره هدر میره . باید شروع کنم به زبان خوندن

parand

Well-known member
خواستم باشگاه برم ولی دیدم بابام درست میگن نزدیک ماه رمضون نصف ا رو نمیتونم برم برای همین فعلا نمیرم ، یا خرید یا با دوستام بیرونم یا مهمونیم . واقعا بده . درسته بهم خوش میگذره ولی احساس میکنم روزام انرژیم همه داره هدر میره . باید شروع کنم به زبان خوندن

میگم همین لزگی رو که قرار بود با بچه ها بخونیم شروع کنیم عالیه...
واقعا حیفه انرژی جوونیمون داره هدر میره....
من باید کم کم شروع کنم به خوندن کائلان و شخصیت واسه سال آینده....

parand

Well-known member
ولی به قول فانووووسی من هنوز خسته ام....
احساس میکنم هیچ انرژی روانی ندارم ...........

mosaffa7

New member
به نظر من فلسفه جایگاه فکر هست, تا جایی که فکر می ره می تونه بتازونه و محدودیت نداره
بنابراین مطرح کردن هر عقیده ای مسئله ای ایجاد نمی کنه اما اصل قرار دادن بعضی عقاید می تونه خطرناک باشه
اگر به زندگی بعد از مرگ و آزمایش بودن زندگی مون معتقد باشیم , انسان تا زمان موعود باید به دنیا بیاد و بیاد و بیاد و بره تا وقتش برسه
هرچقدر هم که پست و کثیف شده باشه, چه بسا که طبق همین شعری که گذاشتم :
از همان روزي كه دست حضرت قابيل
گشت آلوده به خون هابيل
از همان روزي كه فرزندان آدم
زهر تلخ دشمني در خون شان جوشيد
آدميت مرد
و در کنار این ایده ای هست که میگه , هر انسانی که متولد می شه یعنی اینکه خدا هنوز به انسان ایمان داره.
همه ی اینا در صورتی هست که اعتقادمون به پوچ گرایی نباشه
اگر کسی دیدگاهش اینه که دنیا فقط همین دنیاست و دیگر هیچ که دیگه جای بحثی نمی مونه

این مطالبی که در زیر بیان میکنم دلیل بر این نیست که حرف ابوالعلا را بی چون وچرا قبول دارم اما و صد اما آنرا بشدت شایسته ی مورد تفکر قرار گرفتن میبینم...
در دنیای فلسفه و تفکر فکر ما باید باز باشه، باز به پهنای قرون و تاریخ...به پهنای عصر ها و نسل ها، به پهنای زمین و زمان...همگان بتوانند بیایند نظر خود را بدون هیچ گونه منعی بگویند تا مصداق آیه ی (یسمعون القول فیتبعون احسنه) پیاده سازی شود...شایسته است در بدیهیات شک کنیم و سپس به جستجوی پاسخ آن برویم تا شک خود را به یقین مبدل سازیم که در این صورت است که عملی ارزشی انجام داده ایم...پس وقتی با چنین سخنی از ابوالعلا روبرو میشویم که خلاف مبانی پذیرفته شده ی ماست شاید از همان ابتدا بنا را به مخالفت با آن بگذاریم حال آنکه دلیلِ آوردن چنین سخنی این نبوده است که آنرا اصل بپنداریم بلکه ان بوده که با تفکری انتقادی به آن بنگریم و با باز نمودن دنیایی تازه بروی خود سطح فکر خود را گسترش دهیم
در ضمن اتفاقا آنانی که چنین بحثی میکنند به این دلیل این بحث را پیش می آورند که ازدواج و فرزندآوری را اخلاقا ناروا میدانند...و برای آن ادله ای هم اقامه میکنند هر چند به آن نیز نقدهای بسیار وارد گشته است و بنده صلاحیت بحث در مورد آنرا ندارم.
و اما...اینکه اصل را مبانی فکری مذهب موروثی خود بگذاریم و هیچ شکی را در آن روا نداریم نیز خود جای مداقه دارد
چرا که اگر بخواهیم از لحاظ فلسفی بحث کنیم : "هیچ دلیلی بر حجیت معرفت شناختی وحی وجود ندارد" که ما بخواهیم آنرا اصل بدانیم...! این که میفرمایید دنیای پس از مرگ،،، در اینجا دچار مشکل میشود و اینکه میفرمایید تا زمانی که انسانی متولد می شود یعنی خدا هنوز به انسان ایمان دارد دلیلی ذوقی است و نه عقلی و نه فلسفی و نه حتی مذهبی...چرا که حتی در مذهب هم اگر بحث مشیت الهی و قضا و قدر را بخواهیم در نظر بگیریم حکم و قضای الهی بر آن قرار گرفته است که طی فرآیند تولید مثل و با قوانین مشخص(هرچند که آنها را ندانیم) فرد به تولید موالد بپردازد و خداوند در این امر دخالتی روا نمیدارد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا